Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפות רכבים בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי להתעניין בדבר מעניין שאולי קיים ואני לא יודע עליו .

יש ברשותי שברולט ספארק 2011 במצב חדש קילומטראז נמוך. ואני רוצה לדעת אם קיים דבר כזה שאנשים מעוניינים לעשות החלפות רכבים ראש בראש ולפעמיים אפילו בלי להוסיף כסף ולשבור את הראש .

טרייד אין ? הם שוחטים אותך במחיר ואתה ממש ממש לא מקבל מחיר מחירון אז זה לא שווה .

אני נורא מבסוט על השבי שלי , אבל זה סתם סקרן אותי אם קיים דבר כזה .

הבנתי לדוגמא שחברת טרייד אין יתנו לי משהו כמו 26 אלף על הספארק שלי כשהמחירון שלה זה 39 פלוס מינוס ולכן זה לא שווה .

פורסם

מה שאתה מתאר קיים, אך לא כל כך נפוץ שיש שני מוכרים שמציעים בדיוק מה שהצד השני מחפש.

פרסם מודעת מכירה ותציין שאתה מעוניין בהחלפה, ופירוט של מה שאתה מחפש, זה יכול להיות רכב ספציפי, כמה רכבים או אפילו ז'אנר כללי.

אתה גם יכול בעצמך לחפש בין המודעות הרלוונטיות לגביך אם מישהו מעוניין בהחלפה על הספארק שלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אני נורא מבסוט על השבי שלי

לך ברחוב ושאל כל בחור בן 15 וצפונה "ראית את המשחק של מכבי?".

יש מצב שהוא לא ראה את המשחק ושאין לו מושג על איזה משחק אתה מדבר, דבר אחד כן ברור לו:

מכבי=מכבי תל אביב (זה נכון לכדורגל, כדורסל, פינג פונג, בדמינגטון, שחייה צורנית וכו').

שבי, או יותר נכון Chevy, זה כינוי שמקובל יותר להצמיד לרכבי שברולט "אמיתיים", כאלה עם הנעה אחורית ומנוע עם יותר מדי מומנט.

זו ממש הטעיית ציבור לקרוא לספארק "שבי".

:wink: (הכל בהומור חבר, למרות שזו באמת הטעיה...:lol: ).

לעניין השאלה שלך,

אנחנו הישראלים מאוד חשדנים, במיוחד כשזה במישורים עסקיים, זה מאוד מקשה על ביצוע החלפות ראש בראש כמו שאתה מציע למרות שזה משהו שמקובל במדינות אחרות (לא כולן כמובן).

מעבר לזה, נראה לי שזה יכול להיות דיי מייגע לחפש את ה"זכייה במפעל הפיס", כלומר למצוא מישהו שיש בבעלותו רכב כמו זה שאתה רוצה ובמצב שאתה רוצה ושבצירוף מקרים הרכב שבבעלותך זה בדיוק הרכב שהוא רוצה ובמצב שהוא רוצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...