Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על תאונה שבה הוחלפו כנף ותומך באוטו חדש מן הסתם הופעל ביטוח ויצא דוח שמאי. בקש לראותו.

אעשה זאת, אבל האמת שמה שיותר מרתיע אותי זו העובדה שהבחור אומר שעשה ב 25K טיפול 15+30, ולפי מוסך סיאט דבר כזה גורר ביטול אחריות 5 שנים על הגיר, הם צריכים מס' רכב כדי לתת תשובה סופית. אני מוכרח לציין שהשרות לקוחות הזה במוסכים נשמע לא הכי מקצועי, אין מקום מהימן לדעת האם לרכב יש אחריות מורחבת על הגיר או לא?

פורסם

טוב קצת עידכונים, ראשית הרכב מ 2012 התברר שטעה והוא רכב מ 2011. הוא טיפל במוסך אמ הדרך, לפי הבחורה בצמפיונס הרכב מעולם לא טופל בצמפיונס ולכן אין אחריות על הגיר... לגבי הבחור השני, שעשה טיפול ב 25K במקום ב 15K ו 30K, הוא אומר שזה בסדר, שעשו לו טיפול משולב, ואף עשו לו את הריקול של הגיר לפני חצי שנה, אמרתי שאתקשר מחר למוסך שבו הוא טיפל ואשאל אותם, האם הם יכולים להמציא מכתב התחייבות שיש לגיר אחריות לעוד שנתיים?

פורסם
לפי הבחורה בצמפיונס הרכב מעולם לא טופל בצמפיונס ולכן אין אחריות על הגיר...

זה בדיוק השלב לחפש רכב אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
זה בדיוק השלב לחפש רכב אחר.

הקטע שבעל הרכב הוא אדם מבוגר, נשמע אמין מאוד, ועוסק בתחום, לדבריו טיפול במוסך כמו אמ הדרך לא מבטל אחריות יצרן.

האם אפשר לסגור את סאגת האחריות המורחבת על הגיר בבקשה למכתב ממסמך מורשה? האם מוסך מורשה יסכים לתת מכתב שיש אחריות לגיר לעוד שנתיים?

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

מי שמשלם על האחריות המורחבת זה צ׳מפיון מוטורס ולא המוסך. ואם בצ׳מפיון אמרו לך שאין אחריות - אז אין. אם המוסך יתנדב לממן לך אחריות מכיסו - שיבורך. אבל למה שיעשה את זה? אתה לקוח שלו? הוא מכיר אותך? אפילו בעל הרכב לא טיפל במוסך הזה, אז למה שיבואו לקראתך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מי שמשלם על האחריות המורחבת זה צ׳מפיון מוטורס ולא המוסך. ואם בצ׳מפיון אמרו לך שאין אחריות - אז אין. אם המוסך יתנדב לממן לך אחריות מכיסו - שיבורך. אבל למה שיעשה את זה? אתה לקוח שלו? הוא מכיר אותך? אפילו בעל הרכב לא טיפל במוסך הזה, אז למה שיבואו לקראתך?

מי שאמר לי את זה זה לא צמפיון עצמם, אין לי מושג איך להגיע לצמפיון עצמם, מי שאמר לי את זה זה מוסך מורשה של צמפיון, שהעלה את מספר הרכב במחשב, ואז לדברי הבחורה שם הרכב מעולם לא טופל בצ'מפיון ולכן אין אחריות, אני לא יודע כמה היא אמינה... אין איזשהו מספר טלפון של צ'מפיון עצמם?

פורסם

תגיד, אתה גם קורא את התשובות בשרשור או רק שואל שאלות?

שמתי לך קישור ליוזר שלהם בפורום. מה הבעיה לשלוח להם הודעה פרטית עם השאלה ומספר הרכב?

מה הבעיה לחפש בגוגל ״שירות צ׳מפיון מוטורס״?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תגיד, אתה גם קורא את התשובות בשרשור או רק שואל שאלות?

שמתי לך קישור ליוזר שלהם בפורום. מה הבעיה לשלוח להם הודעה פרטית עם השאלה ומספר הרכב?

מה הבעיה לחפש בגוגל ״שירות צ׳מפיון מוטורס״?

כבר שלחתי, עדיין לא הגיבו, ולא מצאתי מספר שרות, מצאתי מספר שרות טכני, והם העבירו אותי לאנשהו, ושם אמרו לי שהם לא מוכנים לתת פרטים על הרכב...

פורסם

האם זו דרישה ליגיטימית שימציאו אישור לאחריות מורחבת תקפה ל 5 שנים על הגיר או שזו דרישה מוגזמת שאי אפשר להמציא? לא רוצה להפיל את העיסקה על סיבה לא ליגיטימית.

פורסם (נערך)

כנס למוסך מורשה באזור מגורייך עם מספר הרכב ותבקש לברר.

האם אחד הרכבים בצבע ירקרק(עם התומך פגוש)?

