Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
dorki,

לסיכום, הגזמת , עדיף שלא תוסיף . בטח שלא ברוע כזה.

ותפסיק לנסות פה לתקן אנשים,את דעתך אתה מוזמן לשתף אבל לא להעיר לרעה ולא להטיף פה על אוטמים ולמי זה משתלם ולמי לא.

סליחה - אני כותב כאן בצורה עניינית לגמרי ומי שמרשה לעצמו לרדת לגופו של כותב זה אתה.

כוס מים קרים בטח תעזור לך.

פורסם
אם לא הבנתי נכונה את כוונת המפרסם, אז סליחה מראש.

אבל, אם הבנתי אתכם אז אתם מצפים שהחברים ימלאו את הטופס, ימתינו בקוצר רוח לנציג מטעמכם שיתאם לחבר ביקור אצלכם בסדנא שנמצאת בכרמיאל, יבזבז דלק וזמן - וכל זה כדי לזכות בהתזה אחת על הדשבורד מ"נוזל הפלא" שאתם משווקים...

זו בדיחה - נכון?

+1

למה אין פירוט? אני מבין את זה כמו שזה "פשוט להרשם ותקבל מתנה", כשבפועל אני צריך להגיע לכרמיאל (מרחובות במקרה שלי)?

פורסם (נערך)

דווקא יוזמה ברוכה.

נרשמתי, והתקשרו אלי היום. הבעיה שלא שמתי לב שהם נמצאים בכרמיאל.( למרות שאני צריך להיות שם בעוד כמה שבועות)

בכל אופן, אני תמיד שמח להתנסות במוצרים נוספים כולל לדשבורד שמבחינתי זה אזור חשוב.

אבל בגלל המרחק -לא הגיע.

תודה על הרצון. (הודיע לכם שלא אגיע)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

לא ממש הבנתי את ההתנפלות שלכם.

בפרסום כתוב במפורש "קבלת המתנה מותנית ברישום באתר ותיאום מראש"=תרשמו באתר, תתאמו הגעה (כדי שאחרי זה אף אחד לא יתלונן שמייבשים אותו שעה וחצי בבית עסק בשביל מתנה).

אז כן, העסק נמצא בכרמיאל (שעדיין נחשבת לחלק ממדינת ישראל, למרות שהיא לא באיזור חיוג 03), גם שם אנשים גרים\עובדים\לומדים\מבקרים קרובי משפחה וכו' מי שהמיקום לא מתאים לו לא חייב להרשם ולהגיע.

ברור לכל בן אדם בוגר שמדובר בדרך נוספת של פרסום\משיכה של לקוחות כדי לפרסם שרותים ומוצרים נוספים של הסדנא. לא רואה בזה שום דבר פסול למרות שגם אני לא מתכננת להצפין עד כרמיאל בשביל המתנה בלבד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שום התנפלות.

אציין שוב, גם אני אוהב את התחום ומברך על כל ספק וחנות חדשים שנכנסים אל השוק הישראלי.

מאידך, כשספק חדש מנסה לייצר היפ כדי להראות נוכחות בשוק, הייתי מצפה ממנו לקצת יותר מחשבה, כדי שמבצע ההיכרות יהיה אפקטיבי ויגיע לקהל גדול ככול הניתן, עם חשיפה מרבית.

מה קיבלנו כאן? מבצע שלהערכתי רק בודדים - אם בכלל - ינצלו אותו. כי עם כל הכבוד אף אחד לא יטרח להגיע עד לכרמיאל רק כדי לזכות בהתזת חומר לפלסטיק על הדשבורד, כשכמעט לכל החברים כאן יש חומרים משובחים לפלסטיקה שיתכן שאפילו טובים יותר מזה שמוצע במסגרת המבצע.

שימי לב שאפילו הספק לא ניסה לשווק את מרכולתו ולהסביר במה החומר שלו טוב משל ספקים אחרים (ולא - טענה שהחומר הוא הטוב בעולם איננה הסבר בעבורי).

אז כן, שמח על כניסתו של ספק חדש אל השוק ומצטער שזה נעשה כך, בחפיף ובלי שום מחשבה.

כי להערכתי הצנועה, גם אם הפנצ'ריה הקרובה למקום מגורייך תצא במבצע מדהים של בדיקת לחץ האוויר בגלגלים חינם, ספק אם תיגשי לשם, אפילו שזה מבצע ואפילו שבחינם.

