Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיג'ו 207 2010 רובוטית ולפני כחודש החליפו בה את כל המערכת של הגיר (גיר+מחשב+מצמד+רובוט) וכל העברת הילוך וגם בזמן כיבוי הרכב יש רעש כמו של דלת שהצירים שלה חורקים, הרעש הזה ממש מפריע לי לכן אני תמיד נוסע עם חלונות סגורים כי אז לא שומעים כלום.

אם מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הפתרון אשמח לעזרה, תודה מראש.

פורסם

הפתרון זה שתחזור למוסך ותגיד להם שהטיפול והוא לא בוצע כהלכה כי ישנם רעשים. קח בוחן לנסיעת מבחן ותדגים לו. אל תתעלם מהבעיה כשהתיקון עדיין באחריות בזה שתסגור את החלון.

פורסם

זה מה שאני מתכוון לעשות רק מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע ממה זה נובע או נתקל בזה, פשוט אני הבאתי את הגיר למוסך ככה שעל הגיר עצמו יש לי אחריות ממקום אחר.

אני רוצה לדעת אם זה מהגיר עצמו או שהמוסך לא הרכיב טוב את המצמד ( יש לי תחושה שזה מהמצמד)או את הגיר.

פורסם

זה הרעש של הסרבו של המצמד או של בורר הילוכים ובעקרון אתה לא אמור לשמוע את המנגנון הזה בזמן עבודה אז תחזור למוסך

• תוכן חדש...