Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי יונדאי I30 מודל 2010 ואני באופן כללי מרוצה מאוד מהאוטו. לפני כחודשיים חברה שלי נסעה איתו נסיעה ארוכה, ולא שמה לב שהנורית דלק נדלקה לה. להערכתה היא נסעה משהו כמו 50-60 ק"מ (ייתכן יותר) עם הנורית דולקת עד שתדלקה את הרכב. מאז שמתי לב שצריכת הדלק ברכב השתנתה לרעה (וכן אני יודע איך למדוד מדידה ידנית, לפי מספר ק"מ חלקי מספר ליטרים שתידלקתי).

חבר ישהסיפרתי לו על כך טען שייתכן שהפילטר דלק נסתם, שאנסה לשים תוסף דלק ובמקרה הצורך אף להחליף פילטר דלק.

האם לנסות את התוסף או ישר להחליף פילטר? ומה העלות המשעורת לטיפול כזה?

תודה

פורסם

לא מצליח לראות שום קשר בין המקרה המתואר לעלייה בצריכת הדלק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

שתף אותנו במספרים, מה הייתה צריכת הדלק לפני האירוע ומהי עכשיו ?

כמה מיכלים תודלקו מאז הנסיעה ההיא ?

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צריכת הדלק פני הייתה בערך 1:14.5 (כ-650 ק"מ על 45 ליטר) וצריכת הדלק עכשיו היא כ 1:11 (כ-500 ק"מ על 45 ליטר). מאז המקרה עברתי 4 תדלוקים, ואופי הנסיעה לא השתנה כלל.

פורסם

1:14.5 נשמע לא רע לגמרי... לגבי 1:11 זוהי צריכה אופיינית לרכב הזה.

מוזר מאוד ההפרש בצריכה מאז אותו המקרה, אכן ייתכן שהלכלוך מתחתית הטנק סתם את הפילטר דלק.

פורסם

נכתב בפורום לא פעם שלכלוך בתחתית מיכל הדלק הוא אגדה אורבנית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה לא הפילטר אז תבדוק אם טמפרטורת המים יורדת במהלך הנסיעה, אם כן אז כנראה שהטרמוסטט מקולקל והמנוע עובד קר

זה קרה לי פעם ונפגעה התצרוכת דלק.

פורסם
נכתב בפורום לא פעם שלכלוך בתחתית מיכל הדלק הוא אגדה אורבנית.
עם מכלי הדלק מפלסטיק זה באמת נדיר לראות לכלוך בקרקעית המיכל אבל אצל אלו שמתדלקים בתחנות פרטיזניות זה אפשרי
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שוב להתייעצות חוזרת. הרכב עבר טיפול רגיל ב 65K שבו הוחלף שמן מנוע, מסנן שמן ופילטר אוויר. כמו כן הוכנס תוסף של גולד לייבל. אחרי הטיפול צריכת הדלק השתפרה ועמדה על בערך 600 ק"מ למיכל, אולם לאחר כחודש שוב צריכת הדלק חזרה לסורה ואף התדרדרה ל 450 ק"מ למיכל ואף מתחת. מה יכולה להיות הבעיה? האם להחליף גם פלאגים? ניקוי בית מצערת? אשמח לעיצות.

• תוכן חדש...