Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר אוליגרך.

הכל החל לפני מספר חודשים. הנ"ל מכר כמה טילים מפילי מטוסים באוקראינה - מפה לשם - נוצר צורך לבצע עלייה.

הוא ביקש לרכוש בארץ את הרכב הטוב ביותר שכסף יכול לקנות, התשובה הייתה ברורה. סקודה פאביה.

אבל אז חל מהפך וצצה מתחרה בדמות הI20 סופרים - ואם זה לא מספיק - נוספה למשוואה עכשיו סיאט MII.

מה עושים? הבן אדם שוקל למסור את עצמו לידיי הרשויות עקב הקושי להגיע להחלטה.

אנא עיזרו לו ולעולם לדעת אחת ולתמיד - מי היא ה-אחת?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם החבר הזה שלך מבין עניין, אז, ונא לא לצחוק, אני מתכוון לזה ברצינות - או דייהו נובירה או דייהו לאנוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה זאת אומרת? כמובן שהרכב הטוב ביותר הוא זה שיש לו את יחידת הכוח העוצמתית, עולה רק 65,000₪ (ועוד 2,000₪ לדיטיילינג) ויש לו את השילוב הקדוש tsi+dsg.

:lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נראה לי הכי כדאי MG350 שמעתי שיש עכשיו גרסה חדשה עם מנוע תורבו במחיר מופקע (תעוט הקטיב במקור)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

om nom nom

8894218.jpg 8894219.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפני חודש הייתי אומר פאביה שפורט, אתמול הייתי אומר i20 Supreme ידנית, היום - אני כבר לא בטוח, אבל בכל מקרה! ברגע שהוא יוצא מהסוכנות שיסע לעשות אוטם צבע, גלייז, החלקה וליפ גלוס ב2000 ש"ח!!

כי גם הרכב הטוב בעולם, צריך קצת איפור בשביל להיראות טוב על הבוקר.

*אם האולגרך, הוא אוליגייז - פיאט 500 לבנבנה עם פסי קישוט ורודים תשב עליו בול (אלא אם כן הוא אוהב להיות מלמעלה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקשר לרנו מגאן - אין כמו 2005 עם דיפייזר העל והאפשרות להיכנס לטיפול ולצאת עם חשבון שהוא פעמיים ערך הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בקשר לרנו מגאן - אין כמו 2005 עם דיפייזר העל והאפשרות להיכנס לטיפול ולצאת עם חשבון שהוא פעמיים ערך הרכב.

וכמה סיטרואן C5 אפשר לרכוש במחיר של טיפול?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מעולה שאתה שואל, בידיוק היתיעץ איתי חבר אוליגרך אטיופי.

המסקנה שהגענו אליה היא,

רכב העל המושלם הוא I20 Supreme שעשו לו השתלה של מנוע TSI וגיר DSG.

כל זה מאושר ברישיון רכב.

(כי כמובן אותו אוליגרך מקומבן במשרד התחבורע)

טיפולים קטנים הוא יעשה במוסך יונדאי, את הגדולים הוא יתן לצ'מפיון ולהחליק לו.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...