Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

(יש לי רכב פורד פיאסטה ידנית 2001 clx 1300 )

הרכב היה נשמע לי קצת חנוק (אבל הוא היה תקין לחלוטין) אז אמרתי נעשה ניקוי מצערת ...

ריססתי שם ספרי קרבורטורים הנעתי והטורים קפצו ל 5 סלד.. אחרי כמה שניות אני רואה שזה לא מפסיק ויוצא לי עשן לבן מהאגזוז...

כיביתי את הרכב הנעתי לא יצא עשן אבל טורים לא רצו לרדת ונשארו על 4 4.5 פחדתי על המנוע ישר כיביתי... דרל חניקת המיצערת ...

ניסיתי להבין את הבעיה.. פירקתי את המנוע צעדים וראיתי שאני עושה את הפעולה שלו ידנית עם האצבע הוא מייצב את הסלדים... מה שקורה זה שנכנס אוויר בכמות גבוה בלי ביקורת ... בינתיים אני לא נוגע ברכב.. אתם יכולים להגיד לי אם באמת יכול ללכת מנוע צעדים מספריי ...??

שפירקתי אותו הגומיה שאוטמת את במחיצה שלה.. אז יש רווח של כמה מילימטרים אם זה בסדר מישהו יכול להגיד לי ?? ולמה זה קרה בצירוף המקרים הזה ??

תודה רבה ! לכולם

עריכה אחרונה על ידי maor-atia
שגיאת כתיב :)
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש דליפת אוויר. בדוק מה נגעת, מה הזזת, איזה צינור ואקום התנתק.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ת׳אמת שלא נגעתי בחיישן, והצינורות נראים לי בסדר (לעניות דעתי) ופירקתי את המצערת ....... אתם רוצים שאני יצלם משהו איזה אזורים ? (באזור מערכת אוויר שם ??)

פורסם

אתה קראת את מה שרשמתי ?

כי אני יכול להשתלט על הטורים מהחור הזה שיש שם ... כשאני מכזה אותו עם האצבע קצת אז הם נרגעים .(או שנכבה הרכב אם אני אוטם אותו..)

פורסם

1. בדוק את כל צינורות הואקום- יש כמה מעל מכסה השסתומים שאחרי המון זמן פשוט נקרעים, חלקם מתמזגים בצורת +, חלקם מגיעים ממכסה מילוי השמן, חלקם מגיעים מבית פילטר האוויר. הבעייתיים הם אלה הנמצאים בין המצערת למכסה השסתומים.

2. יכול להיות שמנוע הצעדים פשוט הלך- בדוק את כל החיווט שמגיע לו עד פלאג החיבור. יכול להיות שאי אפשר לנקות אותו עם ספריי קרבורטורים בגלל האטם גומי שיש שם בתוך.. אולי זה הורס את הגומי ואז יש כניסה תמידית של אוויר וזה מה שמגביר לך את הוואקום.

3. מצערת- שוב, ניקיון יסודי, גם של הקפיץ מבחוץ שמחבר את כבל דוושת הגז.

4. אני כמעט בטוח שזה בריחת אוויר מצינור ואקום קרוע או ממנוע הצעדים עצמו, אבל תנסה משהו ותראה אם זה יעזור:

לאחר שאתה מנקה טוב את המצערת/מנוע צעדים (ובהנחה שהוא תקין)- הנע את הרכב ונתק את המחבר בעל 3 פינים שיוצא מצד ימין כמעט צמוד לקיר האש (אם אתה עומד מול המנוע מחוץ לרכב- זה בצד ימין בפנים, זה מן מחבר כזה בגודל 4-5 ס"מ עם פס מתכת שצריך ללחוץ עליו כדי לשחרר את הקליפס)ואז תראה שהטורים יורדים/עולים.. תשחק קצת עם המצערת לעלות את הטורים, להוריד (לשחק עם זה קצת..) ולאחר מכן כבה את הרכב וחבר חזרה את המחבר.

הנע את הרכב ותראה אם זה מסתדר..

מאיזה איזור אתה?

שלומי

פורסם
לא נפתרה פשוט אני ממשיך ליסוע בעיר על 1 ל 8 10

את האמת לא יודע כמה הצריכה אמורה להיות בפועל בנסיעה עירונית.. אצלי 95% מהנסיעות הן בבינעירוני וזה 1:14.5-1:15.5 לרוב.

אתה מכיר מישהו עם פיאסטה שמדווח על צריכה עירונית טובה יותר משלך?

שלומי

פורסם

לדעתי רוקנת כמות רצינית מהמיכל והחומר לא התאדה מספיק וחרפן את כל העסק.תייבש עם סמרטוט אם נשאר עדיין חומר כלשהוא.

בנוסף המצב של המצערת נראה גרוע בצורה רצינית. תפרק את המנוע צעדים ותנקה את המצערת ביסודיות עם מברג וסמרטוט בכמה סיבובי ריסוס ,תפתח את התריס ותנקה משני הכיוונים. ייתכן שגם המנוע צעדים במצב גרוע והניקוי סחף ג'יפה ומפריע לפעולה שלו .אם הבעיה ממשיכה תנקה טוב טוב את המנוע צעדים ע"י השרייה שלו לכמה דקות בספריי ולנער אותו עד שמתייבש לסיום תרסס קמת WD40 בשכבה דקה לתוך המנוע ותנער שוב שלא ישארו שאריות.

• תוכן חדש...