Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק 12 או קרוז 11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב שלך תוכל למצוא מיצובישי לנסר או מאזדה 3 שנת 2010/2011 מליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כפוף לבדיקה שאתה תבצע במכון מטעמך - סביר בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיבלתי את ההצעה הזאת האם זה נראה בסדר ?

מיציבושי לנסר INVIT 1.5 2010 טסט לשנה ,יד 1 ליסיניג 80 ק"מ (אחריות לשנה) 39000 ש"ח

אני מציע שתשב בשני הרכבים ותבין לבד למה עדיף שברולט קרוז.

בטיחותית יותר, מאובזרת, נוחה, כמעט זהה בצריכת הדלק, אמינות? אני עדיין לא מציין עד שלא יהיה לי מספיק נסיון עם הרכב.

בקיצור המיצובישי זאת מדינת עולם שלישי על יד השברולט.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
אני מציע שתשב בשני הרכבים ותבין לבד למה עדיף שברולט קרוז.

בטיחותית יותר, מאובזרת, נוחה, כמעט זהה בצריכת הדלק, אמינות? אני עדיין לא מציין עד שלא יהיה לי מספיק נסיון עם הרכב.

בקיצור המיצובישי זאת מדינת עולם שלישי על יד השברולט.

בכל זאת זה הבדל של 10,000 ש"ח בין שני הדגמים ,שווה את תוספת המחיר ?

פורסם
שאלה-נסעת על הרכבים שאתה שוקל לקנות?

לא ,לא מעניין אותי איכות הנהיגה,מענין אותי האמינות , שיראה יצוגי ,שיקח אותי מנקודה א לנקודה ב ,ושבעוד שנתיים אוכל למכור אותו ללא הפסד ניכר.

(לא נוהג הרבה גג 12K בשנה)

פורסם

לא מעניין אותך צריכת דלק, נוחות הכיסאות ,מקום לנוסעים היושבים מאחורה, רמת גימור,מחיר חלקי חילוף,מחיר טיפולים? אם כל זה לא מעניין אותך אז תסע באוטובוס/מונית יצא לך יותר זול לטווח הרחוק.

פורסם
לא מעניין אותך צריכת דלק, נוחות הכיסאות ,מקום לנוסעים היושבים מאחורה, רמת גימור,מחיר חלקי חילוף,מחיר טיפולים? אם כל זה לא מעניין אותך אז תסע באוטובוס/מונית יצא לך יותר זול לטווח הרחוק.

לא לא מעניין אותי וזאת זכותי ,אם לא נראה לך אל תגיב .

פורסם
סבבה, אין לך מה להתגונן. אני רוצה לעזור לך, אבל כנראה שכבר החלטה נפלה. שיהיה בהצלחה .

אכן החלטתי- החלטתי על הצרכים שלי ועל הדרישות שלי מהרכב ,אתה חושב אחרת זאת זכותך אבל אם אני לא חושב כמוך לא צריך לגרום לך להקניט אותי .

פורסם

אני באמת מתנצל אם נפגעת ממני או אם נתתי לך הרגשה שאני מקניט אותך! אני גם לא אוהב התנהגות כזו ואני סולד ממנה, אז שוב סליחה!

אני באמת שניסיתי לתת לך נקודות נוספות למחשבה כי אחרי הכול אתה משקיע כאן סכום רציני ולא 10,000 ₪..

מאחל לך רק הנאה ושקט מהבחירה שלך ושתסע בדרכים טובות.

• תוכן חדש...