Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות רבות,ובעזרתם של חברי הפורום,החלטתי לקנות רנו פלואנס דיזל אוטומטית חדשה.

וזאת לאחר שפסלתי את האמפרזה החדשה שהרגישה פשוטה מדי. מאזדה 3 שמאוד הרשימה אותי אך אשתי פסלה אותה מכיוון שהיא לא מרווחת מספיק(צודקת...),גם סוזוקי קרוסאובר הרגישה לי קצת פשוטה מדי עם מנוע עתיק עוד משנות התשעים.

האוקטביה החדשה נתנה פייט רציני אך האחריות לשנתיים בלבד על הסקודה, וטרייד אין אטרקטיבי מאוד ברנו הכריעו את הכף לטובת הפלואנס.

מכיוון שהנסועה השנתית שלי עומדת על כ30 א' ק"מ, בחרתי בדגם הדיזל.

השבוע קיבלתי את הרכב עם 9 ק"מ בלבד על מד המרחק.

בחרתי בצבע בז' מטאלי ובגרסת הפריבלג'. הרכב מאוד מפנק.מראות מתקפלות,חישוקי מגנזיום ,חיישני גשם ותאורה ,בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת,בלם יד אלקטרוני,פתחי מיזוג לישובים מאחור,התנעה ללא מפתח,בקרת שיוט ,מגביל מהירות וכו'.

פנים הרכב בהיר והריפוד משולב עם עור ונראה מאוד מרשים.התחושה היא של רכב מנהלים ולא של משפחתית.

המנוע מרגיש חזק על אף שעדיין לא התנסיתי בו בכבישים הרריים.

בינתיים מחשב הדרך מראה צריכת דלק של 1/14 לנסיעה משולבת (עירוני/בין עירוני) - נתון קצת מאכזב.אך אני מקווה שהצריכה תשתפר בהמשך.

תיבת ההילוכים הרובוטית כפולת המצמדים מבצעת את מלאכתה נאמנה. היא לא חלקה כמו תיבה אוטומטית פלנטרית ,אך טובה משמעותית מהגיר של הפוקוס החדשה.

אני עדיין צריך להתרגל לרעש הדיזל,ישנו מן צפצוף כזה מעצבן מכיוון המנוע כשהרכב בעמידה אך נראה לי שאתרגל לעניין .

לגבי המזגן- אני קצת מאוכזב.כדי שהמזגן יקרר כמו שצריך האוורור צריך להיות ברמה גבוהה וזה גורם לרעש מיותר וגם אז הוא ממש לא מקפיא.

אני לא יודע עם הבעיה היא ברכב שלי,או שכך עובד המזגן ברכב הזה. אשמח לתגובות של בעלי פלואנס נוספים לפני שאגש למוסך.

פורסם

אני מאוד אוהב את הפלאונס דיזל,במיוחד ברמת איבזור שאתה הזמנת עם הסלון בז,פשוט מעולה.

המנוע באמת חזק מאוד,זה אחד הרכבים החסכוניים שיש,על המחשב אין יותר מידי מה להתסמך כיוון שהוא מחשב רק את הנסיעה האחרונה,כדי לחשב נכון צריכת דלק אתה צריך למלא מיכל מלא,לנסוע לפחות עד לרבע האחרון,לתדלק שוב מיכל מלא,וחלק כמה נסעת בכמות הליטרים,כמו כן תן למנוע 1000-2000 אלף ק"מ שסיים הרצה.

ולמה אין תמונות?:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיבת ההילוכים הרובוטית כפולת המצמדים מבצעת את מלאכתה נאמנה. היא לא חלקה כמו תיבה אוטומטית פלנטרית ,אך טובה משמעותית מהגיר של הפוקוס החדשה

זה מעניין כי עד כמה שזכור לי בפוקוס ובפלואנס מותקן בדיוק אותו דגם גיר DCT250 יבש.

V5

פורסם

לגבי המזגן- אני קצת מאוכזב.כדי שהמזגן יקרר כמו שצריך האוורור צריך להיות ברמה גבוהה וזה גורם לרעש מיותר וגם אז הוא ממש לא מקפיא.

אני לא יודע עם הבעיה היא ברכב שלי,או שכך עובד המזגן ברכב הזה. אשמח לתגובות של בעלי פלואנס נוספים לפני שאגש למוסך.

יש לי פלואנס בנזין 2.0 ל'. רכב מעולה אך המזגן חלש יחסית

פורסם
זה מעניין כי עד כמה שזכור לי בפוקוס ובפלואנס מותקן בדיוק אותו דגם גיר DCT250 יבש.

זה נכון שמדובר באותו יצרן של התיבה (Getrag) אך כל יצרן אחראי על הכיול של התיבה ומכאן ההבדלים שיכולים להיות מוחשיים למדי.

פורסם
בעלים של אחת טורבודיזל 13- מזגן חלש יחסית.

חוצמזה רכב טוב.

ממש מבאס

זה ממש לא מסתדר לי

היה לי לפני כן מגאן 2008 עם מזגן חזק משמעותית...

פורסם

יש עוד מישהו שנוהג ברכב ויכול לחוות דעתו על המזגן?

אני מתכנן להגיע מחר למוסך על מנת שיבדקו את העניין

פורסם

תודה על הסקירה. אשמח אם תרחיב על השירות (באיזה סוכנות), מה המחיר של הרכב "על הכביש" והם קיבלת תנאי מימון טובים ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תודה על הסקירה. אשמח אם תרחיב על השירות (באיזה סוכנות), מה המחיר של הרכב "על הכביש" והם קיבלת תנאי מימון טובים ?

איציק

הרכב נקנה בסוכנות בנתניה. קיבלתי שירות מעולה מאיש המכירות יניב

קיבלתי מחיר מעולה בטרייד אין על הרכב הישן. יש לציין שהתלבטתי בין המגאן סטיישן לפלואנס

אך במידה והייתי רוכש את המגאן הייתי מקבל מחיר הרבה פחות טוב על הרכב שהחזרתי בטרייד

כמו כן רק בפלואנס פנים הרכב מגיע בצבע בהיר.

פורסם

את המגאן רכשו ההורים שלי, יש שם מנוע ומזגן זהים ממה שאני יודע, ובמגאן צריך לקרר תא נוסעים גדול יותר - המזגן שם עובד אחלה ומקפיא אותך גם בחודשים החמים של הקיץ.

מבחינת צריכת הדלק, אני הצלחתי להשיג בתוך העיר בנהיגה רגועה 1:16. יש לך לאן לשאוף. אבא שלי עושה מחוץ לעיר יותר מ1:20 אפילו, עם מזגן ונסיעה בכביש 6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
את המגאן רכשו ההורים שלי, יש שם מנוע ומזגן זהים ממה שאני יודע, ובמגאן צריך לקרר תא נוסעים גדול יותר - המזגן שם עובד אחלה ומקפיא אותך גם בחודשים החמים של הקיץ.

מבחינת צריכת הדלק, אני הצלחתי להשיג בתוך העיר בנהיגה רגועה 1:16. יש לך לאן לשאוף. אבא שלי עושה מחוץ לעיר יותר מ1:20 אפילו, עם מזגן ונסיעה בכביש 6.

תודה על התגובה .עודדת אותי

אני אקפוץ מחר בבוקר למרכז השירות של רנו לבדוק את עניין המזגן

• תוכן חדש...