Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בן 18 לפני צבא, שמעוניין לנצל את הזמן עד הגיוס ולעשות פסיכומטרי.

מכיוון שאין לי מספיק כח רצון/ידע/משאבים, החלטתי להיעזר בקורס.

מישהו כאן יכול להמליץ על מכון פסיכומטרי מומלץ באזור נס ציונה (נס ציונה, רחובות, ראשון לציון)

השיקולים צריכים להיות:

1. מקצועיות

2. מחיר

3. מרחק

תודה

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

אני עשיתי ב"מועדון 700" של קידום. זה קורס של קידום שמיועד לחבר'ה שרוצים להתקבל לפקולטות היוקרתיות.

ההבדל בינו לבין הקורס הרגיל של קידום (והקורסים של שאר המכונים) הוא שלפני ההרשמה עושים לך מבחן קבלה ומי שלא עובר לא יכול להירשם אליו. כך שהכיתה היא לא מעורבת בתלמידים "חלשים" ו"חזקים" אלא רק חזקים. וכך למעשה השיעור עצמו מתרכז בלמידה והתקדמות ולא נתקעים על שאלות שאנשים לא מבינים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני עשיתי ב"מועדון 700" של קידום. זה קורס של קידום שמיועד לחבר'ה שרוצים להתקבל לפקולטות היוקרתיות.

ההבדל בינו לבין הקורס הרגיל של קידום (והקורסים של שאר המכונים) הוא שלפני ההרשמה עושים לך מבחן קבלה ומי שלא עובר לא יכול להירשם אליו. כך שהכיתה היא לא מעורבת בתלמידים "חלשים" ו"חזקים" אלא רק חזקים. וכך למעשה השיעור עצמו מתרכז בלמידה והתקדמות ולא נתקעים על שאלות שאנשים לא מבינים.

אשקול זאת, בתור מדריך פסיכומטרי בעצמך (אם אני זוכר נכון מהגיבוב), מה הסדר גודל של מחירי הקורסים היום?

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

זכרת נכון.

כל הקורסים עולים באזור ה5K, יש יקרים יותר ויש יקרים פחות. ממליץ לך לקחת יום ולהתחיל לתזז בין משרדים של חברות שונות.

אני מכיר את אופי הקורסים והספרים של כמה מכונים, אנסה לרשום לך יתרונות ונקודות חוזק של כל חברה כפי שאני רואה זאת.

יואל גבע:

קורס מקיף ביותר. מלמדים לעומק ומתרגלים בלי סוף. פשוט חופרים בחומר עד שמקיאים אותו.

ממליץ למי שאוהב להבין מה הוא עושה ולא לעבוד על אוטומט.

אבל! הקורס יקר יותר מבשאר החברות.

היי קיו:

מתרגלים בעיקר שיטות לפתירה של שאלות. לכל סוג שאלה יש שיטה שמלמדים לפתור, סוג של לעבוד על אוטומט.

אני אישית לא אוהב את שיטת הלימוד הזו אך היא מאוד אפקטיבית לחבר'ה "חלשים" יותר. במיוחד אלה שמתקשים עם מתמטיקה

לחמן:

קורס זול יותר מהאחרים, די מקיף.

הסיבה שהוא זול (ולדעתי קצת פחות מוצלח מהאחרים) היא מהסיבה שהמדריכים בלחמן הם מדריכים חדשים. (נגיד, עד שנתיים ניסיון)

כאשר מדריך צובר וותק וניסיון הוא בדרך כלל יעבור לקידום/יואל גבע.

קידום:

יש 2 קורסים.

1) קידום אישי

הקורס נבנה לפי נקודות החוזק שלך. לדוגמא, אם אתה חזק בכמותי אבל חלש במילולי אז חלוקת שיעורי הבית שלך תהיה עם דגש על המילולי.

המדריכים מנוסים והיקף החומר שלהם הוא עצום

2) מועדון 700

הכיתה בקורס הזה מורכבת רק מחבר'ה חזקים.

כלומר כאלה שכבר עשו פסיכומטרי והוציאו מעל 650 או חבר'ה שעברו מבחן קבלה (מעין מבחן פסיכומטרי מקוצר) כשהם רצו להירשם

אז השיעורים עוברים בצורה יותר חלקה ולא נתקעים על תרגיל כי מישהו לא הבין אותו.

המדריכים מאוד מנוסים והקורס מאוד מקיף

זו הדיעה של על הקורסים. שוב אני מדגיש, את הקורס שלי עשיתי במועדון 700 ולכן עליו באופן טבעי אני יודע יותר מנקודת מבט של תלמיד.

יודע גם על קידום אישי מאותה סיבה (כי בסך הכל זה אותו חומר לימודי, פשוט הדגשים טיפה שונים)

אני לא חושב שיש קורס אחד שיותר טוב מהאחרים, לכל אחד יש נקודות חוזק משלו. כתבתי את היתרונות לדעתי של כל קורס, ואני מאוד ממליץ לך לגשת למשרדים ולברר פרטים פנים מול פנים.

עכשיו אני אגלה לך סוד קטן בנוגע לפסיכומטרי: הכל חרטא!

אם יש לך יכולת ורצון להשקיע אז אתה תצליח במבחן ללא קשר לחברה בה עשית את הקורס. הרעיון של הקורס הוא להכניס אותך לראש של המבחן הזה. לספק היכרות מוקדמת כדי שכשתגיע למבחן אתה לא תראה דברים בפעם הראשונה. כל הקורסים עושים את זה בצורה די טובה. וכשאני אומר "עושים את זה בצורה די טובה" הכוונה היא שהם נותנים לך מספיק שיעורי בית בשביל למלא לך חודשיים וחצי מהחיים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה שגיא כתב זה בערך כל התורה. אוסיף ואומר שהדרך הטובה בביותר להתאמן היא עם סימולציות של המרכז הארצי [ולא חסר, כבר יש הרבה במתכונת החדשה, וגם אלו שבישנה טובות]. תקדיש להן את הזמן, ואם יישאר לך זמן פנוי אז בצע את הסימולציות שדאתה מקבל לבית בסוף הקורס.

אני עשיתי בזמנו קורס ביואל גבע [יש סניף בראשון לציון בודאות כי תרגלתי שם בגרויות, אולי גם ברחובות, באתר שלהם תמצא בקלות]. הקורס היה מצוין. המורה עשירה בניסיון וידע, והמחיר יקר מאוד [7100 ש"ח לחייל משוחרר, אולי לצעירים זה יהיה פחות]. בסוף, חברים שעשו איתי ביואל גבע קיבלו נמוך, וחברים שלא עשו קורס קיבלו יותר. מכך ניתן להסיק שזה בעיקר תלוי בנאדם. תשקיע מאמץ אמיתי, אל תחפף ואל תתרגל בקבלנות!!!

קיבלת שיעורים? עדיף שתתרכז היטב בתרגילים ובצורת החשיבה שלך גם במחיר שלא תספיק את הכל, מאשר לסיים הכל תוך כדי שאתה מקיא מבלי להבין או לזכור שום דבר שאתה עושה בשעה האחרונה.

בהצלחה.

נ.ב. - אם אתה צריך עזרה, אל תהסס לשלוח הודעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...