Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקסו - כן או לא?

Guest Anonymous
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא קליאו RSI...מאוד נוחה לטעמי ובעלת זמינות כוח נהדרת...

אכן כן, אלא שמחירה מרקיע שחקים, ואני מניח שלמצוא אחת שלא קרעו אותה בכבישי הארץ קשה בערך כמו למצוא 205 GTI במצב טוב...

אגב, לא התייחסתם לשאלת ה- 205 97/8, בעלת מגרעות ידועות אך גם יתרונות בולטים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיאת, הרכב תוכנן ב-1983... עם כל הכבוד, מדובר בדינוזאור שהלבישו עליו קצת איבזור.

לגבי ה-RSI, שכחת אלמנטים של צריכת דלק, ביטוח, אחזקה. מכונית כזאת יקר יותר להחזיק. אני מקווה שהרכב הבא שלי יהיה הוטהץ', אחרי שאני אסיים את הלימודים כמובן.

אם הייתי מולטי-מליונר הייתי קונה:

ב.מ.וו. M5 ליום-יום, בגלל ההנאה

בנטלי Azure לסופי-שבוע, בגלל הגריל

ומיורה שהייתי שומר במוסך ומקריב לה קורבנות כל לילה.

פורסם

היתה לי לפני ה\RSI קליאו 1.4 אוטומטית שנת 96 .... הביטוח של הRSI (שנת 97) זהה ואפילו יצא לי ב300 ש"ח זול יותר בגלל שלא היו לי תביעות...מבחינת דלק 1:11 זה סביר ביותר לטעמי...הקליאו הקודמת (אמנם אוטומטית) עשתה 1:10.5...

כך שאני לא רואה איזהשהוא הבדל בעלויות בסיסיות...חוץ מהעובדה שכנראה שרכב כזה נשחק יותר מרכב רגיל ...נסיעה בסל"ד גבוה יותר לרוב וכו' וכו'

אבל בגדול...לא רואה סיבה למישהו שמחפש רכב "חם" לא ירכוש את הRSI השאלה היא מה אתה מחפש

:-)

פורסם

וגם כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת נורמלית. ה-RT שלי עושה 1:13 ביום רע במיוחד עם מזגן עובד ונסיעות לירושלים (ואני לא ממש מר לאט). הביטוח של ה-RT זול יותר, מה לעשות. יכול להיות שקרעו אותך עם המכונית הקודמת, יכול להיות שהשגת עסקה פגז עם הנוכחי. אבל באופן כללי, הביטוח יקר יותר. גם שחיקת המכלולים גבוה יותר, צמיגים יקרים יותר ועוד ועוד.

אם הייתי מולטי-מליונר הייתי קונה:

ב.מ.וו. M5 ליום-יום, בגלל ההנאה

בנטלי Azure לסופי-שבוע, בגלל הגריל

ומיורה שהייתי שומר במוסך ומקריב לה קורבנות כל לילה.

• תוכן חדש...