Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעה של גולף 1.9 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני שבוע קניתי גולף MK4 עם מנוע 1.9 TDI , והייתה לו בעיה בהנעה אז החלפתי לו את המחממים (סליל חימום) ואז בכל פעם שנתת סוויץ' היה סימן של סליל חימום למשך 8שניות +- והרכב היה מניע בנגיעה, היום הרכב חזר ממוסך (תיקון של מערכת הקירור) וכשאני נותן סוויץ' זה הסימן של הסליל חימום נעלם אחרי שניה בדיוק .. מישהו יודע אולי מה עשו לרכב ? ומה איך אפשר לסדר את זה ?

תודה מראש ...

פורסם

מה עשו במערכת הקירור? יכול להיות שניתקו את החוט. הראשי שמוביל חשמל למחממים.

בכל מקרה תחזור אליהם ותודיע להם על התקלה, שלא יהיה מאוחר מדי.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
מה עשו במערכת הקירור? יכול להיות שניתקו את החוט. הראשי שמוביל חשמל למחממים.

בכל מקרה תחזור אליהם ותודיע להם על התקלה, שלא יהיה מאוחר מדי.

בעקרון אני מעדיף לא לחזור למוסך הזה (החלפתי טרמוסטט בעצמי והמוסכניק אמר אחרי יומיים שהרכב היה אצלו שהבעיה הייתה בטרמוסטט ולקח לי 490 שקל) בכל מקרה אפילו שזה מראה לי את הסימן של הסליל חימום לשניה זה אפשרי שהוא מנותק ?

• תוכן חדש...