Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, תוך כדי נסיעה רגוע, נדלקה הנורה הכתומה של המנוע, יחד איתה נדלקה הנורה הכתומה של בקרת ההחלקה, והונרה הירוקה של הקרוז קונטרול מהבהבת..

גם מערכת ה si drive מהבהבת ולא ניתן לשנות בין מצבי הנהיגה.

מישהו יודע מה אני צפוי לשמוע במוסך ?

תודה רבה והמשך ערב שקט.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אצלי הנורות האלה דולקות כבר קרוב לשנתיים, מסריקת המחשב עולה שזה החיישן חמצן. לדעתי הוא כן תקין כי צריכת הדלק סבירה למדי. בנוסף אם אני מאפס את זה, זה חוזר אחרי שבוע - שבועיים ולא במיידי, לכן יכול להיות שהוא מזייף לסירוגין ולא באופן קבוע.

לא מזמן מישהו פתח כאן נושא עם אותה קומבינציתת נורות ועלות ההחלפה(כל הנ"ל מתייחס ל2 ליטר)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

היי אבי, את אותה הסיטואציה היה ברכב של הוריי בסובארו B-3 הנושא נפתר אצלם בהחלפה של איזה ממסר. טיפלו בזה במוסך היבואן, נלקח 250 שקל על הבדיקה הממחושבת שכלל גם את ההחלפה של הממסר.

פורסם

היי אבי,

אין לחשוש ממה שתשמע במרכזי השרות המורשים.

סה"כ הדרך הנכונה היא להיכנס למרכז מורשה לבדיקה

באמצעות מכשיר אבחון האומר מייד האם יש בכלל תקלה ומהי.

במידה ויש לקבל הצעת מחיר לתיקון.

תמיד ניתן לסכם בכניסתך עם מרכז השרות מה עלות הבדיקה בלבד

שבמידה ולא תרצה לתקן תשלם רק עליה.

לעיתים אין תקלה והנורה נדלקת עקב הפרעת השראה מממסר

כלשהו שעברת לידו.

מקווה שהצלחתי לעזור, אייל :)

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה.

הבוקר פניתי למוסך, בוצעה סריקת תקלות והתקלה מצביעה על ממיר קטליטי.

איפסנו את התקלה ובקרוב החליט אם אני מנקה/מחליף את המקורי או שכבר אחליף את כל הצנרת למוגדלת מנירוסטה עם ממירים ספורטיביים.

באותה הזדמנות אשאל, האם התוספים לניקוי ממירים יעילים ?

תודה ושבת שלום, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...