Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עושה את אותו סיבוב שעשיתי לפני קצת פחות משנה. תקופה נחמדה מאוד...

בהצלחה והמשך לדווח כמנהגך בקודש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד מעצבן אותי לראות אודי, במוו, מרצדס ושאר מכוניות שיוצאות במעל 240 אלף ש"ח מהחברה מגיעות בלי קסנון. רכב פרימיום עם פנסים צהובים זה פשוט יריקה בפנים של הלקוח ( מה גם שמבחינת המיתוג של החברה רכב עם קסנון משדר הרבה יותר יוקרה ומושך הרבה יותר תשומת לב לעומת הפנסים הרגילים שגורמים לו להראות נורא פשוט). וזה עוד מבלי להכנס לעניין הבטיחות.

פורסם (נערך)

אמנם עברו מספר חודשים מאז נהגנו על המונית הזריזה (אוקטביה RS), אך ממה שזכור לי:

- המנוע אמנם זהה, אך מסיבה כלשהי זה של האוקטביה זכור לי כ-מעט אגרסיבי יותר. מבחינת צליל הגולף עדיפה.

- הגיר זהה.

- עיצוב חיצוני ופנימי בנאלי ומשעמם בשתיהן.

- מבחינת אבזור קשה לי להשוות מכיוון שלא התעמקתי בכך, אך זה באמת עניין של עיון זריז במפרט.

- האוקטביה מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר.

- האוקטביה רכה ונוחה יותר ואילו הגולף מתנהגת טוב יותר ולכן כרכב לנהג היא כמובן מעניינת יותר. אני גם מאמין שמבחינת יכולת דינאמית הגולף עדיפה, כלומר זריזה יותר על מסלול נתון.

-------------------------------------------------------

כמה מילים על פנסי קסנון.

קודם כל, גם בחו"ל הרכב איננו מגיע כסטנדרט עם תאורת קסנון - גם שם מדובר על תוספת שעולה כסף.

מעבר לכך, העניין עם קנסון כסטנדרט או לא פשוט מאוד: צ'מפיון ישמחו להכניס תאורת קסנון לציוד הסטנדרטי של ה-GTI והם גם ישמחו להוסיף את עלות התוספת למחיר הבסיסי של הרכב. במילים אחרות, זה הכל שאלה של כסף.

לדעתכם המחיר גבוה ולכן הרכב צריך להיות יותר מאובזר? יכול להיות אך אם לראשון חשוב הקסנון, אז לשני חשובים ריפודי עור והשלישי בכלל מתעניין במתלים אדפטיביים. שורה תחתונה, יכול להיות שהרכב יקר מדי, אך כן קסנון/לא קסנון כלל לא רלוונטי כאן.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
עקיצה מיותרת , בנוסף לפרמטרים החשובים באמת שברורים לכולם,ברכב עם עיצוב סולידי שאתה משלם עליו פרמיה ענקית , מן הראוי שתהיה תוספת או שתיים שכזו בשביל ההרגשה של הבעלים.

זו איננה עקיצה, זו אמירה, ואתה מסכים איתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

240 זה לא מחיר רחוק ממחיר 135 ידנית שלוש דלתות. ממש, ממש לא רחוק. ממש לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמה מילים על פנסי קסנון.

קודם כל, גם בחו"ל הרכב איננו מגיע כסטנדרט עם תאורת קסנון - גם שם מדובר על תוספת שעולה כסף.

מעבר לכך, העניין עם קנסון כסטנדרט או לא פשוט מאוד: צ'מפיון ישמחו להכניס תאורת קסנון לציוד הסטנדרטי של ה-GTI והם גם ישמחו להוסיף את עלות התוספת למחיר הבסיסי של הרכב. במילים אחרות, זה הכל שאלה של כסף.

לדעתכם המחיר גבוה ולכן הרכב צריך להיות יותר מאובזר? יכול להיות אך אם לראשון חשוב הקסנון, אז לשני חשובים ריפודי עור והשלישי בכלל מתעניין במתלים אדפטיביים. שורה תחתונה, יכול להיות שהרכב יקר מדי, אך כן קסנון/לא קסנון כלל לא רלוונטי כאן.

מה אם אני אגיד לך שלדעתי זה נטו עניין של לחלוב כמה שיותר מהלקוח? את התוספות למחיר הם יכולים לקבל מההבדלים בביצועים בין הדגמים, אבל שאתה מוכר את דגם הקצה של הרכב ( במקרה הזה GTI) ואתה דורש עבורו מחיר גבוה לכל הדעות , זו חוצפה לדרוש תוספת כסף עבור דבר פעוט כמו קסנון ( באותה מידה יכלו לדרוש תוספת עבור מערכת מולטימדיה והגה מצופה עור). עובדה שגג שמש בא כסטנדרט. ד"א , מה עלות התוספת לפנסי קסנון בGTI ?

פורסם

כל חברה עסקית תשתדל לחלוב כמה שיותר מהלקוח, בהתאם לנסיבות.

