Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

ברשותי סוזוקי סוויפט מודל 2011 ולאחרונה אני מרגיש בצורה מאוד חזקה מהמורות בכביש. (ל"א נבדק ותקין :32 )

יש לי שלוש שאלות למי שיודע:

1. האם באחריות של סוזוקי כלולים בולמי הזעזועים?

2. מוסך מומלץ באזור המרכז.

3. איך במוסכים בודקים את תקינות הבולמ"ז מבלי לקלקל אותם.

תודה לכול העונים.

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר ?

האם הוא עדיין באחריות היצרן ?

יש עם הבולמים, אותה בעייה שיש עם צמיגים וקלאצ' למשל - הם חלקים מתבלים מתוקף תפקידם ותיפקודם ברכב.

קשה לי להאמין (שאם הרכב באחריות) יחליפו לך - אבל תפנה ותנסה.

בודקים בולמים - ויזואלית אם נוזלים, וכן בלחיצה על פינת הרכב (ועזיבה) - הרכב אמור להתייצב מהר ולא להתנדנד.

ראה גם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?148761-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%96%D7%A2%D7%96%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9D

כ"כ - יש לבדוק כריות בולמים.

עריכה - לגבי מוסך מומלץ - איני מכיר. המתן לכן לתגובות נוספות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין קשר למוסך כרגע. תתקשר למחלקת השרות של מכשירי תנועה ותסביר להם שהרכב עם ק"ם נמוך מאוד, לא נסע בשטח, ואין שום סיבה בעולם שהבולם ינזל, חוץ מפגם בייצור כמובן. החלקים הללו מחזיקים בדרך כלל מעל 60000 ק"ם.

צריך לדרוש החלפה במסגרת האחריות. דרוש החלפה ושלא יערבבו אותך עם הסברים כמו" חומרים מתקלים, כמו בלמים וקלאץי".

פורסם

איך אתם פה הכל שלילי ודם רע

לא מתחילים בצעקות אייומים או מחלקת שירות קודם הולכים למוסך אולי יתקנו בלי שאלות ועניינים ואז חבל על כל הפיקסלים שנשפכים פה

פורסם

המחשבות השליליות שפיתחנו, [לצערי הרב] זה בעקבות רמת השרות ה"מעולה" של היבואנים בארץ כלפי הרכבים במסגרת האחריות.

כשהתיקון הוא כביכול "בחינם", אף אחד לא יתנדב לתקן את הרכב, אלה ימתין עד גמר האחריות. ולאחר מכן, יאללה! רשימת ליקויים!

כל זה נכון {כמעט}, כאשר הלקוח אינו מגלה את הבעיה בעצמו. לאחר גמר האחריות, בטיפול השגרתי, עובדים לפי הרשימה.

הסיכוי שרכבו יתוקן במוסך ללא שאלות מיותרות הוא שואף ל-0. היה מקרה דומה בפורום עם רכב רנו, עם בולמים גם כן.

נמאס לי להיות צודק. אני רוצה הפעם לטעות. מקווה בשביל הבחור שהכל ייגמר בחתימה על "רצון טוב".

פורסם (נערך)

בכל זאת זאת לא המלצה טובה ולא הדרך הנכונה בשום תסריט

מתחילים במוסך מורשה ולא משנה איזה כרגע אם אין מלצות מיוחדות ומתלוננים על בעית בולמים לפי התשובות שמקבלים מתכננים מה עושים הלאה

כל דרך אחרת רק תפנה אותך להתחלה שזה לבקר במוסך ששם יתנו חוות דעת

אי אפשר להתחיל תלונה על תקלה ברכב מתוך אויר ריק ומתוך מקום של לא יהיה אחריות

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

היי

אין נזילות בכול בולמ"ז,דנידין אשמח אם תאמר לי מה השיטה שבה בודקים במוסך את תקינות בולמ"ז.

הייתי כבר במוסך אחד שאמר שהכול בסדר ואני לא חושב ככה.

• תוכן חדש...