Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לרנו 5 GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מנוע לרנו 5 GT ואני לא מצליח להשיג בארץ.

מישהו יכול להפנות אותי למקומות שיש בהם מנועים כאלה או שמיבאים מנועים?

תודה,

ערן.

פורסם

אם תרצה בחו''ל אני יכול לדבר עם אחי הוא גם בזמנו ייבא מנוע לרנו שלו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מחפש מנוע לרנו 5 GT ואני לא מצליח להשיג בארץ.

מישהו יכול להפנות אותי למקומות שיש בהם מנועים כאלה או שמיבאים מנועים?

תודה,

ערן.

ערן,

כדאי לך ללכת על מנוע ה 1700 במקום על ה1400. כל בעלי ה R5GT שאני מכיר הגיעו כבר למסקנה אין טעם להשקיע במנוע ה OHV העתיק. אני יכול לקשר אותך איתם שתתיעץ (ה"פ).

אבנר.

peddinbe

INOX

פורסם

אולי הוא קנה?

קודם תיקנה את האוטו....

או יותר נכון קודם תימכור את הרכב שלך:wink:

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא קניתי את האוטו עדיין ואני לא הולך לקנות אותו לפני שאני יודע

כמה עולה המנוע ושאני יכול להשיג מנוע כזה בלי להתקע עם הפרוייקט בגלל זה.

פורסם

כמו שכתבתי לך כבר בפורום אחר.

מדובר בפרוייקט יקר ומצריך השקעה אדירה.

אם יש לך נסיון , ידע , כלים וסבלנות אתה יכול להוציא מהפרוייקט הזה הרבה פאן.

אם אתה מחפש לשים 20 אלף שקל ולשכוח מזה - האוטו יחזיק לך חודש.

מכוניות כאלה צריכות תחזוקה שוטפת.

להביא מנוע יהיה החלק הקל בסיפור. [או יותר נכון החלק הפחות קשה].

בהצלחה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כמו שכתבתי לך כבר בפורום אחר.

מדובר בפרוייקט יקר ומצריך השקעה אדירה.

אם יש לך נסיון , ידע , כלים וסבלנות אתה יכול להוציא מהפרוייקט הזה הרבה פאן.

אם אתה מחפש לשים 20 אלף שקל ולשכוח מזה - האוטו יחזיק לך חודש.

מכוניות כאלה צריכות תחזוקה שוטפת.

להביא מנוע יהיה החלק הקל בסיפור. [או יותר נכון החלק הפחות קשה].

בהצלחה.

רון.

מה המצב רון?

זה מה שאני מנסה להסביר לו כבר שבועיים

אבל הבחור נעול .

פורסם

קובי, מי כמוך יודע שאני אוהב לתקן רכבים... לא סתם קניתי אוטו שבור והבאתי אותו למצב שהכול בו תקין לחלוטין

(אני מדבר על ה RSI). ועשיתי את זה לפני כן עם הקורסה JOY שהייתה לי. זה לא יהיה הרכב הראשון

שאני מתקן. נכון שזו רמה אחרת, אבל צריך להתחיל מתישהו.

אני יודע שזה לא פרוייקט קל ופשוט, אבל הדבר שמנחם אותי בפרוייקט הזה הוא שזה רכב עם קרבורטור

(אין את הצרות של מערכת ההזרקה והמחשב!!!) והעובדה שאני (בעזרת אבי המכונאי רכב לשעבר) יכול

לתקן את הכל ברכב בלי הוצרות מיותרות.

הידע המכני יש. את הכסף הדרוש להעמיד רכב ראוי יהיה ברגע שה RSI תימכר.

כל מה שדרוש הוא הרכב לפרוייקט.

מצאתי משהו אבל אני לא סגור עדיין.

עכשיו, מישהו יכול לענות לי מאיפה אני יכול להשיג מנוע לרנו 5 GT?

נ.ב.- אני עדיין מחפש רנו 5 GT במצב יותר טוב ממה שמצאתי. אני אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא.

תודה,

ערן.

(נ.ב.ב.- אני אשמח אם אנשים לא ינסו לשכנע אותי לוותר על הפרוייקט. אם אתם יכולים לעזור, אני

האחרון שאגיד לכם לא ואפילו מברך כל עזרה בנושא. אבל הודעות כמו "זה פרוייקט מסובך"

או "זה דורש יותר השקעה ממה שאתה חושב" לא ממש עוזרות לי ולא יגרמו לי לוותר על הפרוייקט.)

פורסם

עזבו את הבחור,הוא חולה בקדחת "רנו 5 GT",אני מבין אותו גם אני הייתי חולה בזה עד שהתייאשתי מהחיפושים שלי אחרי אחת בלי שאסי,הבחור רציני מספיק כדי להעמיד פרוייקט כזה אני שוחחתי איתו מספר פעמים,גם ככה לא נשארו הרבה רנו 5 GT על כבישי הארץ,ורוב אלו שכן נשארו עברו מהפכים של בודיקיטים בלי טעם ונראות בכלל לא מקוריות.

הבחור הזה רוצה לשפץ את הרכב ולהביא אותו למצב מקורי (כמו אספנות),וכאן כולנו צריכים לתמוך ולעודד.

ולענייננו מנוע של רנו 5 GT אתה יכול להביא מכל יבואן מנועים,הכל שאלה של כסף,תריץ חיפוש, אני אישית שעשיתי סקר לקניית מנוע לסיוויק מצאתי בפורום לא פחות משישה יבואנים מומלצים,זה לא פרארי יש מלא מנועים בצרפת,אפשר ליבא.

על הדרך תיבא גם גיר כמובן ,טורבו אתה יכול להשיג בארץ אבל אם אתה יכול להביא את המקורי שהיצרן מתקין זה יהיה יותר טוב.

בהצלחה.

איציק.

פורסם

קשה קשה למצוא מנוע

אני זוכר שחבר שלי חיפש התקשרנו להמון מקומות ואף אחד לא מחזיק/לא רוצה להתעסק/לא מכיר מה זה רנו 5 טורבו.

• תוכן חדש...