Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות מהגיר.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיז'ו 205....

אחרי החלפת הילוך,ברגע שיחרור הקלאץ' אני שומע מעין נקישות כאלה מאיזור הגיר,החלתי תושבת גיר עליונה ותושבת מנוע תחתונה והבעיה עדין נימשכת(המצב השתפר עקב ההחלפה אבל עדיין קימות הנקישות,לפני ההחלפה היו נקישות גם בזמן נכיסע מה שעכשיו אין...)

ממה זה יכול להיות

sani

פורסם

אני חושב שלא ההיתי מספיק ברור לכן אני יסביר את עצמי טוב יותר.....

הבעיה הייתה קיימת גם בזמן נסיעה בכבישים פגומים שהאוטו היה קצת רועד.....אחרי שהחלפתי את 2 התושבות הבעיה ממשיכה אבל רק בזמן שיחרור הקלאץ'. מה יכול להיות?

sani

פורסם

עוד בעיה ששמתי לב עליה עכשיו.....בזמן החלפת ההילוך אני מרגיש התנגדות מצב המוט(התנגדות קטנה מאוד אבל עדין לא עובר חלק...)

sani

פורסם

גם אני חשבתי על שמן גיר......כי התופעה קצת נרעת אחרי נסיע של זמן מסויים,אחרי שהשמן גיר מתחמם...יכול להיות או שזה באמת הקלאץ'?

sani

פורסם

כן...נקישה אחידה....גם ברוורס יש את הרעש,וברוורס לפעמים שהוא לא משתלב יש את ה"גרגור" הזה שאתה מדבר עליו וכשהוא משתלב זה עם רעש מפחיד כזה של חיכוך.....

מה שכן זה מופיעה לרוב בהילוך 1 2 ולפעמים 3....וברגע שמשחררים את הקלאץ' ממש בעדינות הרעש לא מופיע.

יש למישהו רעיון מה זה?

sani

פורסם

אני נוטה לחשוב שהקלאץ' מסיים את חייו , תעשה את הניסוי הזה עם ההאנדברקס וההילוך שני שחרר קלאץ' אם הוא מחליק אז הוא כנראה נפטר ,זצ"ל

ים long time no

פורסם
גם לי יש אותה תופעה.לא כל כך מפריעה, אבל מענין לדעת מה זה.

שום דבר לא מפריע, עד שנהרס משהו, ואז לכיס זה מפריע.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם מדובר במכה ובחריקה ברגע שאתה מעביר הילוך , יכול ליהיות שהבעיה היא בגיר עצמו -

בסנכרונים של ההילוכים , הסנכרונים הם טבעות ( דמויי גלגלי שיניים ) שמטרתם לשלב את ההילוכים

ללא צורך בדאבל קלאץ וללא חריקות .

יש לשים לב שרוורס הוא הילוך ללא סנכרון , רביעי בדרך כלל בפז'ו תקין וכך גם חמישי , הבעיה היא

בעיקר בהילוך שני וראשון ( סינכרונים גדולים יותר )

עוד אפשרות דיי קלושה יכולה לבוא מכיוון המייסב לחץ שבנקודת השחרור עושה מעין רעש ורעידה

קלה , וצקצוקים לעיתים.

בנוגע לרוורס , תשים לב הוא קיים בהרבה ממכוניות הפז'ו סיטרואן , החריקה נובעת מעצם היות ההילוך

ללא סנכרון , על כל פנים אתה יכול לשלב בעדינות את הרוורס , או להעביר לחמישי / שלישי ומשם לרוורס

ולא יהיו לך חריקות.

בהצלחה

• תוכן חדש...