Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצאתי פורום בישול וצרכנות, מחפש תמיכה נפשית לאחר התמכרות לפילפלים ממולאים בגבינה.

kookoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני כשבועיים גיליתי בסניף מגה מעדן מטורף - פלפים חריפים קטנים ממלואים בסוג של גבינת פטה, התאהבתי מהביס הראשון. מאז אני לא מפסיק להציק לגוגל בניסיונות למצוא דרך לקנות או להכין את העניין במחיר יותר הגיוני מ151 ש"ח לקילו. בינתיים הנזק לכיס עומד על כמעט 100 שקל.

מישהו מכיר מקום עם מחירים יותר שפויים באזור באר שבע או לחליפין יכול להסביר איך מכינים ומה הזן של הפילפל?

עריכה אחרונה על ידי kookoo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת? סוכר? לא הרגשתי סוכר כשאכלתי. גם לא יצא לי לראות את זה בקופסאות.

זה נמצא במעדניה, הפילפלים עצמם אדומים ובגודל של עגבניית שרי (פלוס מינוס).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה ל-Jalepeno Poppers?

הבעיה היא בארץ למצוא חלפניו שאינו משומר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יש הכל בדרום ת"א במעדניות של שוק לוינסקי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יודע בדיוק על מה אתה מדבר.

קבלן שאני עובד איתו הביא לי צנצנת קטנה. היא "הלכה" עוד באותו מפגש, יחד עם שישיית לף. :D

זה מעדן מטורף. (הוא טוען שהוא מכין את זה, אבל עכשיו כשאתה אומר שאפשר לקנות את זה, אני מתחיל לפקפק...)

זה ממש לא דומה למתכון שהעלו פה, והפלפל שמשמש לזה הוא לא חלפיניו, אלא הבנרו אדום.

לדעתי הוא גם כבוש לפני המילוי (כי להוריד הבנרו טרי בביס, זה שריפה ששום לף לא תכבה :))

לדעתי, הגבינה היא לא פטה (או לפחות לא 100% פטה) אלא יש שם גם משהו שמנתי.

זה יושב בתוך תחמיץ שב-1K אחוז יש בו תכולת שמן זית גבוהה מאד.

היו שם כמה עשבי תיבול (מבחוץ בתחמיץ), ונכון - יש גם משהו מתקתק. לא יודע לאבחן מה.

עד כאן נסיון ל"שחזור מתכון" מזכרוני הדהוי, ואחרי כמה בקבוקי לף.

למאסטר שף אני כבר לא אגיע כנראה...

אכן בלתי אפשרי למצוא מתכון ברשת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הפלפלים האדומים החריפים הממולאים אכן קל למצוא בלוינסקי, לא בטוח לגבי המחיר. אם אין מתכון באינטרנט, מצא אישה מבוגרת על הספקטרום שבין טורקי ויווני לבולגרי ובקש מתכון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חליפיניו כבוש זה אחד המעדנים. אפשר לחסל צנצנת בקלות. פעם היה בשוק בנתניה, כבר הרבה זמן שלא ראיתי. עיין שרשור חמוצים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה עובד לך אני רוצה 15% מהחיסכון החודשי:

http://www.lifeintlat.com/?p=1554

זה לא מה שדיברתי עליו, נתקלתי במתכון תוך כדי חיפושים והוא כבר על הכוונת לנסות בהזדמנות הראשונה.

לדעתי יש הכל בדרום ת"א במעדניות של שוק לוינסקי.

תל אביב רחוק לי, אבל אני אזכור את זה לפעם הבאה שיצא לי לבקר שם.

יודע בדיוק על מה אתה מדבר.

קבלן שאני עובד איתו הביא לי צנצנת קטנה. היא "הלכה" עוד באותו מפגש, יחד עם שישיית לף. :D

זה מעדן מטורף. (הוא טוען שהוא מכין את זה, אבל עכשיו כשאתה אומר שאפשר לקנות את זה, אני מתחיל לפקפק...)

זה ממש לא דומה למתכון שהעלו פה, והפלפל שמשמש לזה הוא לא חלפיניו, אלא הבנרו אדום.

לדעתי הוא גם כבוש לפני המילוי (כי להוריד הבנרו טרי בביס, זה שריפה ששום לף לא תכבה :))

לדעתי, הגבינה היא לא פטה (או לפחות לא 100% פטה) אלא יש שם גם משהו שמנתי.

זה יושב בתוך תחמיץ שב-1K אחוז יש בו תכולת שמן זית גבוהה מאד.

היו שם כמה עשבי תיבול (מבחוץ בתחמיץ), ונכון - יש גם משהו מתקתק. לא יודע לאבחן מה.

עד כאן נסיון ל"שחזור מתכון" מזכרוני הדהוי, ואחרי כמה בקבוקי לף.

למאסטר שף אני כבר לא אגיע כנראה...

אכן בלתי אפשרי למצוא מתכון ברשת.

אשרייך! זה אכן הפלפל המסתורי! העובדת בוטרינת גבינות אמרה שמדובר בסוג של פטה, את השמנתיות בגבינה דווקא יחסתי לזה שהיא מושרית הרבה זמן בתבלין שמורכב בעיקרו משמן זית.

חליפיניו כבוש זה אחד המעדנים. אפשר לחסל צנצנת בקלות. פעם היה בשוק בנתניה, כבר הרבה זמן שלא ראיתי. עיין שרשור חמוצים.

מעיין בו מהרגע שנפתח, היום כשהייתי בסידורים לא התאפקתי וקניתי 2 צינצנות, ברגע שיהיה קצת זמן פנוי אנסה את המתכונים מהשרשור.

למי שלא מכיר ורוצה לנסות חבר פורום שלח לי בהודעה פרטית שהוא היה קונה את הפלפלים המדוברים בטיב טעם, אבל אני לא יודע באיזה סניף. בסניף באר שבע בוודאות אין.

בנוסף תמונה, קרדיט לחבר פורום ולחברת קייטרינג מהוד השרון-אני מדבר על הפלפלים האדומים בתמונה:

cd634744973384199512.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

גם לדעתי מדובר במילוי גבינת שמנת, וגם לי אין ספק שמוסיפים לזה סוכר.

לא נראה לי שזה מסובך להכנה, הטריק הוא איפה מוצאים את הפלפלים האלה?

לדעתי הם אכן כבושים, ממולאים בגבינת שמנת כלשהי (לא בטוח שזה קריטי אפילו איזה), ושוחים בשמן זית עם קצת עשבי תיבול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלח לי בה"פ את הטלפון שלך.

אני כל יום בדרום ת"א.

אם אראה את זה כאן אצלם ואשלח לך בווטסאפ.

אני לפחות פעם בחודש בדרום, בעיקר בשישי - שבת עם הג'יפ.

הכי רחוק זה שתצטרך לפגוש אותי על העוקף של ב"ש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...