Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב הונדה סיוויק 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני ממש על סף רכישה של הרכב הבא, ורציתי את חוות דעתכם:

הונדה סיוויק האצ'בק שנת 2003, עשתה 165 אלף ק"מ, מטופלת במוסך הונדה.

עושה את כל הטיפולים שם: גם השוטפים(כל 15K) וגם הגדולים יותר(לבעל הרכב יש קבלות להכל).

הרכב צריך לעבור טיימינג. כך שאם אני ארכוש אותו אני יצטרך לשלם עליו טיימינג. מבחינה חיצונית ופנימית הרכב נראה טוב.

עדיין לא לקחתי לבדיקה, אבל לפי מה שראיתי בעל הרכב הוא אדם מסודר ומתוקתק כך שהרכב לפי דעתי פיקס(יש לו בדיקה לפני שנתיים שמראה שהרכב היה אחלה כשהוא קנה).

שאלתי: האם הרכב הנ"ל שווה 24K? זה המחיר שסיכמנו עליו. ושאלה שנייה, כמה עולה לעשות טיפול טיימינג לרכב? והאם צריך גם מותחן?

היום\מחר אני אמור לשלם לו את הסכום במידה ואני יסגור אותו. מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי shlomi88

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

יש אצלנו במשפחה 2 סיוויק 2003 סדאן (לא האצ'בק) אחת 10 שנים ואחת שנה, אני מניח שהן זהות במפרט הטכני לגרסה שלך..

מבחינת אמינות- טפוטפוטפו די נקיות מתקלות, הרכב ממש אמין, הדברים שהתקלקלו אצלנו ב10 שנים זה נגד מהירות של המזגן (עלות זניחה), רדיאטור ב160000 ק"מ (בסביבות ה1000₪ כולל עבודה וחלקים. החלפנו אותו בגלל נזילה קטנה שהתגלתה, הרכב לא התחמם או משהו כזה) ומדחס מזגן ב1500₪ וזהו.

טיפולים שוטפים די זולים (עושים לבד, בסביבות ה250-300₪ לטיפול של פילטרים, שמנים ופלאגים).

צריכת דלק די סבבה- אחת עושה 1:13 די קבוע, השניה עושה 1:14 בנסיעה משולבת, כנראה בגלל אופי הנסיעה והנהגים.

ביטוח חובה ומקיף עולה 3200 בערך.

מבחינת נסיעה- הרכב ממש זריז, מגיב מהר, יושב טוב על הכביש, מאיץ אחלה.. ממש מומלץ. אם הבעלים של הרכב מסודר כמו שתיארת אז הייתי לוקח את הרכב.

שלומי

פורסם

מצטרף להמלצה כבעלים לשעבר של הונדה כזו. חשוב רק לבדוק מתי החליפו טיימינג ושמן גיר (תבדוק במורשה אם הוא טיפל של אמור להיות מתועד ושמן גיר מחליפים לפי המלצת יצרן).

פורסם

תודה רבה חברים, המידע שלכם עזר לי מאוד ושכנע אותי לקנות סיוויק. בעל הרכב לא ממש הסכים להתגמש על מחיר, ככה שהלכתי על אופציה2:

הונדה סיוויק 2002, עשתה 133 אלף, גם מטופלת במוסך מורשה, נוסעת נהדר. מחר אקח אותה לבדיקה. אעדכן

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם
תודה רבה חברים, המידע שלכם עזר לי מאוד ושכנע אותי לקנות סיוויק. בעל הרכב לא ממש הסכים להתגמש על מחיר, ככה שהלכתי על אופציה2:

הונדה סיוויק 2002, עשתה 133 אלף, גם מטופלת במוסך מורשה, נוסעת נהדר. מחר אקח אותה לבדיקה. אעדכן

כבעלים לשעבר של שתי הונדות, לדעתי עשית בשכל. שישאר עם ההונדה שלו! יש מספיק היצע מאנשים שאשכרה צריכים למכור את הרכב. מעניינת הסיוויק השנייה עם ק"מ נמוךךך. איזה דגם?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...