Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לי הווקס לרכב אני רוצה לקנות משהו איכותי שיחזיק הרבה ויתן לי ברק , ראיתי את החבילה של ה150 שקל באוטובסטור שזה כולל שמפו פלסטלינה וןקס וכו' איך הוקס שם? החבילה עצמה שווה לקניה? ובנוגע לפלסטלינה היא מורידה שכבה של לקה?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וקס קודם לא זוכר בדיוקננראה לי של טרטל , עשיתי עם אופק מהפורום דייטלינג לרכב והוא מרח את זה על הרכב, שיחזיק חודש חודשיים שייתן לי ברק כמו שצריך והגנה טובה לרכב , אין לי בעיה ליישם אותו פעם בחודש וחצי

תקציב 80-100 איך הווקס שמגיע בערכה של מגוויארס שווה לקנות אותה? ולגבי השאלה של הפלסטלינה יש תשובה?

פורסם

ווקסים של מגווירס אינם עמידים- יורדים מהר יחסית אבל נותנים מראה נחמד.

יש לי ווקס של CG עם קארובה ביד שנייה- לדעתי עדיף מהרבה ווקסים במחיר זהה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?474000-שוק-דיטיילינג-קניה-מכירה-והחלפה-של-ציוד-משומש-לדיטיילינג-שטיפה-וניקיון-לרכב/page30

פלסטלינה לא מורידה צבע אם יודעים איך עובדים איתה. (צבעים עם ברק ישיר מעט רגישים)

פורסם

יש באמת ווקס/אוטם שמחזיק לפחות חצי שנה באזור המחירים של 150 שקלים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך את הווקס של Collinite 845(נוזלי) שמחזיק חצי שנה בערך.

או שיש לך את ה Collinite 476s(משחה), הוא הכי מצליח מהסדרה של Collinite.

חפש באינטרנט על הווקסים האלה, ביקורות ותבין לבד.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

והוא מחזיק חצי שנה בתנאי ששוטפים לרוב פעם בשבוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא נותן ברק וגנה טובה לצבע? מאיפה אני יכול לקנות אותו שכבר מחר אני יעבוד על הרכב, ולגבי הפלסטלינה אני יצטרך לעבור על האוטו לפני? והאם זה מוריד שכבה של לקה?

פורסם

אתה יכול לקנות אופטימום אופטי-סיל שזה בעצם אוטם צבע אבל משאיר ברק נהדר וקל מאוד ליישום...מספיק להמון רכבים, צריך רק הכנה טובה (כמו לפני כל ווקס/אוטם) ופד ספוג פשוט.

מחיר סביב 130-140 ש"ח תלוי מאיפה מזמין, עמידות ממוצעת של כמה חודשים טובים בתנאי שאתה שוטף עם חומרים לא אגרסיביים מאוד ( ONR או מגווירס גולד קלאס או קארפלן ULTRA SHINE כמו שאני עושה ).

קולינייט 845, כמו שאמרו פה....באיביי תמצא סביב ה 90-100 ש"ח כולל משלוח מאנגליה.

גם פה מזכיר לך לשטוף לא באגרסיביות כי אתה תקטין את עמידות הווקס.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לא ערכתי השוואה ביניהם....ממה שקראתי פה ושם ראיתי שהמנזרנה נחשב עמיד מעט יותר למרות שזה נתון לויכוח.

חשוב לעקוב אחרי הנוכחות של הווקס/אוטם על גבי הרכב, מצליחים לזהות את זה לפי התנהגות המים על גבי הפח ואז תדע אם הגיע הזמן לחדש את ההגנה או לא.

בכל מקרה שני המוצרים נחשבים טובים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מנזרנה יכול להחזיק חמישה חודשים פלוס עם הכנה איכותיות.

אופטיסיל החזיק אצלי כמעט שלושה חודשים אחרי הכנה טובה לא פחות, זה היה בתקופת החורף, אפשר להוריד חודש עמידות בקיץ.

אוהב יותר את ההגנה של המנזרנה, מצאתי אותה עמידה יותר לסימני מים, חרקים וכו, (לגבי קקי של יונים הכל אותו ״חרא״, הכל שאלה של מתי תפסת את המפגע) מאוד אוהב את יכולת דחיית המים של הפאוור לוק.

מבחינת מראה לא זכור לי הבדל, יכול להיות שיש, מבחינתי זה מינורי.

מצד שני, אופטיסיל זה זבנג וגמרנו, עשר דקות יישום ושלום על ישראל.

יצא לי בנוסף להשתמש באופטיסיל על רכבי בתור חיזוק, וללא הכנה, והוא עדיין עשה את העבודה.

אני בטוח שאם תבחר באחד מהנ״ל, תהיה מרוצה.

"יאללה בירי".

פורסם
אתה יכול לקנות אופטימום אופטי-סיל שזה בעצם אוטם צבע אבל משאיר ברק נהדר וקל מאוד ליישום...מספיק להמון רכבים, צריך רק הכנה טובה (כמו לפני כל ווקס/אוטם) ופד ספוג פשוט.

מחיר סביב 130-140 ש"ח תלוי מאיפה מזמין, עמידות ממוצעת של כמה חודשים טובים בתנאי שאתה שוטף עם חומרים לא אגרסיביים מאוד ( ONR או מגווירס גולד קלאס או קארפלן ULTRA SHINE כמו שאני עושה ).

קולינייט 845, כמו שאמרו פה....באיביי תמצא סביב ה 90-100 ש"ח כולל משלוח מאנגליה.

גם פה מזכיר לך לשטוף לא באגרסיביות כי אתה תקטין את עמידות הווקס.

תוכל להעלות בבקשה קישור של הקולינייט ב90 \100 שקל .אני מחפש כבר הרבה זמן במחיר כזה :wink:

• תוכן חדש...