לגבי עלותם של פנסי קסנון לבד, אינני זוכר במדויק, אך חבילה של חישוקי 18'' ובי-קסנון עוקב פניה עולה כ-16,000 ש"ח.

פורסם
ברור שS3 תהיה מאובזרת יותר מגולף GTI - אתה משלם על זה. סייג קטן, גם S3 נראית כמו מדיח כלים, תנוח נפשך.

אני עדיין לא מצליח להבין מה הנקודה שלך. מחירה של ה-S3 גבוה משמעותית מזה של הגולף ולכן הן לא משחקות באותו מגרש.

אני לא משווה אותן לג'ולייטה שלי אלא לתלתן החדשה. בקרוב אעלה השוואה.

תשמע,

מדיח כלים זה זו הגזמה, כמו שלדעתי הגולף לא נראית כמו מדיח כלים ובמקרה ראיתי אחת אתמול, היא נראית טוב וגם הג'אנטים נראים ממש טוב, אבל בוא נסכים שנינו שעיצוב זה טעם אישי.

הנקודה שלי היא כזו: אני קראתי חוות דעת שבנויה בעיקר מתלונות על - עיצוב, אבזור, כוח, ועוד, ואם אפשר לקחת S3 בעוד 40 אלף (אחת התגובות נאמר שאפשר להוציא אותה ב270-280 אלף) זה יפתור את התלונות. לפחות לדעתי ובשבילי.

שוב, בקשר למחיר - כמו שאנחנו רואים זה עניין של פרספקטיבה - אחד יעדיף לשלם יותר ואחד לא.

אשמח לשאול - נכתב שעיצוב "מתחת לראדר" זה לטוב ולרע, לטוב אני מבין מבחינת משטרות, אבל מה רע? הרי הכיף הוא להפתיע ברכב כזה. נסעתי על רכב שנראה מאד זול, ולתת בראש לרכב שנראה יקר יותר ולראות את ההבעת פנים של הנהג זה משעשע מאד

פורסם

אשמח לשאול - נכתב שעיצוב "מתחת לראדר" זה לטוב ולרע, לטוב אני מבין מבחינת משטרות, אבל מה רע?

גם אני חושב שהעיצוב של הגולף לא רע והדבר הכי מוזר להגיד על S3 הוא שהיא דומה למכונת כביסה , אבל לשאול מה רע בעיצוב לא מספיק אגרסיבי לרכב ספורט במחיר כל כך יקר? מעטים אולי יודו בפה מלא אבל חלק מרכזי מקניית רכב יוקרתי הוא הרצון שגם אחרים ידעו על מה אתה נוסע גם בלי לעשות להם "הפתעות" בפתיחות ברמזורים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עיצוב זה עניין אישי. יש אנשים מוחצנים ויש ההיפך.

יש לvag מותגים ספורטיביים מוחצנים יותר ופחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז מה הוחלט תכלס?

אנחנו יודעים שהרבה מאיתנו לא אוהבים את העיצוב,לא כולם.

אנחנו יודעים שהיא מתומכרת גבוה אם נרצה תוספות ואנחנו אוהבים תוספות אבל יקר מידי.

קיצר יש פלוסים בניהוג ,בהרגשה הספורטיבית שהרכב משדר קצת יותר מהדגם הקודם(100 קג פחות ושילדה חדשה).

הנדסת אנוש מעולה ועיצוב פנימי פושר ,לפי מה שאני קורא שהאנשים רושמים עליה מעלי.

אז מה חדש?לקחו פה החזירו שם והמחיר נשאר גבוה כרגיל.

אן מה לעשות לרכב הזה יש סקס-אפיל שדאגו לטפח אותו ביעילות כבר שנים רבות והוא נחשב לאמת מידה עולמית.

אבל לסקס אפיל יש תחרות ולפעמים מס 2 ו 3 משתדל יותר.

אני את הספורטיבית שלי בחרתי והיא עולה פחות אבל לא הרבה פחות.

פורסם (נערך)

הבהרה: כשאני קורא לגולף מכונת כביסה, מדיח, מייבש או מקרר הכוונה, למי שלא הבין, היא שעיקר המאמץ העיצובי נעשה סביב הניסיון להקנות לרכב עיצוב שמכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר וכזה שלא יעורר יותר מדי מחלוקות. לדעתי התוצאה הושגה - הגולף, בדומה ליתר אחיותיה לפלטפורמת ה-MQB (מי יותר ומי פחות), הינה בעלת עיצוב משעמם, בנאלי ופשוט. אין שם כל אמירה עיצובית והתוצאה הסופית משדרת עיצוב תעשייתי ריק מתוכן; אני בטוח שאם נפגיש את מעצבי הגולף עם אחד המעצבים של מקררי בוש, יהיה להם הרבה על מה לדבר.

ולמען הסר ספק, אני לא חושב שהגולף מכוערת, היא גם בטח לא יפה; היא פשוט...סתמית.

מה לעשות? אני אוהב את הרכבים שלי יפים.

עיצוב זה עניין אישי. יש אנשים מוחצנים ויש ההיפך.

