Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי הבירה בקהל - אחלה דיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדיל הראשון טוב, תודה על השיתוף.

הדיל השני הוא של בקבוקים זעירים, עדיף נשר חצי ליטר בחמש וחצי שקל.

אפילו יותר טעים. :+)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסופרים מוכרים פחיות של חצי ליטר becks ב9 ומשהו ש"ח. הקופון השני לא הכי משתלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקופון הראשון מצוין, בירות הלף נמכרות בדר"כ באיזור 12 ש"ח, הכי זול שמצאתי היה 10 ש"ח, כך ש 7.5 זה מחיר טוב מאוד.

אלה מה את הלף רדיוס לא מצאתי לא בסניף החולוני ולא בסניף הראשוני.

בזכות הקופון התנסתי גם בבירת ה HOEGAARDEN , נעמה לחיכי.

פורסם

תודה על השיתוף! אני כמעט ולא שותה אבל כשאני שותה אני מאד אוהב את הלף וההוגארדן, אז התלבש לי בול הדיל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

את הדיל השני לא הזמנתי. אבל הבנתי שהוא טוב למרות הכמות) 275 מ"ל לבקבוק.

מהדיל הראשון, הזמנתי כבר 10 קופונים, 5 לפני שבוע וחצי ו-5 היום. בזכותו גיליתי (לצערי רק עכשיו) את ההוגרדן. בהתחלה לקחתי 8 הוגרדן ו-12 לף.

היום הזמנתי עוד 5 קופונים ואני אקח 16 הוגרדן ו-4 לף. ההוגרדן מזכירה לי את הויינשטפן. מאוד טעימה.

לא חותם

פורסם

לא יודע אם הדיל השני להיט.

קניתי לא מזמן שישיה של BECK'S ב-34 ש"ח (330 מ"ל כל בקבוק), וזאת לא פעם ראשונה שאני רואה את המחיר הזה עבור שישיה של BECK'S.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

וול סטריט ג'ורנל פרסם השבוע את מדד יוקר המחיה בתחום הבירה. ת"א נמצאת במקום הרביעי ביוקר המחיה של הבירה בעולם כאשר היא עומדת על 1.96 פאונד ל-330 מיליליטר. היקרות ביותר: אוסלו וטוקיו, הזולות ביותר ברלין ופראג

פורסם

ה לף במחיר מצויין.

הבק'ס שאני מאוד אוהב - לא במחיר מצויין, ואפילו מרגיז אותי שצריך לחפש באותיות הקטנות שזה רק 275 מ"ל ולא 330 כמו נראה מהאריזה.

הם הורידו 20% מתכולת המוצר. זה מבחינתי על גבול הרמאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
וול סטריט ג'ורנל פרסם השבוע את מדד יוקר המחיה בתחום הבירה. ת"א נמצאת במקום הרביעי ביוקר המחיה של הבירה בעולם כאשר היא עומדת על 1.96 פאונד ל-330 מיליליטר. היקרות ביותר: אוסלו וטוקיו, הזולות ביותר ברלין ופראג

למען האמת שתיתי בירה בטוקיו ולפחות בעוד שלוש ערים יפניות ושילמתי פחות מהמחיר הממוצע בארץ

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מה שהוא אמר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני ירדתי הבוקר לקנות שטויות לפיקניק ומצאתי מבצע לזוג חצאי מילר ב9 ש"ח.

אחלה פיקניק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני עם המדוזה - בחנות האלכוהול בבית שמש מוכרים שישיית בקס בגודל מלא ב-35 שקלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא יודע מה איתכם, אני ירדתי הבוקר לקנות שטויות לפיקניק ומצאתי מבצע לזוג חצאי מילר ב9 ש"ח.

אחלה פיקניק.

אגב, סוציופת שכמוני, המבצע המדובר בקואופ-שופ.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...