Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליש ידני לשמשה הקידמית עם ceriglass

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני כשבועים פתחתי אשכול על פוליש לשמשה הקידמית

למי שרוצה מדריכון קטן איך להמנע מהפאקים שהיו לי במהלך התהליך (המאוד ארוך... ארחיב על זה בהמשך)

***אם אתם מרגישים בצורה ברורה את השריטה עם הציפורן, השריטה לא תרד !***

1 - להתחיל לעבוד ממש מוקדם בבוקר, החומר מתיבש בצורה מטורפת מהחום

2 - לשטוף את החלון

3 - לדביק משהו על הגומי שמסביב לחלון (אחרי זה זה פשוט סיוט לנקות מתחת לגומיות)

4 - לסמן עם סלוטייפ או משהו בסגנון את המקומות עם השריטות, אני השתמשתי בסימניות שנדבקות אם לא תעשו את זה לא תדעו איפה להתמקד

5 - לעשות פוליש לכול השמשה לפני תחילת התהליך של הורדת השריטות(כדי לא להתמקד רק על השריטות כי החומר משפר את המצב הכללי של כל השמשה אז אם כבר עושים תעשו מכל הלב)

*** לעבוד על חלקים קטנים כל פעם, אם לא החומר מתיבש***

6 - לשטוף עם מטלית מיקרו פיבר

7 - להתחיל להתמקד על המקומות שרוצים להוריד את השריטות

8 - לחזור על התהליך עד שהשריטה יורדת (במידה והיא לא עמוקה מדי)

9 - לסיים בפוליש לכול השמשה (כדי לא להתמקד רק על השריטות כי החומר משפר את המצב הכללי של כל השמשה אז אם כבר עושים תעשו מכל הלב)

בכללי מדובר בתהליך מאודדד ארוך, עשיתי את זה משהו כמו 6 שעות סך הכל (3 שעות כל פעם)

ועכשיו לתוצאות ניסיתי לצלם תמונות של ליפני ואחרי אבל בגלל שעבדתי באור יום אז לא רואים כלום

אז אני אפרט מה זה עשה,

החומר הוריד 60-70 אחוז מהשריטות וטשטש את השריטות העמוקות

ואני מאמין שניתן להוריד את השריטת העמוקות אבל צריך להתמקד ממש הרבה על כל שריטה

בגלל חוסר הזמן אני יעשה את זה בחג הבא ויעדכן בהמשך

המצב הכללי של השמשה השתפר ב 200% הצלילות נהיתה ממש אבל ממש טובה

לסיכום,

למי שיש "שפשפופים" מהמגבים ושריטות לא עמוקות ממולץ מאוד !

למי שיש שריטות טיפה יותר עמוקות גם ממולץ אבל דורש המון סבלנות ועבודה פיזית מאוד קשה!

כמובן שאני מאמין למי שיש מכונת פוליש יכול לזרז את התהליך אבל לפי מה שהבנתי זה דיי מסוכן לעבוד על זכוכית עם מכונת פוליש.

זה המוצר והאתר שהזמנתי ממנו הגיע תוטך שבועה ויום

http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=988

מקווה שעזרתי :)

חג שמח לכולם !

עריכה אחרונה על ידי b0nzZ
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על סיקור,מוצר באמת מעיין,אין עיוותים באזורים הללו?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ניסיתי השבוע את הgtechniq g4, פשוט חבל על הכסף.

לא רק שהוא לא עשה כלום, בזבזתי המון זמן להסיר אותו מהפח והזכוכית לאחר מכן. עשיתי גם עם מכונה בשילוב פד פיניש. הבנתי שיש פד ייעודי, אם הוא מאסט, אתן לזה ניסיון נוסף

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פד מיוחד בעובי של שני מילימטר בערך. כאשר עושים פוליש לזכוכית צריך פד כמה שיותר דק וקרוב לפלטה, כדי שיהיה לו כוח הסרה. פוליש לזכוכית עם שריטות עמוקות לא יעזור בדיוק כמו פוליש לשריטה שהגיע לפח הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...