Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי דואר רשום לא משמח בכלל,הזמנה למשפט וכתב אישום

הדוח הוא דוח ממצלמה בדרך נמיר רוקח (טיפש שכמותי שלא שם לב,במיוחד עם כל הרעש שהיה כשדיברו על זה)

המהירות היא 92 קמש במקום 60 (32 מעל המותר)(מאוד מסוכן ליסוע בכביש בעל 3 נתיבים גדר הפרדה ושוליים במהירות 90 קמש ב3 לפנות בוקר)

קיבלתי השנה עוד דוח על 11 מעל המותר גם ממצלמה וגם בדרך עירונית (מונפץ לחלוטין).

ומעבר לזה היתה לי עוד עבירה אחת על נסיעה בשולייםב7 שנות רישיון.

ללא ספק אני אשם,ואני לא מחפש לברוח מזה אבל רוצה לדעת למה לצפות?

תודה לכם חברי הפורום היקרים מקווה שלא תטעו בטעויות שלי..

פורסם

(מאוד מסוכן ליסוע בכביש בעל 3 נתיבים גדר הפרדה ושוליים במהירות 90 קמש ב3 לפנות בוקר)

כתבת בטח בציניות בגלל זה הזכרת גם את השעה, אך לשעה אין חשיבות וכן זה מהירות מסוכנת לנסיעה בתוך העיר.

ללא ספק אני אשם,ואני לא מחפש לברוח מזה אבל רוצה לדעת למה לצפות?

שלילה בפועל/על תנאי, 10 נקודות. לאור עברך עוד בשנה הנוכחית כדי בהחלט להתייעץ עם עו"ד, בטח ימליצו לך על אחד טוב.

פורסם

טרונצ'ו אתה מכיר את דרך נמיר? זו אוטוסטרדה לכל דבר, הכביש סלול מצויין ויש שדה ראייה טוב. זה לא מקביל לרחוב עירוני צר וצפוף. כמו כל המצלמות בארץ, היא ממקומת במקום שיניב רווח, חלילה לא בשם הבטיחות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, אני מכיר את דרך נמיר. לדעתי זאת לא דרך שמתאימה ל 90 קמ"ש.

אך דעתי לא קובעת וגם לא דעתך, החליט מי שהחליט ואנו הנהגים צריכים לציית לחוקי התנועה.

פורסם

אנחנו יודעים מה רמתם המקצועית ושיקוליהם של "מקבלי ההחלטות". ובפועל, ספציפית בדרך נמיר ובעיקר בחלק הצפוני שלה אין שום בעייה לנהוג במהירות המדוברת והמהירות המותרת היא מגוחכת, שריד לימים עברו שאף אחד לא חשב לעדכן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמרו לי שקיימת אפשרות לדבר עם התובע לפני המשפט

להודות בעבירה ולבקש שייתיחס לזה כאל 2 קמש פחות ואז העונש הוא קנס ו8 נקודות כדי להקל על המערכת המשפטית

ריאלי?איך עושים את זה?

פורסם

תתמקד בחיפוש עורך דין - לא בניסויים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היו דברים מעולם בעניין עסקת טיעון מול התובע על מהירות מופחתת ועונש מופחת.

כולם אוהבים את זה.

לא יודע אם היית פעם במשפט תעבורה.

השלב הראשון הוא שלב ההקראה בו אתה נשאל אם אתה מודה או לא.

ממש לפניו, תוכל לפנות לתובע ולבקש את עסקת הטיעון.

לא קבלת עסקת טיעון טובה, כפור באשמה וחפש עו"ד עד למועד דיון ההוכחות

בהצלחה

ועכשיו קצת פרובוקציה:

למה קלות הראש (אכלו לי, שתו לי, הכביש עקום, השוטר אבו ארבע, כביש ריק ביום כיפור בארבע לפנות בוקר, מה פתאום המטומטמים שמו כאן רמזור וכו') בעבירות תנועה (עבירה פלילית כי המדינה תובעת אותך) מול שאר העבירות הפליליות? (נכון שאנסתי אותה אבל עלה לי החשקומיצין אחרי חודש מילואים וגם זה היה רק עם החצי הראשון :lol:, גנבתי רכב כי הייתי צריך להגיע לאנשהו ולא היה לי כסף למונית וכו')

סליחה אם הדוגמאות לא מוצלחות משהו אבל אני מקווה שהבהרתי את כוונתי.

שבת שלום

פורסם

למה קלות ראש עם אנסים לעומת מישהו שרצח משפחה שלמה? כי לרצוח משפחה שלמה יותר חמור.

למה קלות ראש עם רוצחים של משפחות לעומת מישהו שזרק נעל על שופטת? כי לזרוק נעל על שופטת חמור יותר.

מידתיות היא התשובה לשאלתך [אם כי לא תמיד הגיונית, ע"ע נעל על שופטת].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...