פורסם

כשאתה אומר:

אף אחד לא יטרח להגיע עד לכרמיאל רק כדי לזכות בהתזת חומר לפלסטיק על הדשבורד

זה יכול להיות תקף לגבי הרבה מאוד הטבות אחרות. גם אם היו מציעים שכבה אחת של ציפוי לרכב ששווה כ1000 ש"ח, לא לכל אחד היה שווה להטריח את עצמו עד כרמיאל בשביל זה. זמן של כל אחד מחברי הפורום לא שווה את אותו הסכום, הרכבים שלנו צורכים כמויות שונות של דלק וכד'.

הפרסום הזה רלוונטי לגבי מי שגר באיזור של בית העסק המדובר, אין לו טעם לפרסם את עצמו בפריסה ארצית כי ברור שפלוני מאשדוד לא יגרר עד כרמיאל בשביל לבצע טיפול דיטיילינג לרכבו.

מה לדעתך, היה הפרסום הנכון במקרה הזה?

הדוגמא של בדיקת לחץ אוויר בצמיגים לא מדוייקת, לדעתי, כי את לחץ האוויר בצמיגים אני יכולה לבדוק לבד בכל תחנת דלק בחינם גם ככה, ההבדל היחיד זה שאני כנראה אצטרך לשלוף מגנוב כדי לנקות את הידיים אחרי זה. זה שכמעט לכל חבר פורום יש חומר משובח לדשבורד זה נכון, אבל חומרים נגמרים ולפעמים יש לנו חשק לגוון ולהכיר חומר חדש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שתי הערות:

1. השאלה היא מה האסטרטגיה העסקית של בית העסק:

אם רק לעשות דיטיילינג למכוניות באזור כרמיאל והסביבה - אז הוא בחר באסטרטגיית חדירה מצוינת, כי רק המקומיים יגיעו להנות מההטבה הזו.

מאידך, תרשי לי לנחש שמדיטיילינג באזור כרמיאל לא תצמח שום בוננזה.

אם הכוונה לייבא ולשווק קו מוצרים חדש, אז עם כל הכבוד המטרה הוחמצה לחלוטין. כי מהלך ההחדרה מתעלם מכל הביקושים שבשוק הארצי.

לו הייתי אחראי השיווק של החברים האלה, אז במסגרת המבצע הייתי שולח בדואר דוגמית (בקבוקון קטן כמו אלה שמשמשים לניקוי משקפיים) לכל אלה שנרשמו למבצע, וכך מנסה ליצור בסיס לקוחות משמעותי.

זה מהלך שעלותו סד"ג של 15 ₪ ללקוח, אבל מי אמר שפרסום הוא דבר זול...

כך אנשים היו מתנסים בחומרים חדשים ומתחילים לייצר את ההיפ הנדרש.

2. דוגמת הפנצ'ריה שנתתי היא בדיוק הדוגמא הנכונה להמחשת האבסורד שבמבצע, שכן בשני המקרים מקבלים הטבה שולית עד זניחה, שעלותה גבוהה מבחינת דלק וזמן ושאיננה מכוסה ולו גם חלקית - בהטבה שניתנת.

אשאל לדעתך, כמה אנשים להערכתך ייהנו מה"מבצע"? - אפילו כאן באתר כרגע אין אחד כזה...

פורסם

אתייחס לשתי ההערות:

1. יצא לי לפגוש את הדמויות מאחורי הכינוי בפורום בכמה אירועים ולפי מה שאני הבנתי (אולי פספסתי משהו) הם עוסקים בציפויים לרכב (להבנתי, לא מוצר שנמכר בבקבוק, אלא מיושם במקום). כמובן שהמקום מעניק שרותי דיטיילינג נוספים וכנראה שניתן לרכוש במקום מוצרים של מגווירס.

בנוסף לדיטיילינג ישנו גם מוסך אופנועים וכנראה גם אביזירים נלווים לרוכבים, אבל זה כבר לא נוגע לפורום שלנו.

יהיה באמת נחמד אם יפתח שרשור מסודר שיציג את בית העסק בפני חברי ואורחי הפורום.

בגדול, לא רואה סיבה להתחיל להפיץ דוגמיות (אם זה בכלל אפשרי) בפריסה ארצית. כמו שציינתי קודם, לתושבי המרכז והדרום יש מספיק מקומות שנותנים את המענה באיזור שהרבה יותר קרוב למגוריהם.

