Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המצערת שבתמונה רק להמחשה שכחתי לרשום .. זה של המנוע הקודם ... הוא היה הרבה זמן בחוץ אז המצערת והכל נראה ככה ...

ניסית להניע שוב?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מישהו אמר לי פה לבדוק אם הוא משנה את התזוזה שלו ברגע שמפעילים את הסוויץ',

בדקתי הוא לא נראה שהוא זז, עשיתי לו קומבינה כזו עם ניר כזה (שיעשה את העבודה של האטם), ועליו חריץ ממש קטן אז הוא ירד ל 9-10 סלד,

ורציתי לבדוק אם הוא משנה את הטורים, ושחברתי את המנוע צעדים, היה הבדל ממש קטן (לוקח לי יממה לבצע כל שלב כי אני חוזר ממש מאוחר לבית)

עריכה אחרונה על ידי maor-atia
פורסם

השגתי מנוע כזה חלופי, הטורים ירדו אבל הם מרקדדים ..

ונעים על 1 0.9 סלד...

וכשמפעילים מזגן אורות ומפשירים למינהם ... הטורים זזים בצורה מציקה .. בין 1 ל 1.05 .. כל 2 שניות זה זז וחוזר...

פורסם

לפני שמספידים את המנוע ממליץ לנקות אותו טוב טוב כפי שהסברתי. יצא לי להחזיר כמה כאלה לחיים. בפעם האחרונה לפני כשנה והכל תקין.

פורסם
לפני שמספידים את המנוע ממליץ לנקות אותו טוב טוב כפי שהסברתי. יצא לי להחזיר כמה כאלה לחיים. בפעם האחרונה לפני כשנה והכל תקין.

כנ"ל.. צריך ניקוי טוב של המנוע, בדיקת צינוריות ואקום ואיפוס המנוע.

שלומי

פורסם

תודה רבה לכולם.. ברוך ה' עכשיו אני יכול ליסוע ברכב..

נסעתי איתה בסביבות החצי שעה...

היא לא הניע לי בפעם הראשונה,

ניסיתי כמה פעמים והוא עובד...

עכשיו הטורים על 0.9 סלד (זה תקין ?)

וכשמפעילים מזגן ןעוד דברים הוא קופץ כל 2 שניות 0.2 סלד ואז צונח .... איך מטפלים בזה ?

פורסם
תודה רבה לכולם.. ברוך ה' עכשיו אני יכול ליסוע ברכב..

נסעתי איתה בסביבות החצי שעה...

היא לא הניע לי בפעם הראשונה,

ניסיתי כמה פעמים והוא עובד...

עכשיו הטורים על 0.9 סלד (זה תקין ?)

וכשמפעילים מזגן ןעוד דברים הוא קופץ כל 2 שניות 0.2 סלד ואז צונח .... איך מטפלים בזה ?

לא ברור מה זה 0.2 סל"ד .תנועה קלה של המחוג כשמפעלים ומכבים מזגן זה נורמלי לחלוטין.

פורסם
ככה זה צריך להיות ??. ברכבים אחרים זה לא ככה.. אצל אחי זה מגיע ל1 ולא זז בכלל...

קשה להבין מה אתה מתכוון אם תצלם אולי יהיה אפשר להבין טוב יותר..

• תוכן חדש...