Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב סוף סוף ןיש לי כמה שאלות:

1. אני מעוניין להחליף את מספר הרישוי שלי ממספר עם תקן אירופאי למספר בתקן אמריקאי (המרובע הקטן) . ראיתי כבר איביזה ולאון כמו שלי עם מספר כזה, איפה מחליפים? איך מחליפים? זה אפשרי? , חוקי? יתנו לי בכל מקום? אם לא מה להגיד כדי שיתנו לי? ..

2. יש לי חלק פלסטיק במפתח שבאיביזה הוא היה כרום ניקל כזה, ועכשיו הוא פלסטיק שחור מכוער.. ראיתי באינטרנט כמה שהחליפו/צבעו אותו לצבע כרום . איך אני עושה את זה? איך צובעים/מצפים/מחליפים ? (חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין חוץ מאחד שמשלוח בו עולה 70 דולר חח..)

i0jon2yz2tdk.jpg

אשמח לתשובות... תודה !

פורסם

יש סיכוי טוב שישארו לך חורים של המספר האירופאי וצריך גם אותם לתקן

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
יש סיכוי טוב שישארו לך חורים של המספר האירופאי וצריך גם אותם לתקן

אני יודע שהם ישארו, וכבר מצאתי דרך להעלים אותם (פירקתי את המספר) הבעיה שאני לא יודע איפה מחליפים למספר האמריקאי ואם בכלל יחליפו לי

פורסם

אם יש לך ידיים טובות תוכל לתקן את החורים שיווצרו בעצמך, אם לא הייתי ממליץ שתקח את הרכב לפחח שאתה סומך עליו ושאתה מכיר כאלו שממליצים עליו (שלא יעשה לך עבודה גרועה.)

מס' רישוי בתקן אמריקאי ניתן לקבל בכל מכון רישוי, פשוט תגש לשם ותבקש מס' אמריקאי.

אתה מוסר את המס' הקיים ומקבל את החדש (חייב להגיע עם רשיון רכב!!!).

העלות נעה בין 90 ש"ח ל 110 לזוג מספרים (תלוי במכון הרישוי)

בהצלחה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי קצת מיותר זה בסך הכל שלט, אם אתה מתעקש בכל זאת פשוט תזמין רק את הכיסוי שלט הזה כמו של האיביזה ותעביר את כל החלק הפנימי לשלט החדש.

הנה דוגמא לכיסוי של שלט.

http://www.ebay.com/itm/EU-FREE-POST-2-BUTTONS-FLIP-KEY-REMOTE-CASE-FOR-SEAT-TOLEDO-LEON-ALTEA-XL-IBIZA-/221428281703?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item338e277167

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...