2. מבחינתך ומבחינת תושבי המרכז מדובר בעלות גבוהה של זמן ודלק, אבל אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שגם באיזור כרמיאל והסביבה יש חיים, במקרה הזה לא מדובר כאן בעלות גבוהה או השקעה של חצי יום עבודה.

לגבי הדעה שלי בנושא, אני לא יודעת כמה אנשים נרשמו וכמה נהנו מההטבה, יש לקחת בחשבון שקארספורום זה לא המקום היחיד שההטבה מפורסמת בו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
אתייחס לשתי ההערות:

מבחינתך ומבחינת תושבי המרכז מדובר בעלות גבוהה של זמן ודלק, אבל אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שגם באיזור כרמיאל והסביבה יש חיים, במקרה הזה לא מדובר כאן בעלות גבוהה או השקעה של חצי יום עבודה.

לגבי הדעה שלי בנושא, אני לא יודעת כמה אנשים נרשמו וכמה נהנו מההטבה, יש לקחת בחשבון שקארספורום זה לא המקום היחיד שההטבה מפורסמת בו.

דעתי שונה כי:

1. גם אם הייתי תושב כרמיאל והייתי נדרש לנסוע קילומטרים בודדים עד הסדנא, גם אז לא הייתי נענה למבצע.

יודעת למה? כי במחיר של כ- שני ליטר בנזין והשקעה של שעה הייתי מעדיף להישאר צמוד לחומרי הפלסטיקה שיש לי ולחסוך את הטרחה, כי ההטבה בעיני שולית עד אפסית.

2. כדי שיבואן יצליח להחדיר את המוצרים שלו גם נניח ל'אוטו-סטור' של משה המהולל, הוא צריך לייצר ביקוש גם אצל החברים שבאזור המרכז.

משה לא יעמיד על מדפי החנות שלו מוצרים שהוא יעריך שאין להם ביקוש.

3. גם בשרשור שכן על ציפויי צבע שהחבר'ה האלה מייבאים, לא הבחנתי בעבודת שיווק יוצאת דופן לטובה - להפך.

כפי שכתבתי, ספק חדש זה מבורך, חבל שהוא נכנס אל השוק בצורה כזו.

עריכה - הכי קל זה להמשיך לגונן ולפרגן לחבר'ה האלה, במיוחד על רקע היכרות מוקדמת שיש לכם איתם - אבל זה לא יקדם אותם לשום מקום.

מאידך, אם הם ישכילו לקרוא את הערות שכתבתי, יפיקו מהם לקחים וינסו להשתפר, זה יש סיכוי טוב יותר שהעסק שלהם ימריא.

ואת זה כתבתי במלוא הענווה של אחד עם תארים אקדמאים במנהל עסקים והתנסות מעשית בניהול שיווק בחברות גדולות.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

כל אחד ודעתו.

אני כן הייתי "טורח" להגיע לסדנא אם הייתי מתגורר באזור. כי הסקרנות שלי לגבי

התחום תגבור על 2 ליטר בנזין. ומי יודע,אולי הייתי מחליף את מה שיש אצלי במוצר שלהם.

מעבר לזה, לא זכור לי איזה יבואן שהתנדב לתת חומרים להתנסות כאן. (גם אם זה רק לדשבורד)

בנוסף אני זוכר כמה פעמים הייתי כותב/מנדנד לוויקס- למה הם לא נותנים מוצרים/דוגמאות קטנות?(בקנייה אצלם)

כדאי להתנסות בהם ואולי לרכוש אותם לאחר מכן. עבר הרבה זמן עד שהם הבשילו והבינו

שזה מהלך נבון שבסופו של דבר גרם לחשיפה ולהעלאת המכירות.

פורסם

dorki גם אם ההערות העסקיות שלך הגיוניות, אני מוצא טעם לפגם בעוצמת הביקורת בהתחשב במהות הפורום הזה.

כאן פורום דיטייילינג - יש מוצר חדש, יש מי שמוכן להדגים יישום למי שיטריח עצמו ובחינם - נשמע טוב. אתה יכול שלא להסכים לכך?

יהיה מי שזה יתאים לו ויהיה מי שלא. לך לא. גם לי לא.

מכייון שזה פורום עם בסיס חברים קבוע, אני מניח שמי שיתנסה גם ישתף את אלו שלא. ככה גם אתה תרוויח.

מה רע במודל הזה - מבחינתך כמשתמש פוטנציאלי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...