Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע סביר לרכב בן 7.

הרכב עבר תאונה מקדימה, לא נשמעת רצינית מדי אבל יש כאן משמעות מסחרית.

מה המחיר המבוקש ומה מחיר המחירון? האם לרכב קיימת היסטוריית טיפולים מסודרת?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני במקומך לא לוקח סיכוי בגלל הבולמים חלשים, אתה יודע כמה עולה להחליף ועל עבודה?

זה לא שווה כסף להוצאות שלך מיותרות.

פורסם

קילומטראז' קצת גבוה, היסטוריה חלקית, פגיעה בקצה השלדה ובדיקה ככה-ככה.

לא יודע כמה היא שוה ובכמה הן נסחרות אז מקווה לטובתך שמדובר בעסקה טובה.

פורסם

לא מצליח להבין, איך בדגם נפוץ ולא כל כך מבוקש, הגעת לאחת גרועה.

תאונה עם פגיעה בקצה שילדה, בולמים חלשים, צמיגים בלויים, מערכת קירור וצריכת שמן...

המחיר אומנם זול. אבל יש כאן השקעה התחלתית לא קטנה ופגיעת שילדה.

אוסיף רק שצריך לזכור שזו הבדיקה שהסוחר עשה, אלוהים יודע מה מצב הרכב האמיתי (הרבה יותר גרוע אני מניח).

חפש אחת פרטית או מקרסו טרייד אין.

אני הייתי מתרחק מהרכב המוזנח הזה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

צריכת שמן, מערכת קירור ורעשים זה כסת"ח קבוע של רוב מכוני הבדיקה.

לגבי בולמים- זה סביר שרכב בשנתון הזה יצטרך החלפת בולמים, אני מעריך שעלות ההחלפה נעה סביב 1500-2000ש"ח, תלוי באיזה מוסך ואיזה חברה של בולמים מרכיבים (גם בסיויק 2004 שלי החלפתי בולמים כשהרכב היה בן 7, זה סביר).

לגבי התאונה צריך לבדוק מה השמאי כתב- זה פה משמעות מסחרית לא קטנה אבל שוב- חובה לבדוק מול דו"ח שמאי כי הוא היחיד שראה את הרכב אחרי התאונה.

בכל מקרה אם תחליט לקחת את הרכב המדובר, חובה לקחת לבדיקה מטעמך.

• תוכן חדש...