Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין ערכת קומפוננט לקדימה השאלה שלי כמה אינצ להזמין ? אם למישהו יש את הרכב והוא יודע כמה אינץ אני אשמח לדעת לפני רכישה אגב קבלתי בארץ הצעת מחיר לקומפוננט רגיל של קנווד (משהו פשוט)ב600 שקל לא כולל התקנה האם זה מחיר נורמלי בארץ כי לי זה היה נראה ממש מוגזם לאחר חיפוש באיביי ראיתי את אותה ערכה ב250 עד 300 שקל ואם יש למישהו כאן להמליץ לי על מישהו טוב באיזור המרכז במחירים שפויים עד 400 450 שקל אני אשמח לקבל הצעות לא צריך רמקולים של ה"ביוקר" מחפש משהו במחיר סביר שיעשה את העבודה לאוזניים תודה רבה חברים סורי על החפירה

פורסם

בקיצור ניסה להשכיל לי

שאלה נוספת אם אני יגיע לבעל מקצוע להתקנה עם רמקולים הוא ינסה לזמבר אותי ?

ואם למישהו יש את הרכב ויוכל לתת לי חותמת אחרונה על 6.5" אני אשמח

פורסם

המידה באיביזה היא ''6.5.

מתקין לא מקצועי פשוט יתקין את הרמקול על הדיפון,התקנה כזאת תגרום לנזק לרמקול.

בכל התקנה שעשיתי באיביזה שהחליפו שם את הרמקול המקורי,הרמקול החדש היה קרוע.

ממולץ לבנות תושבת על פח הדלת או לבנות טבעת הגבהה לפי מידות הרמקול המותקן.

קח בחשבון שעלות התקנה באיביזה היא גבוהה משמעותית מרכב אחר בגלל מורכבות הפירוק של הדיפון.

בשיפוצים...

פורסם
המידה באיביזה היא ''6.5.

מתקין לא מקצועי פשוט יתקין את הרמקול על הדיפון,התקנה כזאת תגרום לנזק לרמקול.

בכל התקנה שעשיתי באיביזה שהחליפו שם את הרמקול המקורי,הרמקול החדש היה קרוע.

ממולץ לבנות תושבת על פח הדלת או לבנות טבעת הגבהה לפי מידות הרמקול המותקן.

קח בחשבון שעלות התקנה באיביזה היא גבוהה משמעותית מרכב אחר בגלל מורכבות הפירוק של הדיפון.

תודה על המידע בקשר לפירוק של הדיפון זה עולה יותר בעיקר לצורה החדשה את הדיפון שלי פרקתי פעמיים תוך 3 דקות בלי שום בעיה ובלי הדרכה לפני זה יצא חלק עם מברג שטוח כלום לא נשבר ולא נגרם נזק אז אני לא יודע למה זה אמור לעלות יותר

פורסם

שטויות אחי אבל עדין לא קבלתי תשובה לגבי מחיר לקומפוננט קדמי במחיר של עד 450 שקל גג 500 כלל התקנה או שעדיף לקנות משהו מחול ולהתקין בארץ ...

פורסם

אם אתה יודע להתקין אז חפש משהו יד שניה, מסתובבים פה למשל בפורום כמה מורלים במחירים לא רעים

נדמה לי שראיתי טמפו 6 שהוא אחלה רמקול גם ללא הגברה

פורסם

הכל מתחיל ממך עדיף לך לשמוע כמה סטים של קומפננטים לפני שאתה קונה משהו שבסופו של יום לא תאהב.

במחירים הנל תוכל למצא:

FOCAL 165A שאישית אני מתכוון לרכוש (600 + -) אם יצא לך למצא יד שניה

תוכל להכניס לתקציב את מורל טמפו שיש עליהם ביקורות טובות.

מפעת הידע המצומצם שלי זה כל מה שאני יודע להמליץ לך, שיהיה בהצלחה.

8)
  • תוכן חדש...