Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DELTA וטיסות למספר יעדים בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

1. אנחנו מתכננים ירח דבר בארה"ב באוגוסט שנה הבאה. ראיתי שב-DELTA ישנה אופציה לרכוש את כל הכרטיסים דרכם במחיר טוב (כולל טיסות פנימיות). מישהו מכיר חברת תעופה נוספת בה יש את האופציה לטיסה מישראל וטיסות בתוך ארה"ב?

2. DELTA טרם פתחו לוח טיסות לאוגוסט-ספטמבר 2015. איך הדבר עובד? מתי חברות תעופה מעדכנות לוחות טיסות?

פורסם (נערך)

שלום

יש לך את יונייטד איירליינס שהתאחדה עם קונטיננטל, והם טסים לניו ארק-ניו ג'רסי.

כמו כן יש לך את יו.אס. איירוויס שהבסיס שלהם הוא פילדלפיה.

אתה מכיר כמובן את על על, וגם לה יש טיסות המשך במה שנקרא טיסות "קוד שייר".

אין אפשרות להזמין טיסות ליותר משנה מראש, כיוון שבזמן חיפוש הטיסה , לא מקלידים את השנה.

מציע לך לסגור דברים מוקדם ככל האפשר,בטיסות סדירות הזמנות מוקדמות

מאפשרות השגת מחיר נמוך.הזמנות מאוחרות "נתקעות" עם התעריפים הגבוהים.

גילוי נאות- אני סוכן נסיעות פעיל, ומתפרנס בתחום כבר הרבה שנים.

בברכה

אילן

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

תודה על העזרה.

אנחנו עכשיו בתחילת ספטמבר ובחברות תעופה התאריך הכי מאוחר שניתן לראות קדימה הוא 2 לאוגוסט 2015.

רק בתחילת אוקטובר אני אצליח להזמין לאוגוסט?

פורסם

אתה יכול גם לשלב בין לופטהנזה / סוויס ליונייטד, אם תרצה.

אחי מרבה לטוס בדלתא (פנים ארצי / בינ"ל) והוא נוסע מתמיד "פלטינום" שלהם - מניסיונו עם החברות האמריקאיות, דלתא היא הטובה ביותר (אחרי VA אמריקה) - עם זאת, הוא את הטיסות "הפרטיות" שלו הוא מעדיף לעשות בלופטנהנזה / סוויס. מכך תוכל להסיק את המסקנות הנראות לך.

לי הספיקה טיסה אחת עימם בכדי להבין שאין סיכוי שהוא שאעלה שוב על טיסה שלהם - ויהי מה. שירות זוועתי, תחזוקת מטוסים מחרידה (אין שבוע שלא נתקע בנתב"ג ה-747 שלהם בעקבות תקלה כזאת או אחרת) והמטוסים הוותיקים (757) נראים כמו פח אשפה באקונומי וכך גם הנוחות במחלקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על הטיפ :) בגדול אין לי שום בעיה לשלב בין חברות, מעניין אותי להוזיל עלויות.

כרגע ממה שבדקנו, בטיסה מת"א ל-LA, משם לסן חואן, ומסן חואן חזרה ארצה (כמובן עם עצירות ביניים) המחיר עם דלתא הוא באזור ה-1650$ שזה הכי זול שראיתי. אם יש דרך להוזיל עלויות ע"י טיסות עם חברות שונות - אני רק אברך על כך.

פורסם (נערך)

טיסה בחברות שונות גוררת סיכון לא קטן - עיכוב בטיסה הראשונה יגרור אבדן הכרטיס בטיסת ההמשך. אם מדובר בכרטיס אחד הרי שלחברה שמכרה אותו יש התחייבות למצוא לך טיסת המשך. כיון שעיכובים הם שכיחים מאד בטיסות לארה"ב, והליכי ה-immigration עלולים להיות ממושכים (המתנה של מספר שעות בתור) - ממליץ לך להמנע מלקחת את הסיכון. אם מדובר בטיסות המשך עם מרווח גדול, נניח של יום, אולי הסיכון מוצדק.

נסה לבדוק באגרגטורים מהסוג של edreams או אקספדיה או קיאק.

RS - לי היתה חויה שלילית מאד עם קונטיננטל - כיום יונייטד - עיכוב של 5 שעות בהמראה, שקרים לנוסעים ויחס מחפיר מצד צוות הקבינה. גם אשתי טסה אתם לארה"ב פעמיים, כל 4 הקטעים היו עם איחורים משמעותיים, אבל זה היה באמת לפני הרבה שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, אשמח אם תבדוק, למרות שעדיין לא נסגרנו על תאריכים מדוייקים התכנון הוא לסוף אוגוסט.

לופטהנזה טסים גם פנים ארה"ב?

פורסם

חזרתי השבוע מארה"ב כל הטיסות שלי נסגרו דרך הסוכנת שלי,לצערי הרב טסתי עם אמריקן איירלינס היה הכי זול, אבל המטוסים שלהם הם פשוט פח מעופף,פעם ראשונה ואחרונה שאני טס איתם.

אני חושב שטיסות במיוחד כאלו עם המשך עדיף לפנות לסוכנים אחד שאתה סומך עליו,כי הם יכולים למצוא לך דילים יותר טובים ממה שאתה יכול למצוא...זה מנסיון שלי.

Vw Polo GTI

פורסם

יש להם הרבה מאד יעדים מפרנקפורט, ומינכן (וגם מדיסלדורף, אבל משם אין קונקשן לארץ). כנראה גם מברלין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן, אשמח אם תבדוק, למרות שעדיין לא נסגרנו על תאריכים מדוייקים התכנון הוא לסוף אוגוסט.

אלי, אפשר לשלב טיסות פנים עם יונייטד - הרי שלופטהנזה אינה מבצעת טיסות פנים ארציות בארה"ב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...