Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הוא אמר לי שהוא עשה טיפול 15K במוסך לא מורשה, אבל שאין לו אסמכתא כי הוא "הסתדר" עם בעל המוסך. בכל מקרה הוא אומר שאני סתם פדנט, ושבבדיקה אראה שהרכב כמו חדש, ושאם אני רוצה הוא יעשה עכשיו תטיפול הגדול של ה 60K ולדבריו זה טיפול שמיישר קו , כי הוא גדול, וזה יכפה על הבעייתיות שישנה בטיפולים הקודמים.

מה אתם אומרים? באמת זה יישר קו? זה באמת שווה לוותר על הרכב? אני לא בטוח שאצליח למצוא עוד רכב ספציפית כזה ובמחיר הזה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו אומרים שכבר 10 פעמים אמרו לך לחפש רכב אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עכשיו הוא אמר לי שהוא עשה טיפול 15K במוסך לא מורשה, אבל שאין לו אסמכתא כי הוא "הסתדר" עם בעל המוסך.

בכל מקרה הוא אומר שאני סתם פדנט, ושבבדיקה אראה שהרכב כמו חדש,

ושאם אני רוצה הוא יעשה עכשיו תטיפול הגדול של ה 60K ולדבריו זה טיפול שמיישר קו , כי הוא גדול, וזה יכפה על הבעייתיות שישנה בטיפולים הקודמים.

מה אתם אומרים? באמת זה יישר קו? זה באמת שווה לוותר על הרכב?

אני לא בטוח שאצליח למצוא עוד רכב ספציפית כזה ובמחיר הזה.

שמני המנוע בתקן VW - בד"כ אמורים לשמש למרווח טיפולים של 1-2 שנים ועד 30.000 ק"מ .

אם ההחלפות היו במרווח של 20-25.000 ק"מ - עדיין זה סביר .

מאחר ואתה מאוד רוצה את הרכב , פעל כך .

בקש לראות/שישלח אלייך את אישור האחריות המורחבת על הממסרה .

ולסכם כי אם אתה קונה את הרכב להוריד את מחיר הטיפול הגדול שהוא הציע . (בצע אתה את הטיפול )

לקחת את הרכב לבדיקה ב מכון לבדיקת רכב .

שם יבדקו לחצים ובריחת לחצים מהמנוע (בלאי ואם יש נזק ) ושילדה - תאונות ומצב כללי .

ואח"כ למוסך מורשה לבדיקה כללית , חיבור למחשב , וממסרה וטורבו .

וראה אם בוצעו או צריך לבצע את קריאות השרות הנכונות לרכב , מותחני תיזמון מנוע .

וטיפולי ממסרה .

העלות היא כ 400 לבדיקה במכון + כ 200 לבדיקה במוסך מורשה

( אולי אם תבצעו במוסך את הטיפול אפשר לקזז את התשלום )

ואז קבל החלטה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מודיע לך מראש שאם תקנה את האוטו, אני אהיה זה שינעל לך את השרשור בטכני על "האוטו 4 וחצי שנים על הכביש ולא טופל במורשה, עכשיו התיקון גיר יעלה לי 12,000 ש"ח".

פורסם

:roflmao:

תיראה,כולם פה מזהירים אותך,אבל בסופו של דבר זה הכסף שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שמני המנוע בתקן VW - בד"כ אמורים לשמש למרווח טיפולים של 1-2 שנים ועד 30.000 ק"מ .

אם ההחלפות היו במרווח של 20-25.000 ק"מ - עדיין זה סביר .

מאחר ואתה מאוד רוצה את הרכב , פעל כך .

בקש לראות/שישלח אלייך את אישור האחריות המורחבת על הממסרה .

ולסכם כי אם אתה קונה את הרכב להוריד את מחיר הטיפול הגדול שהוא הציע . (בצע אתה את הטיפול )

לקחת את הרכב לבדיקה ב מכון לבדיקת רכב .

שם יבדקו לחצים ובריחת לחצים מהמנוע (בלאי ואם יש נזק ) ושילדה - תאונות ומצב כללי .

ואח"כ למוסך מורשה לבדיקה כללית , חיבור למחשב , וממסרה וטורבו .

וראה אם בוצעו או צריך לבצע את קריאות השרות הנכונות לרכב , מותחני תיזמון מנוע .

וטיפולי ממסרה .

העלות היא כ 400 לבדיקה במכון + כ 200 לבדיקה במוסך מורשה

( אולי אם תבצעו במוסך את הטיפול אפשר לקזז את התשלום )

ואז קבל החלטה .

אייל .

האישור אחריות ל 5 שנים על הגיר כבר אצלי. צ'מפיון שלחו לי. אני אכן מאוד רוצה את הרכב, אבל הפחידו אותי התגובות כאן, וכבר החלטתי לרדת מזה, למרות שמה שאתה כותב מעלה לי שוב ספקות. לדבריו הוא ביצע טיפול 15K במוסך לא מורשה אך אין לו אסמכתא, עוד טיפול הוא עשה בצ'מפיון, אבל אין לי דרך לדעת אם הוא לא משקר לגבי הטיפול 15K, במידה והטיפול היחיד שהוא עשה באוטו הוא הטיפול בצ'מפיון ב 30K ועכשיו אעשה לרכב טיפול 60K בצ'מפיון (תוך כדי הורדת מחיר הטיפול ממחיר המכירה)+בדיקה תקינה במכון בדיקה+אישור מצ'מפיון שכבר יש לי לאחריות לעוד שנתיים על הגיר, זה מספק כדי להצדיק רכישה? או שלוותר?

