Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפה חיצונית בעונת החורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כאשר אתם יודעים שבימים הקרובים יתכן גשם ואפילו קל.

האם אתם:

שוטפים שטיפה רגילה עם מים ושמפו?

שוטפים עם ONR?

תלוי בגורמים אחרים כגון מצב ניקיון הרכב\זמן פנוי.

מוותרים כלל על שטיפה וממתינים מספר ימים לאחר ימי הגשם הצפויים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממתין,רק לפני חצי שעה היה גשם במעלות די חזק,וככה יהיה כול השבוע לכן שטיפה רק אם אני יודע ששבוע לא יהיה גשם,למרות שלפעמים הרכב ניראה אחרי נהיגת שטח אתגרית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוטף אחת ל-3 שבועות שטיפה רגיל עם מים ושמפו

אין מה להמתין אחרי הגשם כשצריך לשטוף אז שוטפים.

בכל אופן הראש שלי אומר אם אני צריך להתקלח למרות שאני יודע שאני הולך להתלכלך מחר בעבוד אין סיבה שהאוטו גם לא יקבל איזה שטיף כשהוא מטונף אחרי גשם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחכה לתקופות רגועות יותר ואז שוטף. בכל מקרה הרכב חייב שטיפה ובעיקר ניקיון פנימי כי נכנס בוץ לרכב מהנעליים וכו'.

בבאר שבע זה לא ממש בעיה, גם אם יש תקופה של הצפה, אז פתאום אחר כך יהיה שבוע של רגיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי היום לנסות את השיטה של צ'יפופו ,שטיפה עם ONR ודלי אחד "שבושל" עם כפפות יומיים.

אך עקב מזג אויר לא יציב וסיכוי רב שהעבודה הקשה תרד לטמיון אדחה זאת לסופ"ש הבא בתיקווה ש"התבשיל" לא יתקלקל(מקסימום נוסיף קצת מים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בקשר טוב עם אתרי מזג האוויר למינהם.

לא כי פוחד מרעמים, רק בגלל הרכב.

בימים מאוד גשומים, כשיש מרווח של ארבעה ימים בערך שבהם יש הפוגה, רק אז שוטף.

השכנים שלי יודעים בחורף כשהרכב שלי מלוכלך, זה רק כי הולך לרדת גשם. :)

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדר"כ כשאני רוצה שירד גשם אני שוטף את האוטו, ביום למחרת או אפילו באותו היום הגשם כבר מתחיל.

וברצינות אם אני יודע שהולך לרדת גשם חבל בכלל לשטוף את הרכב, כשמזג האוויר נראה נאה ואין עננים מאיימים הרכב מיד מקבל את השטיפה הנחוצה לו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השכנים שלי יודעים בחורף כשהרכב שלי מלוכלך, זה רק כי הולך לרדת גשם. :)

לשרשור של "אתה יודע כשאתה דיטיילר כאשר אתה....".

אצלי התדירות פוחתת מן הסתם, כמו רובכם. לא אחת הרכב לי היה מלא בוץ על הרכב אבל עם חישוקים נוצצים :lol:

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...