Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תצליח לקבל מהשירות של צ'מפיון מסמך רשמי עם תאריך עדכני תוך ציון העובדה שהרכב עבר טיפול משולב - אמור להספיק. אם יספקו מסמך שלא מצויינת בו העובדה שמקובל עליהם מבחינת האחריות שהרכב עבר את הטיפול המשולב - הם עשויים להתנער ממך ברגע האמת.

שמח שתשובתי הקודמת סיפקה אותך.

אין צורך לצטט הודעה שמעליך.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה יש לבדוק? אין דבר כזה טיפול משולב. לא קיים בהוראות היצרן טיפול כזה. יש טיפול 15 או שנה, יש טיפול 30 או שנתיים ויש מישהו ששכח לעשות טיפול בזמן (או סתם התקמצן) ועשה טיפול באמצע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אוקי אז ככה, התקשרתי למוסך המורשה בו לטענתו הוא עשה טיפול משולב, הוא אמר לי שהבחור לא עשה טיפול משולב, אלא טיפול אחד ב 25K, כמו כן הרכב כיום עם 59K ק"מ, משמע עשה טיפול אחד בצמפיון במקום שלוש, שאלתי את היועץ שם לגבי האחריות על הגיר, אז הוא אמר שמבדיקה שלו האחריות על הגיר תקפה גם אם לא מטפלים במוסך מורשה של צ'מפיון, שאלתי אם אפשר לקבל מסמך מאשר מהמוסך, אמר שלדעתו אפשר, ויבדוק זאת ויחזור אלי. מהדברים שלו נראה שדווקא אפשר לקבל מסמך שכזה.

אז נזכיר את 2 האופציות:

1. רכב שטופל טיפול אחד בצ'מפיון, אם אקבל אישור שהאחריות על הגיר תקפה לעוד שנתיים, ללכת על זה? או שהעובדה שהוא טופל רק טיפול אחד במקום שלוש קריטית וצריכה להוריד אותי מהעסקה? יש לציין שבכל מקרה הרכב לפני טיפול 60K, שהוא טיפול גדול, שאעשה מיד אחרי הרכישה, האם זה יישר קו? כמובן שאעשה גם בדיקה במכון מקצועי.

2. רכב שטופל בזמן במוסך אמ הדרך, לדברי המוכר ישיג לי אישור מהמוסך שהאחריות על הגיר תקפה.

מה אתם מציעים לעשות?

יש לציין שאהבתי יותר את רכב מס' 1 כי הוא 3 דלתות כפי שחיפשתי, רכב מס' 2 הוא סוג של פשרה בקטע הזה.

**עוד עידכון:

חזרו אלי מצ'מפיון ואמרו שהאחריות על הגיר תקפה גם אם הרכב לא טופל אצלם, ושיכולים לנפק לי מסמך המאשר את זה.

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם
ומה לגבי שאר הטיפולים בין 0-60k.יש אסמכתא כלשהיא?

אם לא.לברוח מהרכב רכב חדש שלא מטופל כראוי.

אברר את זה, הוא תכף יגיע ל 60K ואת הטיפול הזה אני כבר אעשה, אם הרכב טופל רק פעם אחת במקום שלוש לרדת ממנו? או שאם הבדיקה יוצאת בסדר זה בסדר?

פורסם

אני באופן איש הייתי יורד.

חפש קצת מידע לגבי חשיבות החלפת שמנים במנועי טורבו.

זהו רכב שנזנח.

חכה לדעות נוספות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני גם הייתי יורד,יש לו הסבר למה הוא לא עשה טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני גם הייתי יורד,יש לו הסבר למה הוא לא עשה טיפולים?

הוא כניראה מאוד עסוק, תמיד שאני מנסה לתפוס אותו הוא עובד, וכל הזמן אני צריך לדבר עם אבא שלו שלא מתמצא בכלום בכל הקשור לאוטו, מה שכן הרכב מאוד שמור חיצונית ופנימית.

