Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לסטודנט עד 15K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים שב-15 נכנסת פוקוס 05 לעומת גטס 06, לדעתי זה לא משמעותי שוב זה אבזור, זה בטיחות- שזה נושא חשוב! בכוח מנוע מדובר בפוקוס דור 1 שדווקא נחשבת זריזה יחסית, נוחה ונעימה לנהיגה, איכותית והפרש של ק"מ אחד לליטר מבחינתי זה זניח.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

גם לגטס יש גירסה עם איבזור טוב ובטיחות שכניראה לא פחות טובה,תסכל בעצמך בEURONCAP.

מבחינת הזריזות,לא יודע לא הרגשתי רכב זריז במיוחד..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אציין עובדה ש95% מהגטס בארץ זה הדגם הבסיסי ועל ה5% הנותרים לידיעתי דורשים מעל 20K כך שיתרון המחיר מצטמק ולא רלוונטי לפותח השרשור. בעניין הבטיחות נניח שהתוצאות היו דומות במקרה של תאונה למשקל הרכב יש משמעות גבוהה. ולא אני המצאתי את זה שפוקוס זה רכב בטיחותי.

פורסם (נערך)

תיכנס ליד 2 ותיראה בטווח מחירים של 13-16 אלף שכבר בעמוד הראשון יש מספר GLS,שבהחלט יכולים להיות אופציה ורוצים עליהם בטווח של ה 15 אלף.

לכן גם ב15 אלף יש GLS ולא צריך לשלם 20 אלף,לכן המחיר לא מצטמק כמו שציינת.

כמו כן לרכב קטן יש יתרון בדמות חניה שיותר קל להיכנס אליה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

פוקוס רכב הרבה יותר טוב: איכותי יותר, נוח יותר, מרווח יותר, בטיחותי יותר. הכל יותר. מבחינת חיסכון בדלק, ההבדל לא יהיה גדול.

אני לא רואה שום סיבה באותו כסף ללכת על רכב מקטגוריה נמוכה יותר, כאשר אפשר להנות מרכב הרבה יותר טוב. במרכב הצ'בק הוא לא ארוך, ניראה בנוסף להכל טוב.

יוליאן, נושא החניה במקרה הזה לא משמעותי.

אני נדהם כל פעם מחדש שאנשים רבים באותו כסף מעדיפים רכב קטן יותר, כאשר בזכות שוק המוזר שלנו הם יכולים להנות מרכב הרבה יותר טוב באותו טווח גילאים פחות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא נדהמתי מהפורד,אולי זאת העדיפה שלי אבל אני אוהב רכבים קטנים יותר,שוב לא אמרתי שהיא לא טובה וגם שקלתי אותה בעצמי.

אגב,מעניין לראות סריון באותו סכום מתאפשר רק ממודל 2001 :shock:

פורסם

רכבים קטנים מיפן בארץ OVER ESTIMATED, המחירים גבוהים מאוד, לא רק סיריון, אלא גם יאריס הישנות - המחיר מאוד גבוה. יש לנו כללים מאוד מוזרים בשוק הרכב המשומש: היגעתי למסכנה שכלל שרכב טוב יותר, הוא נמכר זול יותר ולהיפך. למשל פלואנס זה רכב מעולה, והיא עולה זול יותר ממזדה 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היאריס נמכרת במחירים פשוט שלא יודע מאיפה לוי יצחק לוקח אותם,ואישית בחיים לא הייתי משלם עליה סכומים כאלה וגם על סריון במיוחד שחלק ממה שיש ביד 2 עוד עם מנוע 1.0 ליטר.

לגבי הפלואנס דוגמה טובה,יוצא לי לנסוע מידי פעם עליה על מונית דיזל ובעצמי נהגתי על דיזל,וחשבתי לרכוש דיזל עד שאישתי ישבה בה.

פורסם

יוליאן, הסתכלתי ביד 2 בררתי קצת מודעות שים לב שרוב המפרסמים שציינו GLS הרכב שלהם הוא מהדגם הבסיסי. אני לא יודע אם זה מחוסר ידיעה וסתם זה היה נשמע להם דומה או שזה ניסיון למשוך לקוחות ואז לומר חשבתי... ולא טעיתי לגבי המחיר שדורשים על הדגם המאובזר.

פורסם

אני כבר לא מדבר על האנשים שלא יודעים איזה רכב יש להם,זה בכלל EPIC FAIL.

פורסם

גם היאריס וגם ההונדה ג'אז באמת מתומחרות במחירים מצחיקים {לרעה כמובן} ואין שום סיבה להתקרב אליהם במחיר כזה.

מה שכן אולי באמת הפוקוס תהיה טובה יותר במידה ופות"ש לא נוסע יותר מדי עם הרכב לכן ההפרש בצריכת הדלק לא יהיה משמעותית.

מה שכן הוא יקבל רכב יותר מרווח אבל המנוע של הפוקוס לא הכי זריז בעולם, במידה וזה לא קריטי אז אין בעיה.

השאלה היא האם החלפים של הפוקוס לא יהיו יותר יקרים משמעותית מהגטס/פונטו? מהפונטו אני בטוח שלא, הייתי 6 שנים עם פונטו והחלפים היו זולים מאוד, גם המקוריים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...