Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

כרגע אני משתמש בשמן של VENOL 10w40, ובקרוב אני מחליף אותו.

יש המלצות כלשהן לסיוויק משנת 2000? (מנוע D16Y8 ).

הבנתי שמומלץ שמן בצמיגות 5W30 או 5W40 שעומד בתקן API SL.

עריכה: כמו כן, ברצוני לברר גם לגבי האנטי-פריז. הבנתי שמומלץ להשתמש במים הכחולים המקוריים של הונדה? (TYPE 2?)

עריכה אחרונה על ידי oveRev

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם (נערך)

לי יש סיוויק 2004,אחרי נסיון עם מיספר רב של שמנים.הגעתי למסקנה,שהשמן המקורי של הונדה,הכי טוב לרכב ולא מותגים מפוצצים.

עריכה אחרונה על ידי itamar_vtec

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם (נערך)

יש אצלנו במשפחה 2 סיוויק בשנתון מתקדם יותר (2003)..

באחת עם 145k kmשנרכשה לפני שנה בערך אני שם רק קסטרול סינטטי מלא 5-40 כי הבעלים הקודמים דאג תמיד למלא את השמן הזה אז המשכתי את המסורת..

בשניה עם 170k km שנמצאת אצלנו מיום היוולדה אני שם חצי סינטטי 10-40 של חברת וולווליין שמוחלף כל 10000 ק"מ (יחד עם פילטר אוויר, פילטר שמן ופלאגים).

תכלס עדיף לשים כמו המלצת היצרן שזה 5-40 סינטט מלא, בהנחה שתמיד מילאו סינטטי מלא. אך אם הרכב עם ק"מ גבוה כבר ומילאו בו חצי סינטטי המון זמן אז אני ממליץ להמשיך ולשים חצי סינטטי 10-40 ולא לעבור לסינטטי מלא.

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

תודה על העזרה. מה השיקול מאחורי המשך השימוש בחצי סינטטי? השימוש היחידי שעליו אני יודע היה עם חצי סינטטי, וברצוני לנסות סינטטי מלא.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...