Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני מחפש מערכת חדשה לרכב שלי (GOLF MK4) המערכת הישנה מתה. רציתי להתחדש במערכת הכי טובה כיום של חב' אלפיין (מת על המותג והסאונד שלו) נכון לעכשיו אני מתלבט בין ה148/149/154BT החדשים ממש צריך עזרה בנושא. המטרה היא להגיע לסאונד המושלם ביותר כמובן שאני פתוח לHU אחרים שתציעו (של חב' ALPINE) בלבד, המחיר לא בעיה אני רוכש דרך EBAY אלא אם כן אתה מכירים חנות בארץ עם מחירים תחרותיים ויכולים לשתף איתי, תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי lambo25
פורסם

את ה-CDE-154BT הייתי פוסל

הייתי מתלבט בין ה CDE-HD149BT ל CDE-HD148BT, מדובר במכשירים כמעט זהים מבחינת הפיצ'רים.

כאשר ההבדל הגדול הוא בממשק כאשר ל-149 יש פאנל נופל "פליפ" עם תצוגה גדולה יותר ול148 פאנל קבוע עם תצוגה קטנה יותר.

ה-149 הוא מכשיר עם תצוגה מרשימה וגדולה יותר ולעומתו ה-148 הרבה יותר "נוח" במחיר ומציע פחות או יותר את אותה חבילה.

פורסם

אודיו קינג - מדוע לפסול את ה154 ע"פ האחרים שציינת (שואל בשביל הידע, לא כתוכחה)?

האם כל הדגמים שהוזכרו לא אמריקאים במהותם?

מדוע לא לבחון דגמים ישראלים/אירופאיים: http://www.alpine.co.il/p/Products/head-units5

ה-185 נמכר במחיר דומה (באמזון UK) לזה של ה-149 באתרים אמריקאים (סתם השוואה לדוגמה).

פורסם (נערך)

פסלתי אותו כי אין בו טיים קורקשן ואגב ה185 הוא המקביל של ה 154

הרדיודסיק 1DIN היוקרתי ביותר כיום הוא ה CDA-137BTi

אבל אני לא מוצא סיבה להשקיע בו סכום כזה גבוהה

הוא יקר יותר בעיקר בשל היכולת לשלוט על הפרוססורים של אלפיין.

אבל כיחידת ראש טובה ובמחיר טוב ה-178\177 המקבילים ל 148\149 ה אמריקאים הם בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
...המחיר לא בעיה אני רוכש דרך EBAY אלא אם כן אתה מכירים חנות בארץ עם מחירים תחרותיים ויכולים לשתף איתי, תודה רבה.

שאלה בעיניין הזה, הדגמים שנמכרים בחו"ל - US- האם הם תואמים לקלוט תחנות שידור בארץ?

אולי זו שאלה תמוהה אך אני זוכר שבעבר היו (ZONES) והיה צריך להתאים מקלט לכל איזור.

מה למעשה ההבדלים אם כך ?

אני אישית עובד כבר מספר שנים עם HU -ECLIPSE , מרוצה מהאיכות ובאופן כללי מכשיר טוב, חבל שנעלמו מהעולם.

והדבר הבא כנראה גם יהיה ALPINE.. אז אני גם בעניין הזה ;)

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

מכשירים עם תחנות רדיו US אינם מכויילים לעבוד בתדרים בארץ שמקבילים לאירופה

ישנם מספר מכשירים ישנים של אלפיין שניתן לשנות בהם בסידרת לחיצות בין תדרים US לבין אירופה

לא ידוע לי אם ניתן לעשות זאת במכשירים החדשים.

• תוכן חדש...