אגב אני מוכרח לציין שלפחות שירות הלקוחות בצ'מפיון מעולה, הבחורה התקשרה אלי במיוחד להגיד לי שבעל הרכב שדיברתי איתה עליו יצר איתה קשר והיא שולחת לו אישור בדואר לגבי האחריות על הגיר.

פורסם

כול זה לא נשמע טוב,רכב לא טופל כמו שצריך,וראינו איך שמן שלא מוחלף בזמן ניראה,בעלים שאי אפשר להשיג אותו,כאילו,ראבק,טיפול לרכב חדש זה כול כך בסיסי,זה המינימום של שמירה על הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
כול זה לא נשמע טוב,רכב לא טופל כמו שצריך,וראינו איך שמן שלא מוחלף בזמן ניראה,בעלים שאי אפשר להשיג אותו,כאילו,ראבק,טיפול לרכב חדש זה כול כך בסיסי,זה המינימום של שמירה על הרכב.

אבא שלו שוב יצר איתי קשר, הוא טוען שהוא עשה טיפול 15K, וטיפול 30K באיזה 40K, ולכן דילג על 45K, אומר "נעשה גם 60K אם צריך", אם הוא עבר 2 טיפולים מתוך 3 ובהנחה שיעשה את הטיפול הרביעי והרכב יעבור בדיקה ללא דופי אפשר עוד לשקול את זה? או לרדת מזה בכל מצב?

בנוסף, עוד שאלה, הרכב השני נקנה מאלדן, אבל ברשיון רכב הוא כתוב 01, לטענתו לאלדן יש זכיינות מצמפיון למכור סיאט חדשה, ללא כל הבדל מרכישה מצמפיון, זה נכון? יש עם זה בעיה?

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

תגיד, חסרות איביזות בשוק הרכב שנדבקת דווקא לשתי אלה?

פתח יד2, תתחיל לחלפש איביזות כאלה מיד ראשונה, לא אמורה להיות שום בעיה למצוא אחת בלי תאונות, שמורה ועם היסטוריית טיפולים מלאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבא שלו שוב יצר איתי קשר, הוא טוען שהוא עשה טיפול 15K, וטיפול 30K באיזה 40K, ולכן דילג על 45K, אומר "נעשה גם 60K אם צריך", אם הוא עבר 2 טיפולים מתוך 3 ובהנחה שיעשה את הטיפול הרביעי והרכב יעבור בדיקה ללא דופי אפשר עוד לשקול את זה? או לרדת מזה בכל מצב?

מה זה עשה? איפה?מתי?יש אסמכתא?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

קיצר הבחור לא עשה טיפולים בזמן,לכן שנה שלישית של רצון טוב לא תהיה פה.

יש הרבה איבזות בשוק,למה לא לחפש אחת שעשתה את הטיפולים?

גם מהתשובה של אבא זה ניראה כאילו טיפולים זה זה בגדר המלצה,מה זה אם צריך לעשות 60 אלף טיפול נעשה,בטח שצריךלעשות.

קיצר לי זה לא נשמע טוב,במיוחד רכב עם מנוע טורבו,שפעם ראשונה הוחלף שמן ב 40 אלף??

פורסם

אני מבין אותכם, אבדוק את הרכב השני שעבר טיפולים בזמן במוסך "אמ הדרך".

כמובן שאדרוש אסמכתאות.

לגבי לא חסרים איביזות, ההיצע לא כזה גדול, מבחינת צבע\דגם ספציפי\מחיר.

בכל אופן יש בידי אישור לגבי הרחבת האחריות על הגיר לגבי הרכב עם הטיפולים הבעיתיים. לדבריו הוא טיפל ב 15K גם , אז המנוע קיבל את השמן שלו להבנתי, כמובן שאדרוש אסמכתאות על הכל.

פורסם

מקודם הוא אמר לך שהוא עשה טיפול רק ב40K,שכלל את ה15,עכשיו הוא אומר ששמן הוא כן החליף ב15?

עזוב אותך מהסלט חצילים הזה.

• תוכן חדש...