קח בחשבון שבצ'מפיון,גם אם שמת עץ ריח קוקוס במקום וניל האחריות מתבטלת.

בהצלחה.

נדלקות לך הרבה נורות אזהרה בתהליך הרכישה ומייעצים לך להתרחק אבל אתה בשלך

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
כנס למוסך מורשה באזור מגורייך עם מספר הרכב ותבקש לברר.

האם אחד הרכבים בצבע ירקרק(עם התומך פגוש)?

קח בחשבון שבצ'מפיון,גם אם שמת עץ ריח קוקוס במקום וניל האחריות מתבטלת.

בהצלחה.

נדלקות לך הרבה נורות אזהרה בתהליך הרכישה ומייעצים לך להתרחק אבל אתה בשלך

לא, לא ירקרק, אני דווקא מאוד שקול ובודק את הכל, אם הייתי פזיז כבר הייתי מאמין שיש אחריות וקונה את זה. כמובן שאקח לבדיקה מקצועית. התקשרתי למוסך מורשה, הם אמרו לי שאם הרכב לא טופל במוסך מורשה של סיאט אז האחריות מתבטלת, מצד שני קראתי שיש חוק חדש שאומר שהאחריות לא מתבטלת אם מטפלים במוסך לא מורשה של היבואן. לא יודע למה להאמין.

פורסם

נניח שאתה קונה רכב חדש מהסוכנות. אתה צריך להתחיל לטפל בו.

באופן עקרוני - האחריות לא מתבטלת לפי חוק אם לא טיפלת במורשה. אבל מבחינת צ'מפיון, מספיק שעשו דבר אחד קטנטן במקום אחר שהוא לא תואם ב-100% את הנחיות היצרן (ותאמין לי שאף מוסך לא עושה בדיוק, ואני אסתכן ואומר שאפילו מוסכי צ'מפיון לא עושים הכל אחד לאחד כמו ההנחיות של היצרן), בשביל שמבחינתם זו תהיה עילה לביטול האחריות.

אם אתה מטפל בצ'מפיון - אתה מכוסה. האחריות לביצוע הטיפולים לפי ההנחיות של היצרן היא עליהם. עליך רק מוטלת האחריות לבצע את הטיפולים בזמן.

אם אתה בוחר לטפל במקום אחר - האחריות לביצוע נכון היא עליך. מה שזה אומר זה שאתה תצטרך להוכיח שכל פסיק שטיפלו ברכב נעשה בדיוק לפי הנחיות היצרן. אתה יכול לעשות את זה? בוודאי שלא.

אז על אחת כמה וכמה - אם הרכב נרכש כמשומש, אתה לא יכול להוכיח את זה.

בקיצור, עזוב, תמשיך הלאה. המוכר יגיד מה שהוא רוצה להגיד כדי למכור, אבל אם יקרה משהו אתה תצטרך לשבור את הראש מול צ'מפיון, וכמו שאתה צריך כבר לדעת - זה לא פשוט.

פורסם
נניח שאתה קונה רכב חדש מהסוכנות. אתה צריך להתחיל לטפל בו.

באופן עקרוני - האחריות לא מתבטלת לפי חוק אם לא טיפלת במורשה. אבל מבחינת צ'מפיון, מספיק שעשו דבר אחד קטנטן במקום אחר שהוא לא תואם ב-100% את הנחיות היצרן (ותאמין לי שאף מוסך לא עושה בדיוק, ואני אסתכן ואומר שאפילו מוסכי צ'מפיון לא עושים הכל אחד לאחד כמו ההנחיות של היצרן), בשביל שמבחינתם זו תהיה עילה לביטול האחריות.

אם אתה מטפל בצ'מפיון - אתה מכוסה. האחריות לביצוע הטיפולים לפי ההנחיות של היצרן היא עליהם. עליך רק מוטלת האחריות לבצע את הטיפולים בזמן.

אם אתה בוחר לטפל במקום אחר - האחריות לביצוע נכון היא עליך. מה שזה אומר זה שאתה תצטרך להוכיח שכל פסיק שטיפלו ברכב נעשה בדיוק לפי הנחיות היצרן. אתה יכול לעשות את זה? בוודאי שלא.

אז על אחת כמה וכמה - אם הרכב נרכש כמשומש, אתה לא יכול להוכיח את זה.

בקיצור, עזוב, תמשיך הלאה. המוכר יגיד מה שהוא רוצה להגיד כדי למכור, אבל אם יקרה משהו אתה תצטרך לשבור את הראש מול צ'מפיון, וכמו שאתה צריך כבר לדעת - זה לא פשוט.

אחלה תשובה! אוקי אז הבנתי שרכב שלא טופל בצ'מפיון ירד מהפרק, לגבי הרכב השני שלטענתו עשה טיפול משולב של 15+30 כאשר היה ב 25, אבדוק את העניין מול המוסך בו הוא טיפל? או שתשובה שלהם האם יש אחריות על הגיר לא מספקת?

• תוכן חדש...