יש לvag מותגים ספורטיביים מוחצנים יותר ופחות.

נגעת בנקודה חשובה. ל-VW יש עיצובים מוחצנים, יש עיצובים מופנים ומעט מאוד, אם בכלל, עיצובים יפים - אלו הם 3 דברים שונים למדי.

אגב, נראה שאחזקתה של קבוצת VAG בסדנת העיצוב איטלדיזיין משמשת יותר כתו תקן/איכות עיצובי מאשר תרומה עיצובית אמיתית. (ג'יוג'רו, מה אכפת לו? הוא מרופד היטב).

אן מה לעשות לרכב הזה יש סקס-אפיל שדאגו לטפח אותו ביעילות כבר שנים רבות והוא נחשב לאמת מידה עולמית.

אבל לסקס אפיל יש תחרות ולפעמים מס 2 ו 3 משתדל יותר.

אני את הספורטיבית שלי בחרתי והיא עולה פחות אבל לא הרבה פחות.

אין לו שום סקס אפיל. יש לו מותג - זה בדיוק כמו אפל.

תשמע,

מדיח כלים זה זו הגזמה, כמו שלדעתי הגולף לא נראית כמו מדיח כלים ובמקרה ראיתי אחת אתמול, היא נראית טוב וגם הג'אנטים נראים ממש טוב, אבל בוא נסכים שנינו שעיצוב זה טעם אישי.

הנקודה שלי היא כזו: אני קראתי חוות דעת שבנויה בעיקר מתלונות על - עיצוב, אבזור, כוח, ועוד, ואם אפשר לקחת S3 בעוד 40 אלף (אחת התגובות נאמר שאפשר להוציא אותה ב270-280 אלף) זה יפתור את התלונות. לפחות לדעתי ובשבילי.

שוב, בקשר למחיר - כמו שאנחנו רואים זה עניין של פרספקטיבה - אחד יעדיף לשלם יותר ואחד לא.

אשמח לשאול - נכתב שעיצוב "מתחת לראדר" זה לטוב ולרע, לטוב אני מבין מבחינת משטרות, אבל מה רע? הרי הכיף הוא להפתיע ברכב כזה. נסעתי על רכב שנראה מאד זול, ולתת בראש לרכב שנראה יקר יותר ולראות את ההבעת פנים של הנהג זה משעשע מאד

בנוגע לעיצוב, ראה למעלה.

חוות הדעת שלי (לפחות) אינה בנויה בעיקר על תלונות. האבזור בסדר גמור וכך גם הכוח. לדעתי, בסופו של דבר מי שמעוניין לרכוש גולף GTI צריך להיות מודע לשלושה דברים עיקריים:

1) לעיצוב - את זה רואים ישר וכל אחד יחליט לעצמו.

2) לעובדה שגולף GTI הוא רכב שמשתדל להיות כמה דברים ברכב אחד: ספורטיבי נגיש, פרקטי, איכותי ועוד. אני לא חושב שהגולף ממוקמת במקום הראשון באף פרמטר אך כל הדברים הללו יחד יוצרים את ההגיון מאחורי ה-GTI.

3) ולבסוף למערכת היחסים עם צ'מפיון אשר לתוכה יכנס.

בנוגע למחיר. אנשים חיים פה בסרט ש-S3 עולה 40,000 ש"ח יותר; היא לא. זה יותר לכיוון ה-70 או 80 אלף ש"ח יותר, אלא אם כן בא לכם לאבזר GTI בכל מה שרק אפשר ואז אולי המחירים יהיו קרובים למדי. בכל אופן, S3 עולה כ-300,000 ש"ח ו-GTI אוט' מתחילה מאיזור ה-225,000 ש"ח. הנחות ניתן לקבל בשני המקרים ועדיין ישמר פער מכובד בין שני הרכבים וזה לא פרוטות.

אבל יש כאן נקודה יותר חשובה - אני שמעתי ש-S3 לא יותר מעניינת לנהיגה מהגולף ולמעשה המצב הפוך, הגולף יותר מהנה. אז אמנם לאאודי יש יותר כח, סוג של הנעה כפולה ועוד אבזור אבל אם כבר משקיעים 300K, עדיף שתשאירו אותם אצל דלק, בתמורה לאיזו 135M.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

ספורטיבו

עוד לא נסעת ב S3???

חבל כי היא לא דומה בנסיעה ל GTI ,בכלל! (אז למה לזרוק אמירות מיותרות).

אפל ו GOLF GTI הם מותג בעל שם עולמי שיש לו סקס אפיל גדול מאוד,תכתוב אחרת זה עדיין לא משנה...זכותך, בשביל זה יש פורום.

במשפט אחד צדקת,סעיף מס 2 בסוף...היא עושה הכל מהכל גם מהירה גם מהנה(מהנה בדגם הנוכחי) גם אלגנטית גם משפחתית וגם בטיחותית!

אבל לומר שהיא יותר מהנה מה S3 ,תיסע תרשום,תחווה תרשום ,אל תזרוק סתם אימרות, זה סתם באויר,למה?

• תוכן חדש...