Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב, הייתי בסרט שלך במשך כמה חודשים.

חיפשתי סיאט איבזה 3 דלות FR 1.2 TSI.

התחלתי חיפושים לרכב משנת 2011 ובסוף הגעתי למצב שקניתי חדש מהחברה.

היה קשה מאוד למצוא רכב שלא קרעו אותו, עבר תאונה, שריטות וכו'..

בסוף החלטתי לקנות רכב חדש, הורדתי אותם במחיר ואני ממש מרוצה מההחלטה.

יש לי את הרכב כבר שלושה חודשים ואני ממש מבסוט ממנו.

הרכב נראה ממש שמור מבחוץ ומבפנים, הלוואי היה לי כסף לכזו חדשה (רוצים מעל 100). כמובן שבכל מקרה אעשה בדיקה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכול רכב כנפיים קדמיות מוברגות,אפשר גם לראות את ההברגה בצדדים,הכנף אחורית לא.

אוקיי אז אם כך נושא הכנף הוא בסדר, אבל מה לגבי המכה שתוקנה בתומך הפגוש? זה גורר ירידת ערך?

פורסם
הרכב נראה ממש שמור מבחוץ ומבפנים, הלוואי היה לי כסף לכזו חדשה (רוצים מעל 100). כמובן שבכל מקרה אעשה בדיקה.

אכן, כסף זה משהו שצריך לקחת בחשבון. החלטתי להשקיע עוד טיפה ולקנות כבר רכב חדש.

הדגם של הרכב כולל כל התוספות עולה בסביבות ה115-120 תלוי כמה תוריד..

בהצלחה!

פורסם

אין לי מושג בנושא הזה, אבל אני לפני קניית איביזה ספורט 2011 והבחור אמר לי שהוחלפה כנף קדמית ותוקן תומך פגוש כתוצאה ממכה\תאונה, הבנתי שהכנף לא גוררת ירידת ערך משום שהיא מוברגת, לא הצלחתי למצוא בשום מקום התייחסות לתיקון תומך פגוש, ואני גם לא כ"כ מבין איך יכול להיות שהתומך פגוש הצריך תיקון אך הפגוש לא. האם תיקון של התומך פגוש גורר ירידת ערך?

פורסם

מה שהבחור (המוכר) אמר לך זה עוד לפני בדיקה מדוקדקת במכון.

פתחת את השרשור במטרה לקבל מידע על אמינות השילוב tsi/dsg קיבלת תשובות,כמו כן יש כאן עשרות שרשורים שבחיפוש מהיר יתנו לך תמונת מצב כוללת.

נראה לי שהכנף שהוחלפה הולכת להיות הבעיה הקטנה ברכב הנל, בכל מקרה בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)
מה שהבחור (המוכר) אמר לך זה עוד לפני בדיקה מדוקדקת במכון.

פתחת את השרשור במטרה לקבל מידע על אמינות השילוב tsi/dsg קיבלת תשובות,כמו כן יש כאן עשרות שרשורים שבחיפוש מהיר יתנו לך תמונת מצב כוללת.

נראה לי שהכנף שהוחלפה הולכת להיות הבעיה הקטנה ברכב הנל, בכל מקרה בהצלחה.

יש תגובות לכאן ולכאן, מכוניות ה DSG נמכרות המון, ויש רבים שמרוצים.... הריקולים לא פתרו את הבעיות? מה לגבי התומך פגוש?

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

כבר קראת את אמינות TSI + DSG במודלים החדשים 2013-2014? (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537023-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-TSI-DSG-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-2013-2014)

אני מצטט משם משפט מפתח שתקף גם אצלך

דווקא עושה לי רושם שאתה יודע מה אתה רוצה, יתרה מכך- אתה כל כך נעול על מה שאתה רוצה שאתה מנסה לגמד\להתעלם מהבעיות של הגולף ולהכיר בכך שיש חבילות אטרקטיביות ממנה.

פתחת את השרשור כי היית נעול על גולף אבל היית עם חששות לגבי האמינות וקיווית שפה ירגיעו אותך, להרגיע אותך כנראה שלא הרגיעו אבל אתה עדיין נעול על הגולף אז נראה לי שכל שנותר זה לאחל בהצלחה עם הליך הרכישה וכמובן לאחל לך שלא תוכל חצץ מהגיר כי זה כנראה יהיה פינוק לעומת מה שצ׳מפיון יאכילו אותך.

אני אולי מיושן אך אני עדיין מעדיף להשתמש בתה"ל פלאנטרי קלסי ומנוסה מאשר להיות ה QA של פולקסווגן, בחישוב מהיר עלות התה"ל הפלאנטרי שלי (7G-Tronicak מרצדס, 7 הילוכים) ברבע מיליון ק"מ (תחזוקה ותיקונים) תהיה זולה יותר מה DSG לפי מה שקראתי בפורום.

פורסם

יכול להיות שאתם צודקים, אבל זה לא שאני קונה רכב כזה חדש ב 120K, אני קונה בחצי מחיר.... וזה לא באמת חתול בשק, זה בכל זאת רכב שמגיע מקונצרן מכובד, עם אחריות לעוד שנתיים על הגיר, ואחרי ריקולים ששיפרו את בעיית האמינות. פתחו פה שירשור על איזה משתלם לרכוש איביזה הדגם הכי בסיסי ב 80K, בערך 85K על הכביש כולל צבע, מיגון ורישוי, אז למה שלא יהיה משתלם גירסאת הספורט, ההרבה יותר מאובזרת ויפה, בת 3 שנים, ב 60K, כאשר האחריות על החלק הבעייתי (הגיר) היא אותה אחריות (שנתיים)?

