Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך gopro , אבל לא בא לי לשלם את המחיר המוגזם שדורשים עבורה.

הבנתי שיש אלטרנטיבות טובות במחירים הרבה יותר שפויים.

מישהו יכול להמליץ על משהו?

פורסם

מחזק את ההמלצה על SJ4000 בתור אחד שמשתמש קבוע במצלמה האיכות לא נופלת מ GOPRO ועולה רק 400 ש"ח כלל כל האביזרים מומלץ לקנות סוללה נוספת בעלות של 7 דולר

[video=youtube;LDgMdw6xj-Q]

פורסם

היו על זה כבר הרבה דיונים, במיוחד בזמן האחרון. מסקנה כמעט מוחלטת מכל אותם דיונים (ומנסיון אישי) - SJ4000.

שים לב שיש גרסה חדשה עם WIFI. כמו שרשמו - הזהר מחיקויים. תזמין רק ממקומות בטוחים כמו Banggood או FoxOffer.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש גם SJ1000 - היא זולה יותר מSJ4000 והיא גם מצלמה לא רעה בכלל. אני משתמש בה, ומאוד מרוצה - עיבוד תמונה איכותי, חדות טובה באופן מפתיע. חוץ מזה שהיא מאוד מתחממת בזמן עבודה, היא אחל'ה מצלמה. היא באה עם מגוון רחב של אויזרים כדי לחבר אותה לכל מיני דברים, אבל האויזרים האלו באיכות ירודה מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי,

קניתי את ה-Sj4000 לא מזמן והאיכות ווידיאו שלה פשוט לא ראיתי המון זמן

הסטילס טיפה פחות איכותי.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם יש פה למישהו את ה SJ4000 והוא מעוניין למכור, אשמח לשמוע.

אני צריך אחת ליום שני בשבוע הבא ולא אספיק להזמין מחול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לינק למקורית באיביי? צריך לקנות. לא ממש יודע למה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
INTOVA SPORT HD II

http://www.intova.net/sport-hd-ii/

850 שקלים בארץ.

חסרונות?

מעט כבדה יותר מהגופרו.

60FPS רק ב 720P.

יש לי אחת כבר כשנה (את הדגם הקודם), מרוצה מאוד.

מאוד נחמדה, האינטובה. רק בגללך אני אקנה כזאת!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

היי, לי יש sj4000 חדשה למכירה, היא הגיע אליי ב6/7, נרכשה מבנג גוד, השתמשתי בה לראשונה רק לפני כשבוע, לטובת טיול בברצלונה עם החברה, מצלמה מדהימה באיכותה, עשתה לי את הטיול! אתם מוזמנים להתרשם מהאיכות. למען הגילוי הנאות אני מוכר כי אני מעוניין בsj4000 החדשה עם הבלוטוס. (אין כל הבדל בינה לבין הקודמת, אותה מצלמה בידיוק למעט תוספת הבלוטוס)

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

NiNi - רק תיקון קטן, מדובר ב-WIFI ולא בבלוטוס.

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...