Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של הרכב הנ"ל, איך האמינות של הרכב? איך עלות הטיפולים? הבנתי שהחלק הבעיתי מבחינת האמינות הוא הגיר, אבל הבנתי שיש אחריות ל 5 שנים על הגיר, משמע יש אחריות של עוד שנתיים על הגיר. הבנתי גם שהגיר תוקן בריקול ולא אמור להיות בעייתי יותר. האם יש לחשוש מרכישה של הרכב הזה? יש לדודה שלי פולו 1.2 TSI, והיא אומרת שהיא מאוד מרוצה, זה למעשה אותו אוטו לא?

תודה מראש לעונים.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכלולים של הפולו ואיביזה דומים,רק שהפולו מרווחת משמעותית עם חומרים איכותיים יותר.

אכן יש 5 שנות אחריות,היה ריקול להחלפת מצמדים.

האם לא אמורים להיות בעיות בעתיד? אי אפשר לדעת

לפני שבוע היה פה מישהו עם גולף 2013 שאמר שהוחלף מכטרוניק אמנם במסגרת אחריות,כול הגיר זה כמו פצצה מתקתקת,אתה לא יודע לכמה זמן הוא יעבוד,נכון אנשים שאין להם בעיות,אבל זה נידמה שעל כול אחד מרוצה יש אחד לא מרוצה,תחפש בגוגל קצת על הגיר תיראה שהוא מאוד שנוי במחלוקת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
המכלולים של הפולו ואיביזה דומים,רק שהפולו מרווחת משמעותית עם חומרים איכותיים יותר.

אכן יש 5 שנות אחריות,היה ריקול להחלפת מצמדים.

האם לא אמורים להיות בעיות בעתיד? אי אפשר לדעת

לפני שבוע היה פה מישהו עם גולף 2013 שאמר שהוחלף מכטרוניק אמנם במסגרת אחריות,כול הגיר זה כמו פצצה מתקתקת,אתה לא יודע לכמה זמן הוא יעבוד,נכון אנשים שאין להם בעיות,אבל זה נידמה שעל כול אחד מרוצה יש אחד לא מרוצה,תחפש בגוגל קצת על הגיר תיראה שהוא מאוד שנוי במחלוקת.

כן הבנתי את זה, אבל בכל זאת גם אם אני קונה עכשיו איביזה חדשה אז אני מקבל שנתיים אחריות בלבד על הגיר, אז למעשה אני מכוסה באותה המידה. במקרה הגרוע אם אני אראה שהגיר עושה בעיות אז אמכור בשנתיים האלה, לא? בכל זאת מדובר בחברות רציניות, שמוכרות הרבה מכוניות, ואומרים שאחרי הריקולים הגיר אמור להיות בסדר, אם לא היתה אחריות בכלל זה היה יותר מסוכן, אבל שנתיים זה לא רע. לא?

מה לגבי עלות הטיפולים?

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

כעיקרון כן,לשנתיים אתה מחוסן.

רק תדביק על השמשה טלפון של גרר למקרה הצורך.:lol:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כעיקרון כן,לשנתיים אתה מחוסן.

רק תדביק על השמשה טלפון של גרר למקרה הצורך.:lol:

הריקולים לא פתרו את הבעיה? כי אומרים שתיקנו את הגיר ובגלל זה האחריות קוצרה מ 5 שנים לשנתיים.

איך מחירי הטיפולים, תיקונים וחלפים באיביזה?

פורסם

אז אמרו...

למישהו מעבודה של אבא שלי אוקטביה 2014 כבר הספיק לבקר במוסך בגלל הגיר.

תסיק לבד.

פורסם

ציינת שבמקרה הגרוע אם הרכב יעשה בעיות ותגמר האחריות מקסימום תמכור אותו.

מה גורם לך לחשוב שאדם יקנה ממך רכב בעייתי ללא אחריות על מכלולים שעלות תיקונם ואו החלפתם היא עשרות אלפי שקלים??

אולי תוכל למכור אותו אבל תוך התפשרות משמעותית ביותר על מחיר המכירה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

זה לא בהכרח פגיעה רצינית ברכב, אם אתה רציני לגבי הרכב תחקח אותו לבדיקה במכון לפני הקניה (חובה)

ירידת ערך שמשמעותה הורדת מחיר משמעותית בטוח יש

פורסם
זה לא בהכרח פגיעה רצינית ברכב, אם אתה רציני לגבי הרכב תחקח אותו לבדיקה במכון לפני הקניה (חובה)

ירידת ערך שמשמעותה הורדת מחיר משמעותית בטוח יש

למה ירידת ערך? ממה שקראתי החלפת כנף לא גוררת ירידת ערך, לגבי התיקון תומך פגוש לא הצלחתי למצוא אם יש לזה משמעות לגבי ירידת ערך.

פורסם

כנף מחוברת בברגים לא גוררת הורדה,מולחמת כן.

פורסם
כנף מחוברת בברגים לא גוררת הורדה,מולחמת כן.

ובאיביזה ספורט זה מוברגת או מולחמת? ומה לגבי התיקון מכה בתומך פגוש?

פורסם

תקשיב, הייתי בסרט שלך במשך כמה חודשים.

חיפשתי סיאט איבזה 3 דלות FR 1.2 TSI.

התחלתי חיפושים לרכב משנת 2011 ובסוף הגעתי למצב שקניתי חדש מהחברה.

היה קשה מאוד למצוא רכב שלא קרעו אותו, עבר תאונה, שריטות וכו'..

בסוף החלטתי לקנות רכב חדש, הורדתי אותם במחיר ואני ממש מרוצה מההחלטה.

יש לי את הרכב כבר שלושה חודשים ואני ממש מבסוט ממנו.

פורסם

בכול רכב כנפיים קדמיות מוברגות,אפשר גם לראות את ההברגה בצדדים,הכנף אחורית לא.

• תוכן חדש...