Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה לנסיעה בגז לנסר 2008 קלסיק

arkade
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מעוניין להסב את הלנסר 2008 קלסיק (הצורה הישנה, למעשה דגם 2005-2007) לגז, הנסועה החודשית שלי היא בין 3000 ל 3500 ק"מ, כלומר כ-40K בשנה. אין ספק שמשתלם להסב לגז.

עכשיו עשיתי סקר שוק ואני מתלבט בעיקר בנושא המשמנת, בחלק המקומות הציעו לי התקנה ללא משמנת בטענה שלרכב הנ"ל אין צורך בעוד חלק מהמקומות אמרו שמתקינים משמנת ללא שוני הרכב.

אז ככה, האם למישהו יש נסיון עם ההסבה ברכב הזה, אם כן מה מומלץ (עם או בלי משמנת)?

בנוסף אשמח לשמוע המלצות לחברות הסבה, עד עכשיו קיבלתי רושם שחברת גזפרו היא הוותיקה בתחום אך (התקנה עם משמנת) יקרה משמעותית מהמתחרים.

תודה מראש על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משמנת תמיד עדיף שתהיה, יצרן המערכת מציין אם נדרש או לא לפי קוד מנוע שברשיון רכב עניין של שסתומים וכו'.

ממליץ לך על מערכת LOVATO והיא לא צריכה לעלות יותר מ6500 עם משמנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה טומי,

האם יש המלצה(עדיף מניסיון אישי) לחברה להסבה?

איכן ניתן לברר האם המנוע(לפי הקוד) מתאים להסבה?

לגבי איזה סוג משמנת אתה ממליץ(כללית או רב נקודתית)?

לי הציעו את JLM שמזריקה אחד ל-8 שניות לבעפת הכניסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אצלנו במשפחה כזאת 2006 עם מערכת גז (מיכל 70 ליטר)

המערכת של חברה איטלקית tatarini

ככה קנינו את הרכב אני חושב שיש מערכות יותר טובות . אין משמנת והרכב כבר עם 300 אלף ק״מ מאז שעלה לכביש עם המערכת

חסכוני ביותר 220 שקלים למיכל מלא מחזיק עם מזגן באזור 700 ק״מ

C200k W204 & C180k W203 coupe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...