Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שיש לי עוזרת הופך אותי רק למניאק.

זה שיש לעוזרת שלי עוזרת, זה החלק של המנ-מניאק.

8)

תארגן לי אשרת שהיה בHK,אני מחליף את שני העוזרות,בחצי עלות - איך? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לא לפשט עניינים. הבעיה שלך היא לא עם כולם - היא עם עצמך.

איזה יופי זה שאפשר לצמצם מיליון מילים במשפט אחד :-D

***הודעת הנהלה - אל תטרחו לענות לדריש. הוא כבר לא איתנו***

ממש מפתיע :shock:

פורסם
תארגן לי אשרת שהיה בHK,אני מחליף את שני העוזרות,בחצי עלות - איך? :)

אין בעיה ידידי, יכול לארגן אשרת שהיית, רק לא ברור לי איך אתה הולך להסתדר עם 2700 שקל לחודש (השכר של 2 העוזרות יחדיו).

אני אלך איתך צעד קדימה, אני אם אתה תותח מכירות ואמביציוני אני מוכן לשלם לך 2000$ משכורת התחלתית.

אם מתאים לך והצלחת לפענח מאיפה אתה מגייס עוד 3000$ שזה בערך העלות מחייה המינימלית בהונג קונג בהנחה ואתה לא רוצה לחיות כמו פליט מדרפור (כ-5000$ בחודש)- שלח לי ה"פ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לי סיכוי במכירות,יותר ישר מסרגל,וכל לקוח פוטנציאלי יברח אחרי ש"אגלה לו יותר מדי על המתחרים" :)

עבודות בית ותחזוקה - פדנט\חולה על זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם

סבבה, יש לך שכר של 2700 שקלים.

לפטר את העוזרות?...

(אגב, גם אני ישר כמו סרגל, זה לא מתנגש עם זה שאני מוכר בשנה דו סיפרתי במליוני דולרים....לא חייבים להיות שקרנים כדי למכור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא נשוי ולכן לא יכול לתרום יותר מידי לדיון בתחום הזה, רק אומר שהבלוג מאוד מוצלח והרעיון מעולה.

הדו- שיח הנלווה לדיון המקורי מעניין מאוד ומגרד את פני השטח של אחד הנושאים שהכי מעניינים אותי- נושא השוויון בין המינים. ספריאל- מעולם לא התחברתי למילים של מישהו אחר כמו שהתחברתי למה שאתה כתבת. כולל האזהרה שקיבלת על לא להתחתן עם "שוורצע חייע" רק שאצלי זה היה הפוך (אני ה"חייע" ובת הזוג היא האשכנזייה שקיבלה את השטיפה החוזרת ונשנית מקולגה שלה)

והגזענות שצפה פה לא הוסיפה לכבודו של אף אחד מאלו שהציגו אותה (לא יודע למה אני מדבר בלשון רבים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)
יש לי חבר שמעביד עצמו מהבוקר עד הערב כדי לא להיות עם הילדים - אין לו סבלנות אליהם.

אני מרחם עליו...

גם אני

לדעתי, אם אתה לא אוהב ילדים, אל תעשה ילדים. העולם יסתדר בלי הצאצאים שלך.

אין לי ילדים, אני לא רוצה ילדים, ולא אוהב ילדים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה נשוי? מה זוגתך חושבת על זה?

א) לא

ב) לא הגעתי לשלב הזה :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כנראה שהבחור צעיר. יתבגר וישנה דעתו. או - כמו בכמה מדינות באירופה - יחליט שהעולם הזה רע ולא צריך להביא ילדים, אבל אז - ההפסד כולו שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההפסד שלו או של הילדים? לדעתי להביא ילדים לעולם ממניעים של הנאה עצמית זה פסול. (גם אני רווק ללא ילדים בינתיים)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור שההפסד הוא גם של הילדים. אבל כיון שהם לא יוולדו אין מי שיפסיד. לכן לא כללתי אותם במשפט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

א) אני בן 30

ב) איכשהו זה אף פעם לא משך אותי.

ג) לדעתי לא כל אחד מתאים להיות בעל ואב. אני מאמין שאני מאלה שלא, ואני לא ממש שש לנסות, לא בא לי להרוס את החיים לעצמי/לזוגתי/לילד ואז לגלות שזה בעצם לא בשבילי, כמו אותו הבחור שעובד משמרות לילה רק כדי לא לראות את הילדים שלו. ראיתי מספיק אנשים שסובלים עם זה, ואני לא רוצה להיות כמוהם

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

אם כך אתה עדיין צעיר. בגיל 32 גם לי לא היתה שום תוכנית להקמת משפחה. שנה אחר כך הייתי נשוי + בן בכור. יש שינויים בחיים, והם יכולים להיות מפתיעים מאד.

פורסם (נערך)

דריש פנוי וחסום.

Sperial, אם לא תרצה אתה לא חייב לענות. האם אתה לא מצטער שלא נולדו לך ילדים בגיל צעיר יותר?

כי פשוט אני שומע רבים שאומרים שהורות מבוגרת זו טעות ופספוס והילדים גדלים כשההורים כבר מבוגרים ושלמי יש כוח לזה וכ"ו...

עריכה אחרונה על ידי samg

• תוכן חדש...