פורסם

ועדיין לא קיבלתי תשובה האם תיקון בתומך פגוש גורר ירידת ערך שאני צריך לדרוש במעמד הקניה?

תודה מראש לעונים.

פורסם

נחלק את השאלות שלך לשני חלקים, 1-הגיר, 2-התיקונים שהרכב עבר.

לגבי הגיר, תברר ביחד עם בעל הרכב מול מוסך מורשה של סיאט, האם אכן יש לו אחריות מורחבת ל-5 שנים. זה התנאי הראשון להמשיך בתהליך הרכישה. בכל מקרה, זה לא אומר אם תהיה או לא תהיה בעיה במהלך השנתיים הקרובות.

כמו כן תבדוק האם החליפו ברכב את המצמדים במסגרת האחריות והאם בוצע עדכון תוכנה לגיר.

לגבי הכנף, ככל הנראה, החלפת חלק שמורכב בברגים אין לגביו ירידת ערך. לגבי תומך הפגוש, כמו שכבר כתבו, לא סביר שהוא נפגע והפגוש לא. יכול להיות שגם עוד דברים שלא חשופים לעין כמו רדיאטור וכו' נפגעו.

תבקש מבעל הרכב לראות את דוח השמאי לגבי הנזק שהיה, ומה תוקן/הוחלף.

אחרי שיהיו לך תשובות לכל השאלות, תשקול האם אתה מעוניין ברכב, וכמה שווה לשלם עבורו.

פורסם

יש לי 2 רכבים שאני לפני רכישה שלהם, שניהם כמובן איביזה DSG, הראשון 2011 והוא אומר שהוא עשה טיפול משולב של 15+30K כאשר הגיע ל 25K, האם זה יכול להיות? שאלתי מוסך של סיאט והם אמרו לי שאין דבר כזה, ודבר כזה מבטל את האחריות 5 שנים על הגיר, זה נכון?

הרכב השני שנת 2012 טופל בזמן, אבל במוסך אמ הדרך בת"א, לדברי הבעלים של הרכב טיפול במוסך אם הדרך שקול לטיפול במוסך מורשה ולא יבטל האחריות 5 שנים על הגיר, זה נכון?

ושאלה כללית, לכל האיביזות משנת 2009 עד 2013 יש אחריות 5 שנים על הגיר נכון?

פורסם (נערך)

טיפול באיביזה עושים כל 15K ק"מ או פעם בשנה, מה שבא קודם. בעל הארב לא טיפל לפי ההנחיות, ולך תדע איך הוא מתייחס לרכב בהיבטים אחרים. אני לא הייתי קונה ממנו. זה הוא שסיפר לך סיפורים על תומך הפגוש? שישאר עם הרכב.

קראת בשרשור הראשון שפתחת מה כתבתי לך על האחריות?

אין צורך לפתוח שרשור נוסף לגבי הטיפולים, אפשר ורצוי להמשיך את הדיון באותו שרשור התייעצות.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
טיפול באיביזה עושים כל 15K ק"מ או פעם בשנה, מה שבא קודם. בעל הארב לא טיפל לפי ההנחיות, ולך תדע איך הוא מתייחס לרכב בהיבטים אחרים. אני לא הייתי קונה ממנו. זה הוא שסיפר לך סיפורים על תומך הפגוש? שישאר עם הרכב.

קראת בשרשור הראשון שפתחת מה כתבתי לך על האחריות?

אין צורך לפתוח שרשור נוסף לגבי הטיפולים, אפשר ורצוי להמשיך את הדיון באותו שרשור התייעצות.

כן זה הוא, אבל אני מניח שאם היה מחליף פגוש היה אומר כי יראו את זה בבדיקה. מה עם שאר השאלות? האם טיפולים במוסך אם הדרך גוררים ביטול האחריות 5 שנים על הגיר? האם גם לאיביזה 2012 הורחבה האחריות על הגיר ל 5 שנים?

פורסם

2012 זאת שנת המעבר בין "יש אחריות" ל"אין אחריות". אם יש אחריות מורחבת על הגיר אז בעל הרכב היה אמור לקבל מצ'מפיון מוטורס מכתב מסודר שמאשר זאת. אם אין מכתב - אין אחריות.

אם אין מכתב אפשר לנסות לפנות אל שירות לקוחות צ'מפיון מוטורס. http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?116030-%D7%A6-%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
2012 זאת שנת המעבר בין "יש אחריות" ל"אין אחריות". אם יש אחריות מורחבת על הגיר אז בעל הרכב היה אמור לקבל מצ'מפיון מוטורס מכתב מסודר שמאשר זאת. אם אין מכתב - אין אחריות.

אם אין מכתב אפשר לנסות לפנות אל שירות לקוחות צ'מפיון מוטורס. http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?116030-%D7%A6-%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

ולאיביזה 2011 יש אוטומטית אחריות מורחבת?

• תוכן חדש...