Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שאני בירידה תלולה ולא בא לי להרוס את הברקסים

אני מאט ל 60-70 ככה ומעביר להילוך [2]

האם זה תקין או שאני צריך להאט יותר ואז להעביר ?

פורסם

הילוך 2 ב70 קמש??

זה מוגזם,עדיף להשתמש בבלמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

זה בסדר גמור, הסימן 2 בידית ההילוכים ברכב אוטו' הוא בכלל מגביל את הגיר עד הילוך 3 ולכן לא נגרם נזק למנוע או לגיר, ובמהירות 60 - 70 זה סביר.

עריכה:

אצלי ברכב יש את 1, 2, 3 ואז מגיע D (רכב בעל 4 היל' אוט'), ולכן אני קצת מתערער למרות המידע שמסרתי לך הוא מה שלמדנו בקורס נהיגה מונעת.

תחכה לעוד תגובות מאנשים בעלי נסיון עם גירים דומים לשלך.

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם

העברת להילוך שני בסוזוקי באלנו במעל 60 קמ"ש גורמת לנזק כי אחרי 40 קמ"ש בכביש מישורי במידה והתחלת לנסוע מהילוך שני(מצב 2) הסל"ד עולה יותר מהר והמהירות עולה לאט מאוד.

כשאתה מוריד הילוך בדרך כזאת את השומע את רעש שנגרם מכך שהמנוע בולם לך את הרכב,לכן לדעתי שאתה צריך לעשות הוא אחת משניים:

1.לרדת למהירות של 60 (עדיף קצת מתחת ל60) ללחוץ על הכפתור בידית ההילוכים על מנת להעביר OVERDRIVE כשאתה בD לרדת למהירות של מתחת ל40 ואז לעבור ל-2 (מן הסתם לכבות את הOVERDIVE ב-2)

2.או להתחיל בOVERDRIVE בD ואז להורד ב-40 לשני.

ככה לא תשמע מכות בלימה

פורסם

מה שאמר mark_avn נשמע הגיוני (נכון להשתמש ב OVERDRIVE קודם) אבל כל רכב והנתונים שלו ויחס העברה שלו, כדי לדעת בוודאות אתה צריך להגיד לנו באיזה סל"ד הרכב כאשר אתה מוריד להילוך שני ב 60-70, והאם המהירות יורדת עוד יותר לאחר שאתה על הילוך שני.

40 נשמע לי TEXT BOOK מדי ולא מבוסס וגם לא הגיוני לסוע במהירות 40..

• תוכן חדש...