Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם רפרנס - אז ככה כולם מבלבלים אותי

כל אחד אומר לי משהו אחר

אני מאוד רכב לרכוש את הרכב הזה אומרים לי שמבחינת אמינות הוא רכב מצוין

אבל יש איתו גם כמה בעיות בעיקר מדברים איתי על הגיר הרובוטי שלו

שבארץ לא יודעים לטפל בגיר שכזה והוא הולך מהר

צריך להחליף כל כמה זמן את הגיר

כנל גם לחוט הצתה ובכלל שכל טיפול אתה יוצא בנזק של 3000 שח

רציתי לדעת את החיסרונות והיתרונות של הרכב

ואם בכלל כדאי לקנות רכב שכזה

תודה

פורסם

בשנתון הזה איביזה עם הגיר הנ"ל קצת בעייתי גם בהתחשב ונגמר האחריות עוד מעט.

אולי יש עוד אפשרויות בשבילך רק תפרט קצת מה הצרכים והתקציב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוהד, האחריות לא נגמרת עוד מעט, בסיאט האחריות היא רק לשנתיים, אי לכך ייתכן שהיא נגמרה לפני יותר משנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא צריך להיסחף לא כול טיפול הוא 3 אלף,מה שכן הגיר בינוני מבחינת אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא כל טיפול הוא 3000₪, אך הטיפולים יקרים ביחס לרוב המתחרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אוהד, האחריות לא נגמרת עוד מעט, בסיאט האחריות היא רק לשנתיים, אי לכך ייתכן שהיא נגמרה לפני יותר משנה.

צודק, לרגע שכחתי שאנחנו ב-2014.

בכל מקרה הגיר בעייתי, 3000 או 200 ש"ח, לא שווה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

התקציב הוא בסביבות ה65 אלף שקל אני בעיקר רוצה רכב חסכוני מכל הבחינות

אז לפי מה שהבנתי

לא כדאי להתעסק עם רכבי DSG ?ובכלל עם רכבים גרמנים בגלל עלות והתקלות?

פורסם

ב65 אלף ש"ח יש רכבים חסכוניים ולא פחות אמינים.

DSG קצת מועד לפורענות מבחינת אמינות, יש הרבה תלונות בפורום.

גרמניות? זה שיקול שלך. טיפול שברכב אחד יעלה 400-500₪ יכול לעלות 700-800₪ בסיאט בלי בעיה, ובנוסף אחריות קצרה יותר.

במתחרות אחרות מהקטגוריה יש בטיחות עדיפה למשל.

כדי שנדע לאן לכוון אותך - ידני בא בחשבון או רק אוטומט?

פורסם
ב65 אלף ש"ח יש רכבים חסכוניים ולא פחות אמינים.

DSG קצת מועד לפורענות מבחינת אמינות, יש הרבה תלונות בפורום.

גרמניות? זה שיקול שלך. טיפול שברכב אחד יעלה 400-500₪ יכול לעלות 700-800₪ בסיאט בלי בעיה, ובנוסף אחריות קצרה יותר.

במתחרות אחרות מהקטגוריה יש בטיחות עדיפה למשל.

כדי שנדע לאן לכוון אותך - ידני בא בחשבון או רק אוטומט?

רק אוטומט רוצה רכב בעיצוב של הסיאט . הדבר היחיד שמפחיד אותי זה DSG למרות שההבנתי

שנותנים 5 שנים אחריות על הגיר . השאלה היא עם מחלפים לי גיר אז נפתר בעיית החלפת הגיר בעתיד

או שזה ימשיך .

ד"א אין לי בעיה גם רכב מליסינג

פורסם

אל תבלבל אותו, האחריות על הגיר בשנתונים האלה היא חמש שנים. לרכב חדש האחריות היא שנתיים. כל מה שהקונה צריך לבדוק לפני הקניה זה אם הגיר טופל במסגרת הקמפין שהיה להם (החלפת מצמדים למשודרגים, עדכון תוכנה והחלפת שמן). אם כן והרכב באמת רשום באחריות המורחבת שהם נתנו, לא צריך לחשוש יותר מדי.

• תוכן חדש...