Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

טוב אז קניתי סיוויק עם ניילונים 5 האצ'בק 2014 ידנית :)

היא אצלי 3 חודשים וכבר עשיתי כמעט 8K ק"מ (בעיקר בגלל התלהבות אבל מתחיל לנסוע פחות)

יש לי כמה שאלות.

1) כשאני מכבה רדיו ופוח חלונות אני שומע רעש של שיפשוף מתחתית הרכב. אמרו לי שזה בגלל שזה רכב חדש ושזה יפסק. האם הרעש הזה תקין?

2) התקנתי פילטר של K&N. האם זה פוגע באחריות יצרן ורצוי להוציא אותו לפני טיפולים? קישור לפילטר

3)אני מעוניין להביא שמן מנוע מהבית. אני לא סומך על השמן ששמים במוסכים. איזה סוג ממולץ? בספר טיפולים יש 3 סוגים לא יודע איזה לבכור.

4) מתחת לפגוש הקדמי יש 2 פלסטיקים בולטים, אמרו לי שזה מגיני אבק, האם אפשר להוריד אותם כי הם משתפשפים על הרצפה הרבה פעמים כשאני עובר פסי האטה?

תודה מראש

פורסם (נערך)

לחץ חברתי חחחחחח.

אמור לשפר צריכת דלק, ובאמת שמתי לב לצריכת דלק קצת יותר טובה. הרכב נוסע יותר בקלות בעיקר באזורים עם לחות גבוהה, שם אני נמצא רוב הזמן. וגם צריך לטפל בו כל 70K-80K ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי omon99
פורסם

הפילטר של K&N הוא מבוסס שמן

לכך חיישן הMAF שלך תמיד יהיה עם שמן וישימו לב לזה גם אם תרצה או לא

בכל מקרה תקנה מנקה MAF של BG טתנקה מדי פעם כדי לא לגרום נזק

הפילטר שבזבזת עליו 500 שקל לא שווה כלום לרכב הזה (גם ככה הוא פנימי ולא פתוח, וזה לא מוסיף כלום)

פורסם

חוץ מזה שהוא לא שווה כלום אתה גם מסתכן בבעיות אחריות. לשיקולך.

• תוכן חדש...