Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה בארץ שמדובר על ידני אז מדובר על חיסכון , כלומר מנוע קטן ו - "אין אבזור" , אני לא מכחיש שהידני צריך לתת חיסכון במחיר, אבל מבחינתי לא על חשבון המנוע והאבזור.

עשיתי השבוע נסיעת מבחן על Skoda Octavia 1.8 TSI, הרכב נוסע ממש יפה והאבזור בסדר ועם היה גיר ידני זה היה יכול להיות מדהים.

פניתי מספר פעמים לצמפיון מוטורס, אך טרם זכיתי להתייחסות, ואני רוצה לשתף כאן את הפורום ואשמח לשמוע עוד דעות.

המלצתי לצמפיון מוטורס לייבא אופציית רכבים נוספת כגון אוקטביה, גולף ו - A3 בנפח 1.8 מוגדש, ידני ומאובזר !!! אלו רכבים שלא קיימים אצל היבואנים האחרים בארץ ובוודאי לא אצל היפנים \ קוריאנים. זה מכבד את המעמד של בית רכב מכובד כמו צמפיון מוטורס ואלו רכבים שנמכרים בשיגרה בחו"ל וקיימים בארסנל.

כיום אני נוסע על גולף 1.4 TSI שנת 2013, ואילו הייתי רוצה מנוע חזק יותר, אזי הקפיצה הבאה זה ה - GTI ? קפיצה של 50% תוספת למחיר הרכב.

עשיתי קצת חשבונות והגעתי להערכות הבאות:

אודי A3 דגם 1.8TSI ידני, הערכת עלות 175-180K

גולף 1.8TSI ידני, הערכת עלות 150-160K

סקודה אוקטביה 1.8TSI ידני, הערכת עלות 140-145K

בעיני אלו יכולים להיות רכבים מאוד אטרקטיביים בעיני הרבה מאוד נהגים, מה גם אופציה נוספת לחוששי DSG.

כמו כן גם ציינתי שאין ציפייה שיחזיקו מלאי רכב, אבל שלפחות יתנו להזמין ולקבל אחרי מספר חודשים...

אשמח לשמוע עוד דעות ושתעזרו לשים לחץ על היבואן להתקדם לכיוון הזה.

פורסם

כן אבל תקן אותי אם אני טועה אבל זה היה בגולף הקודמת(שם היה HIGHLINE ו-160 כ"ס) נראה לי כאן זה 1.2 TSI 85 כ"ס 1.2 TSI 105 כ"ס 1.4 TSI 122 כ"ס, 1.4 TSI 140 כ"ס ומשם הלאה 1.8,2.0 וזהו נראה לי

פורסם

אם אתה רוצה מנוע חזק יותר וגיר ידני בסגמנט C אתה גם יכול להסתכל על במוו 118, או על אלפא ג'ולייטה או לברר אם עדיין מביאים את הפוקוס אקובוסט הידנית.

אבל אתה נעול על VAG, בצ'מפיון קלטו את זה, למה שיבואו לקראתך? הרי להביא דגם חדש זה כאב ראש, יש מעט מאוד ישראלים שרוכשים גיר ידני ברכבים מסוגים אלו, אז למה להתאמץ? אתה הרי בכל מקרה תחליף את הגולף של ב-VAG אחרת.

פורסם

אכן חשבתי גם על הרכבים שציינת אם כי פיספסתי את הפורד ונתת לי חומר למחשבה....

לא הבנתי מאיפה השגת את המסכנה שאני נעול VAG ? אבל אתה טועה, ובכל מקרה טוב לשים אתגרים ליבואנים שיתחילו להזרים רכבים מעיניינים יותר.

פורסם

מצטרף להמלצה על האלפא והבימר. (למרות שמבחינת תמורה למחיר, הפוקוס עושה עבודה טובה-למרות שהיא קצת מיושנת ולמרות שבשנה הבאה צריכה להגיע מתיחת פנים-ומעבר לזה יש החלפה לאקובוסט 1.0 ליטר).

פורסם

כנס לסמל"ת, תן להם להפתיע אותך. ג'ולייטה היא תחליף טוב ואיכותי לגולף. תציץ גם באבארט, יש אופציות מעניינות מאוד בתקציב שלך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

פניתי מספר פעמים לצמפיון מוטורס, אך טרם זכיתי להתייחסות, ואני רוצה לשתף כאן את הפורום ואשמח לשמוע עוד דעות.

דעתי מאוד פשוטה:

יבואני רכב הן חברות שקיימות למטרות רווח.

לא למטרת סופוק רצונות או דרישות של קהל חובבי רכב.

בכל חברה יש מי שאחראי לפיתוח עיסקי ובחינת מצב השוק.

אם לדעת אותו בן אדם/מחלקה דגם כלשהו לא ימכר בכמות יחידות שמצדיקה יבוא והיערכות הקשורה בכך - אז לא יביאו אותו.

פורסם (נערך)

זה עובד כך גם ברמת היצרן.

שפרארי ראו שמוכרים פחות ופחות פרארי קליפורניה עם גיר ידני (למעשה רק 2 מכוניות!), הם הפסיקו ליצר אותם. למעשה אתה לא יכול היום להזמין שום פרארי חדשה עם שלוש דוושות. גם לא למבורגיני.

שלא יהיה ספק - אחרי שהם הפסיקו להציע את מכוניות העל שלהם עם דוושת מצמד, אם VAG יראו שהמכירות של הגיר הידני צונחות גם ב-GTI, הדור הבא יהיה עם בחשן רובוטי בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...