Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן שלי החליט שהוא לא מקבל יותר פקודות מאף אחד. לא משלט ולא משלטה.

נתקע לי על 16 או 18 מעלות. בקיצור- צרות של עשירים...

המזגן מקפיא בלילה אני קם עם כאבי גרון ובא לי למות מקור, חדר קטן, מזגן גדול, זה להדליק ולקפץ למיטה מהר.

ניסיתי 3 שלטים אותו הדבר, ניסינו לסרוק תדרים עם השלטים (שלטים אוניברסלים), ניסינו לתפוס את התדר עם האנדרואיד, בקיצור- כלום.

עזרה דחופה, יש פתרונות לדבר הזה, פתרון יותר מהיר מטכנאי יתקבל בברכה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ניסית לנתק מהחשמל לכמה דקות ולהחזיר ?

הימור: יכול להיות שהעיינית בלוח פיקוד של המזגן, הלכה לעולמה, ובגלל זה אתה לא מצליח לאתר שום תדר ושום שלט אחר גם לא עובד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתחיל מלבדוק את השלט המקורי - תפעיל מצלמה של פלאפון, תכוון אליה את השלט, תלחץ על כפתור ותראה אם אתה רואה הבהוהים. אם כן - השלט תקין והבעייה בעינית. אם לא - אז הבעייה בשלט וכנראה שפשוט לא הצלחת להתאים שלט כמו שצריך.

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...