פורסם

כתבו לך הרבה והם צודקים - אני כתבתי רק אם אין ברירה - אתה מאוהב ,, קראש

זה לא רק הצפי לבעיות ברכב - זה ראש בריא למיטה חולה .

גם אם הרכב יהיה סביר , החצץ שתקבל מהחברה והסיפורים וניסיונות ההתחמקות .

( יש הרבה דיונים בנושא בפורום - קרא אותם אתה זה שמחליט )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כתבו לך הרבה והם צודקים - אני כתבתי רק אם אין ברירה - אתה מאוהב ,, קראש

זה לא רק הצפי לבעיות ברכב - זה ראש בריא למיטה חולה .

גם אם הרכב יהיה סביר , החצץ שתקבל מהחברה והסיפורים וניסיונות ההתחמקות .

( יש הרבה דיונים בנושא בפורום - קרא אותם אתה זה שמחליט )

אייל .

שמע, הרכב שמור ממש חיצונית ופנימית, עם כל האיבזור, ובדיוק מה שרציתי, והמחיר מצויין, אבל אני לא מעוניין לקחת סיכון. אם הרכב עבר טיפולים כל 30K במקום כל 15K, אך הבדיקה תצא תקינה לגמרי, ויש אחריות על הגיר לעוד שנתיים, זה שווה רכישה? תשקלל את התשובה עם העובדה שמחיר הסגירה הוא 14K מתחת למחירון. אם תגיד לי שלאור הנתונים הסיכון הוא גבוה משמעותית מרכישת רכב כזה שטופל כראוי, כולל התחשבות במחיר, ארד מהרכב סופית.

פורסם

הששאלה היא לא כמה הוא מתחת למחירון אלא איך התמחור ביחס לשוק. המחירון הוא די וירטואלי בשוק בכלל ובפרט באיביזות שבהן כל מבצע חדש עליהן מוטט עוד יותר את מחיר השוק.

פורסם
שמע, הרכב שמור ממש חיצונית ופנימית, עם כל האיבזור, ובדיוק מה שרציתי, והמחיר מצויין, אבל אני לא מעוניין לקחת סיכון. אם הרכב עבר טיפולים כל 30K במקום כל 15K, אך הבדיקה תצא תקינה לגמרי, ויש אחריות על הגיר לעוד שנתיים, זה שווה רכישה? תשקלל את התשובה עם העובדה שמחיר הסגירה הוא 14K מתחת למחירון. אם תגיד לי שלאור הנתונים הסיכון הוא גבוה משמעותית מרכישת רכב כזה שטופל כראוי, כולל התחשבות במחיר, ארד מהרכב סופית.

רשמתי בתשובה הראשונה איך תמזער את הסיכון - אתה הוא המחליט , לא אף-אחד אחר

פעל כמו שרשמתי - לגבי הבדיקות לפני הקנייה ובמוסך , אם הרכב במצב מעולה ובמחיר טוב אז קנה אותו .

בדוק לגבי קריאות השרות לרכב ( ריקול ) לממסרה ומותחני המנוע .

בצע את הטיפול הגדול במוסך מורשה יבואן , וגם את שאר הטיפולים הבאים , אל תחסוך ותעבור למוסך רגיל .

כך תשמר לך המשכיות האחריות , ובתקווה למזל טוב עם הרכב ועם שרות היבואן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אומרים לך פה שוב ושוב לעזוב את הרכב. תעצור לרגע ותחשוב, יש לך פה מנוע + גיר מתקדמים מאוד שלא טופלו, בעלים שמשנה גירסאות ובנוסף לכל יבואן בעייתי. אילו נורות אדומות נוספות אתה צריך כדי לעבור לרכב הבא?!

לא הייתי קונה קורולה לא מטופלת, אז TSI+DSG ?

פורסם (נערך)

הבחור שלח לי את הטיפולים שהוא עשה, הוא עשה החלפת שמן למנוע ב 39000 ק"מ.... אז נכון שהוא אומר שהוא עשה גם טיפול ב 15000, אבל אין לזה אסמכתא... אמרתי לו שאני לא יכול לקחת סיכון שהרכב טופל לראשונה ב 39000 ק"מ, ואני יורד מהרכב. אני לא מבין איך מישהו רוכש רכב ב 120K ולא משקיע 1000 ש"ח על טיפולים....

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

עשית בשכל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כניראה שאתם צודקים, אחפש אחרת. הקטע שנוצר כאן אבסורד, יותר טוב לרכוש איביזה שנת 2011-2012 מאשר 2013, יותר זמן אחריות על הגיר. מישהו יודע להגיד תאריך מדויק בו הפסיקו לתת אחריות 5 שנים על הגיר?

• תוכן חדש...