Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים תודה על כל העזרה.

בסוף בחרתי בפיאסטה. המחיר היה נוח והיא מגיעה עם 7 כריות אוויר ומצלמת רוורס וגם תא המטען שלה בין הגדולים בקטגוריה.

זה לא שאין לה חסרונות מעצבנים כמו התקמצנות בגרסה הידנית ambiente על מחשב דרך, כיוון מושב הנהג לגובה ויש חיווי רק למתי שצריך להעלות הילוך ולא גם למתי שצריך להוריד (ברכבים האחרים היה) וגם אין בקרת שיוט.

היא גם אמנם לדעתי פחות מהנה לנהיגה מהקליאו שהכי אהבתי ועם מרחב פנימי וסביבת נהג פחות טובים מהפאביה שלדעתי היתה הכי טובה בתחום.

אבל בסופו של דבר לדעתי הפיאסטה נתנה את התמורה הטובה ביותר.

בקשר לחיווי להורדת והעלאת הילוך...ברגע שתלמד את הרכב אתה תבין שהחיווי הוא גם מתי להוריד הילוך, מתי להעלות הילוך, מתי לשים יותר גז ומתי להוריד את הרגל מהגז.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון לא ממש צריך את החיווי הזה ואמורים ללמוד להרגיש את הרכב לבד, בנסיעת המבחן אני ראיתי רק חץ שמראה למעלה, אם כבר עושים משהו אז למה להתקמצן ?

(פעם זה היה יותר פשוט וברוב הרכבים היה פשוט צריך להחליף הילוך כל 20 קמ"ש).

בכל שאר הרכבים שעשיתי בהם נסיעת מבחן הבנתי ישר לבד מתי להחליף הילוך (למרות שעברו יותר מ 10 שנים מאז שנהגתי על הילוכים לאחרונה) הפיאסטה היתה הרכב היחיד מכל אלה שבדקתי שזה לא היה ברור לי על ההתחלה.

היא גם הרגישה הכי כבדה על הכביש.

גם יש לי נטיה לנהוג בצורה לא חסכונית וללחוץ הרבה על הגז בהאצות מהירות ולכן סיגלתי לעצמי הרגל להסתכל בזמן נסיעה על צריכת הדלק שמחשב הדרך ברכב מראה ולהוריד את הרגל מהגז כשצריך כדי לנסוע יותר חסכוני. בפיאסטה זה לא יהיה אפשרי כי אין מחשב דרך ואני מקווה שזה לא יתבטא בחשבון הדלק.

את מושב הנהג אפילו לא חשבתי לבדוק אם הוא מתכוונן לגובה, הייתי בטוח שזה משהו בסיסי שיש בכל הרכבים ורק אחרי הקניה שמתי לב לזה, אני מקווה שזה לא יפריע.

מדובר בנסיונות לחסוך על חשבון דברים בסיסיים שיש כסטנדרט בכל שאר הרכבים. אחת הסיבות שגרמה לנו לוותר על הפיג'ו 208 חוץ מהמחיר שהיה גבוה בכ 5k היא שלא היה כוונון חשמלי למראות הצדדיות מה שיש כסטנדרט בכל הרכבים ב 15 השנים האחרונות ואשתי הטילה על זה ווטו כי היא נוהגת להזיז את המראה אחרי שאני נוהג וגם בחניות והיא אמרה שהיא לא מתכוונת להתכופף לצד השני של הרכב בשביל לכוון את המראה.

בסוף בחרנו בפיאסטה כי למרות כל הדברים המעצבנים היא נראתה לנו הכי משתלמת מבחינת הגודל, בטיחות ואבזור. אבל עדיין חבל.

• תוכן חדש...