Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף בולמי זעזועים בסיוויק קופה 96 2דל'.

יש למישהו מושג כמה צריך לעלות דבר כזה? ואיפה אפשר לעשות את זה (אני מהצפון, אזור העמקים)?

איזה סוג נחשב לטוב ומה פער המחירים? האם כדאי ללכת על חלפים מקוריים או תחליפים?

בבקשה לענות לעניין.... תודה מראש לכל המגיבים!!!

פורסם

That's why I said, original parts are the best, unless your meaning is to improve our car, than you should be looking into high performance shocks, and they are normally more expensive... good things don't come cheap, remember that

If the shocks on your car are just dead and you wish to replace them just to get it back to ride nice and be comfortable, original shocks are the answer

.Moti

פורסם

הם מרעישים ומרגישים כל דבר בכביש' נראה לי שהם גמרו את תוחלת החיים שלהם בכל זאת אם עברו

165000 קילומטר(זה סביר או שזה אמור להחזיק יותר ?).

בכל אופן נראה לי שאת צודק, עדיף אורגינל.

פורסם

שוב השאלה הנשאלת , מה אתה מחפש נוחות או אחיזה ?

אם נוחות אז בולמים רגילים אם אחיזה אז בולמים קשיחים שדרך אגב זה לא נורא כל כך אם מתרגלים אחרי הכל נהנים מהם .

אבל כמו שהבחור מעלי כתב זה אכן יותר יקר בהרבה מאוד כסף !! שוב ,תלוי מה אתה מחפש ??

במקרה של סיוויק הייתי משקיע קצת מעצמי ומהכיס שלי והולך על מקוצרים-קשיחים

JDM :twisted:

• תוכן חדש...