Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשיחות בולמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השבוע אני מתקין קוני צהובים+קפיצי הנמכה מוקשחים 30 מ"מ +מוט מייב עליון

כמה שאלות

על כמה מומלץ לכוון את הבולמים? חשבתי על 100% אחורי %75 קדמי

אמרו לי שהמוט מייצב יגדיל לי את ההיגוי יתר, האם נכון הדבר?

תודה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

את תת-היגוי.

גם ככה הדש שלך מודבק. ב-100% הוא יתפרק על הכביש.

היתרון של הקוני הוא בתנהגות, אין צורך להקשיח במיוחד. אני נסעתי על 100/75. זה קשה מדי.

תחפש הודעה של דיוויד (XRALLYE אם אני לא טועה) בעבר, לגבי כיוון ב-106 (משקל זהה לאוטו שלך).

נראה לי שהוא כיוון על 50/75.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
את תת-היגוי.

.

כן

התבלבלתי

רוני, 50 מאחורה ו75 מקדימה לא יגרום להיוגי יתר?

DFC

פורסם
כן

התבלבלתי

רוני, 50 מאחורה ו75 מקדימה לא יגרום להיוגי יתר?

למה שיגרום להיגויי יתר? כי זה פחות מאחור ויותר מלפנים? זה לא עובד ככה. יש יחס מסוים בין הקשיחות מאחור ומלפנים, יכול להיות שברכב מסוים הוא כזה וברכב אחר הוא אחר. אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי התקנה כפי שציינתי לא הפרה את האיזון של הרכב. כשרוצים לנהוג מהר הוא יציב ואוחז, וכשזורקים אותו הוא נזרק איך שבא לך, עם תת היגוי קליל שמתבטל בקלות. ברכבים כמו שלנו היגוי יתר ממילא מגיע לפי דרישה, וכל עוד אתה לא נוהג על 99% מהיכולת רוב הזמן לא צריכה להיות בעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק! הרכב נשלט מאוד בקלות

ומקשיב כמו כלבלב!

ד"א הנמכת את הרכב ?

הרכב שלי לא נוסע הרגה, כלומר אני עובד כל היום, ואני נוסע עליו רק בסופי שבוע, אם אני אקשיח 75% 75% אני אפר את האיזון?

עוד שאלה בתוספת

הבולמיםפ הם עם ברז, לפי מה שהבנתי אי אפשר לכוון את האחוריים, אלא צריך לפרק את הבולם, ממקומו, בגלל חוסר גישה, האם נכון הדבר?

DFC

פורסם
צודק! הרכב נשלט מאוד בקלות

ומקשיב כמו כלבלב!

ד"א הנמכת את הרכב ?

הרכב שלי לא נוסע הרגה, כלומר אני עובד כל היום, ואני נוסע עליו רק בסופי שבוע, אם אני אקשיח 75% 75% אני אפר את האיזון?

עוד שאלה בתוספת

הבולמיםפ הם עם ברז, לפי מה שהבנתי אי אפשר לכוון את האחוריים, אלא צריך לפרק את הבולם, ממקומו, בגלל חוסר גישה, האם נכון הדבר?

1. לא הנמכתי.

2. אין לי מושג בנוגע להפרת האיזון, שמעתי להמלצות של אחרים ואני מרוצה. אני מעריך שהבדלים קטנים לא מפרים את האיזון משמעותית, אבל נניח הכי רך מלפנים והכי קשה מאחור יכול להפריע.

3. את האחוריים באמת לא ניתן לכוון "על הרכב", אבל מכיוון שהם קלים מאוד לפירוק והרכבה, אם באמת תרצה זה לא בעיה. את הקדמיים אצלך אפשר לכוון על הרכב ולכן זה לא נורא אם תבחר משהו אחד ותחליט לשנות. (אצלי אי אפשר לכוון על הרכב ולכן לא יכולתי לכוון מחדש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני

מישהו יודע מה אתר הבית של קוני?

אני אנסה לחפש שם מידע

DFC

• תוכן חדש...