Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מספר חודשים עוקב אחרי לוחות יד 2 כדי למצאו גיפון אאוטלנדר 2011 -2012.

שמתי לב שדגם חדש 2013 במחירון צונח די חזק, אבל אנשים מבקשים תמיד מעל מחירון.

קראתי מספר סקירות בארץ וגם מחו"ל וכולם חיוביות. רכב אמין וחסכוני.

מישהו יכול להסביר מה היא סיבה לירידה במחיר של דגם חדש?

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם (נערך)

הייתי מנחש שנכנס בקרוב דגם חדש אחרי מתיחת פנים ואולי גם הדגם ההיברידי שהוא לא מזהיר.

אבל תמיד בשנה הראשונה יש את המכה הכי חזקה למחירון. לא כך ?!

אם התלהבת מהרכב הייתי מחפש את גרסת הדיזל של האאוטלנדר. שם אולי שווה מחירון+. אחרת זה פשוט רכב ממוצע בחתך שלו.

אנשים מבקשים , זה ברור, לדעתי בידיעה שיצטרכו להתפשר על פחות.

עריכה אחרונה על ידי save
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני מספר חודשים עוקב אחרי לוחות יד 2 כדי למצאו גיפון אאוטלנדר 2011 -2012.

שמתי לב שדגם חדש 2013 במחירון צונח די חזק, אבל אנשים מבקשים תמיד מעל מחירון.

קראתי מספר סקירות בארץ וגם מחו"ל וכולם חיוביות. רכב אמין וחסכוני.

מישהו יכול להסביר מה היא סיבה לירידה במחיר של דגם חדש?

אם אינני טועה ב 2013 נכנס הדגם עם הצורה החדשה. אז אולי אתה בודק את המחירון של הצורה הישנה ?

פורסם

הדגם הישן מוצלח ויפה. מ 2013 יש את הדגם החדש שהמראה שלו גם מבפנים ובמיוחד מבחוץ, נתון לפרשנות, והדעות מתחילות מ"רכב חמוד" ועד "הדבר הכי מוזר ומכוער שמיצובישי ייצרו איי פעם", לדגם הקודם יש ביקוש טוב כמשומש, ייתכן שלדגם החדש אין כזה ביקוש כמשומש ומכאן הצניחה במחיר (בנוסף לצניחה הגדולה בשנה ראשונה שכבר הוזכרה כאן)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נהגתי לא מעט על הצורה החדשה (לא יודע איזה נפח מנוע 2.4 או 2.0) עם גיר רציף.

חסכוני הוא לא במיוחד, מדובר על 1:12 בנסיעה מאוד ארוכה בינעירונית עם קרוז על 100-110.

בעיר המחשב הראה 13-14 ליטר ל 100 ק"מ.

חוץ מזה הוא היה מצויין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...