Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי איביזה 20VT טורבו .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה אומרים על איביזה 20VT מנוע 1800 עם שיפורים מגיעה ל220 כ"ס , איך היא ?

יש בעיות משהו ?

בכללי איך היא , דלק , אמינות , היה לי לאנטיס 1800 שנת 2001 , היא שתתה 1:10 וזה היה די סביר , לא רע ולא טוב .

כל מיני שיפורים יש לו קולר חזית דאון פייפ וסטייג 2 ופורק לחץ או משהו כזה לא מבין בזה כל כך .

מחיר 28 אלף עם 168 אלף קילומטר , מה אומרים?

יש אולי עוד דברים בסגנון ? או אולי יותר חסכוני במחירים עד 35 ?

עריכה אחרונה על ידי BennyBe
פורסם

מזכיר לי דברים שכבר שכחתי,

ל5 חברים טובים קנו איביזות טורבו בשנת 2001 כשהרכב היה חדש מהחברה, היינו נוסעים בשיירות ולוחצים כל הדרכך עד למפגשים ברמת גן כל יום שישי,

הרכב דאז היה טיל בליסטי, יחסית אמינה (מדבר איתך על רכב חדש) , אם אתה לא לוחץ היא לא שותה הרבה,

לרכב אין אחיזה טובה בסיבובים, אבל בגדול הרכב מאוד מומלץ,

תבדוק טוב טוב שהרכב לא עבר תאונה (שהשילדה נקייה), כי כל שני וחמישי היו מתרסקות איביזות באיילון :)

תהנה...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

באופן כללי מכונית כזו, אם בכלל, קונים עם שבע עיניים. חייב לבדוק היסטוריית טיפולים ולהבין שיש רצף...

מומלץ ללכת עם מישהו שאתה סומך עליו כדי שינטרל את ההתלהבות שכידוע מגיעה לא פעם עם עיוורון וחירשות.

בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני גר ברמלה , הוא בבאר שבע , אבא שלי יש לו פגישה בבאר שבע בערב אחד השבוע , הוא ילך לראות , השאלה מה לעשות , מה לבקש , איך לראות שהאוטו באמת בסדר ושרק צריך דלק ולנסוע ?

לא יודע למה ממש התלהבתי מהרכב לעומת היאריס TS שרציתי להביא או כל דבר אחר ..

עריכה אחרונה על ידי BennyBe
פורסם

דובר בפורום הרבה על הרכב הזה

תריץ חיפוש

שנית, זה רכב של "צעירים", ולעיתים גם היחס אליו הוא של "דפוק וזרוק".

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים מלאה במוסך, לקחת לבדיקה במכון ואחר כך, אם כבר הגעתם לשלב כזה, לקבל חוות דעת ממוסך מורשה.

בנימה אישית, את כמות הרכבים הללו שלא שופרו ו/או נמצאים במצב קרוע, ניתן לספור על כף יד אחת.

ממליץ לחפש משהו בכיוון אחר

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • תוכן חדש...