Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קבריולט עד 140k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום , הייתי מעוניין לקבל את דעתכם על רכישת קבריולט עד 140אלף , שקלתי לרכוש מרצדס ס.ל.ק או אלפא ספיידר שנות 2007 בטווח המחירים האלו(אהבתי גם את הניסאן 350ז' אבל אי אפשר למצוא אותה), האם מישהו יכול לתת הערכה על כמה כסף בערך יעלה לתחזק את הרכבים האלו ? יש בטווח המחירים הזה בכלל קבריולטים יפים עם עלות תחזוקה זולה יחסית ? (חוץ ממאזדה מיאטה)

תודה רבה על שיתוף דעתכם (=

עריכה אחרונה על ידי jonys
פורסם

אם הדגש הוא על גג נפתח ולא על ספורטיביות, התנהגות ועוד, אז יש לא מעט אופציות..

החל מפונטיאק סולטיס, קרייזלר סיבריניג, מוסטנג קבריו, פיג'ו 308CC, פולקסוואגן EOS...

עלויות האחזקה במרצדס ובאלפא תהיינה גבוהות בעיקר בשל חיישנים ואלקטרוניקה, כאשר המכלולים המכאניים בעלי מוניטין אמינות סביר פלוס (תלות במנוע,גיר וכד')

פורסם

אז זהו רציתי יותר לכיוון הספורטיבית , חשבתי גם על מיני רודסטר...רצוי שעלות התחזוקה לא תעלה על 10אלף לשנה ושתראה כמה שפחות מוסך.

(אמרו לי שמאוד צריך להזהר עם רכישת מכוניות ספורטיביות בנות 6/7+ שנים עקב ריבוי תקלות,האם זה נכון?)

פורסם

מכיוון שעלות אחזקה כן חשובה לך אחי, אני ממליץ לך בחום גם לבדוק מחירי ביטוח לפני הקנייה!

יכול להגיע ל10 פלוס בלי בעיה ואפילו יותר ברב החברות (גניבות, יקרה, ספורטיבית, ועוד סיבות)

יש אתר השוואות (לא רוצה לתת פרסומת), תעשה כמה בדיקות מדגמיות שם, שלא תופתע...

קבריולט זה חלום, מקווה שתגשים אותו.

בהצלחה! :)

פורסם

האופציה הכי שפויה לאחזקה היא המיאטה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכוונה שלי היא שפשוט תהיה סבירות נמוכה להוצאות מוסך\תיקונים וכ"ו בהפתעה, ובמידה וכן שזה לא יעלה יותר מדי , אוטו שאפשר בראש שקט לנסוע איתו איזה 5 שנים שיראה מוסך מינימום פעמים.

מיאטה אכן האופציה הכי זולה ושפויה אבל יש לי בעיה אסתטית קשה איתו ^^

תודה על התגובות,כרגע נראה לי מוסטנג הכי ריאלי אבל במידה והמרצדס ס.ל.ק לא צריכה חלקי חילוף ותיקונים לעתים קרובות זה יכול להיות טוב מאוד ^^

• תוכן חדש...